Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Odnośnie tych galaretek jogurtowych, to ja na wierzch daję jeszcze warstwę samej galaretki (ewentualnie jeszcze z owocami).
Przygotowanie trwa dłużej, bo muszą dwie warstwy zastygnąć. -
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Ciekawa jestem co by wyszło w badaniach harmony (nie wiem czy dobrze napisałam) w tym przypadku od teściowej Karmellki. Bo jak zdecydować czy chłopczyk czy dziewczynka.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja właśnie pożarłam 3 kukurydze - tzn. Wojtuś zjadł 2, ja tylko jedną - żeby nie było, że umiaru nie znam
mysla.nieskalana, Mama36, Wiewióreczka, Fasolka77, martusiawp, AniaKJ lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
malutka_mycha wrote:A ja pół kubeczka 200 ml lodów
i więcej nie dałam rady, aż jestem w szoku
taka nagroda bo chwilę wcześniej znowu sobie popłakałam z bolu. Masakra, jak ja mam poród przeżyć. A zawsze się miałam za twarda babke. -
Syska2202 wrote:Dawaj przepis
,
Kochana, galaretkę rozpuszczam w jednej szklance wody, czekam aż ostygnie, dodaję pół jogurtu, mieszam i przelewam do pucharków, na dno wyłożyłam truskawki
Macie i jedzcie z tego wszyscyMama36, Syska2202, mysla.nieskalana, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Kurcze,ale to aż tak Cię boli?? To chyba nie powinno tak być. A moze nie ma reguły i poród pójdzie gładko.
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:A ja pół kubeczka 200 ml lodów
i więcej nie dałam rady, aż jestem w szoku
taka nagroda bo chwilę wcześniej znowu sobie popłakałam z bolu. Masakra, jak ja mam poród przeżyć. A zawsze się miałam za twarda babke.
Ja dzisiaj wstałam bez bólu rano nogę zarzucilam na wannę jak się myłam potem zakupy a teraz chodzę jak kaczkanie znam umiaru! Jutro ortopeda... A po obiedzie się położyłam w salonie wstalam to mnie tak zakuło "tam gdzie wątroba" że aż krzyknęłam poszłam siku i jakoś się tak obrucilam dziwnie jakby mi "wątroba" pękła z bolu gwiazdki zobaczyłam. Położyłam się i po bólu ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 20:06
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Co cię tak boli? Ten prawy pod cycek czy spojenie? Bo obu nam dolega to samo.
Ja dzisiaj wstałam bez bólu rano nogę zarzucilam na wannę jak się myłam potem zakupy a teraz chodzę jak kaczkanie znam umiaru! Jutro ortopeda... A po obiedzie się położyłam w salonie wstalam to mnie tak zakuło "tam gdzie wątroba" że aż krzyknęłam poszłam siku i jakoś się tak obrucilam dziwnie jakby mi "wątroba" pękła z bolu gwiazdki zobaczyłam. Położyłam się i po bólu ...
Daj znać jutro po ortopedzie, ja się na początku lutego wybieram. -
mysla.nieskalana wrote:No właśnie ja się zastanawiam między Kinderkraft a Lionelo..cena podobna,wygląd podobny. Jest też takie Lionelo,które po tym 6 m-cu można przerobić na taki kojec..droższe o 50 zł. I nie wiem już sama.
Misiabella, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość