Kwaśny posmak w ustach.
-
Sama sobie nie moge poradzic z tym kwaskiem w ustach, a dodatkowo nasila sie przy wymiotach, mozna oszalec. Proponuje sprobowac coca cole albo herbate z sokiem malinowym, bo dobrze rozgrzewa zoladek. Mozesz tez sprobowac herbaty z imbirem, przy czym unikaj cytryny i kwasnych owocow, bo mnie podraznialo jeszcze bardziej.
I zycze, by w II trymestrze - wszystkie dolegliwosci minely -
Jagah wrote:Sama sobie nie moge poradzic z tym kwaskiem w ustach, a dodatkowo nasila sie przy wymiotach, mozna oszalec. Proponuje sprobowac coca cole albo herbate z sokiem malinowym, bo dobrze rozgrzewa zoladek. Mozesz tez sprobowac herbaty z imbirem, przy czym unikaj cytryny i kwasnych owocow, bo mnie podraznialo jeszcze bardziej.
I zycze, by w II trymestrze - wszystkie dolegliwosci minely
Haha wiem, herbaty z cytryną już nie piję, chociaż bardzo lubię Coca cola rzyczywiście pomaga, bo czasam ją piję i jest ulga. No ale cały czas jej pić nie mogę, a smak jest non stop. Spróbuję z imbirem i sokiem malinowym,
Dzięki Drugi trymestr niebawem, mam nadzieję że będzie lżej
Pozdrawiam. -
ja niestety prawie cała ciąze z małymi przerwami miałam kwaśno w buzi po porodzie też tak miałam przez parenaście dni, ale samo przeszło i już jest ok.
kaROLinka03 lubi tę wiadomość
-