Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dramat! Dramat! I jeszcze raz dramat!!! Ktg wzorowe nic a nic sie nie dzieje.. Chyba najgorsze jakie mialam.. Jak u nieboszczyka.. Ale dziwnie mi zalozyla te sonde do macicy prawie przy cyckach.. Szyjka trzyma na miliony spustow. Porodu nie widac!! Po badaniu bolal mnie troche brzuch.. Wzmozylo wydzieline i to na tyle. W czwartek kolejne ktg jesli będę miała 3cm to rodzimy mam wziąć walizke do auta w razie czego. Ogolnie to ja się już nie nastawiam na nic.
Teraz tez wiem ze wczorajsze bole do nocy to efekt czyszczenia nie zbliżającego sie porodu. Jestem zla okropnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Daffi współczuję ale może do środy na prawdę się coś zmieni. Bo jeśli chcesz mieć wywoływanie to może podawaj coś z tymi rękami że ból okrutny ale wiesz taka drame im tam strzel.
-
malutka_mycha wrote:Hehe, biedny. A który tc u kobitki? Będzie mieć fajny prezent urodzinowy
34 tc ale dzieciaki spore...cos pod 2'5-3 kg, zawsze jak wyjezdza inkubatorek po cc to szpaler powitalny... czekamy i placzemy
Kiwona, Lolka30, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Daffi wrote:Dramat! Dramat! I jeszcze raz dramat!!! Ktg wzorowe nic a nic sie nie dzieje.. Chyba najgorsze jakie mialam.. Jak u nieboszczyka.. Ale dziwnie mi zalozyla te sonde do macicy prawie przy cyckach.. Szyjka trzyma na miliony spustow. Porodu nie widac!! Po badaniu bolal mnie troche brzuch.. Wzmozylo wydzieline i to na tyle. W czwartek kolejne ktg jesli będę miała 3cm to rodzimy mam wziąć walizke do auta w razie czego. Ogolnie to ja się już nie nastawiam na nic.
Teraz tez wiem ze wczorajsze bole do nocy to efekt czyszczenia nie zbliżającego sie porodu. Jestem zla okropnie.
Daffi łączę się z Tobą w bólu....Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Daffi łączę się z Tobą w bólu....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Jestem tak wkurw... Ze mam ochote pozabijac wszystkich. Jeszcze kur.. Wszyscy tylko pisza.. Nikt sie nie domysli ze ja mam dosc odpowiedzi ciagle co jak i cczemu.. Rozwala mnie jak ktos pisze rodzisz juz.. Odpisuje nie to w odwet odpowiedz... Czemu?? To napisalam zeby sie spytala mojej macicy czemu.. Skad ja to mam wiedziec.. Jakby to ode mnie zalezalo. I tak kuzwa od gory do dolu smsy, messenger i tel. Zacznie sie to napisze. Mmam wybuchowy humor przez to wszystko.
Ja juz nic nie odpisujenapisze jak sie skonczy ten kurwa cyrk
Daffi, Lolka30 lubią tę wiadomość
Fasolka77