Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola a spodziewalas się czegoś innego? Przecież twoja ginekolog ma na drugie imię Moneta 😜. Na szczęście wasza wspólna przygoda się kończy.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Daffi czytałam że u Ciebie też cisza i spokój na froncie 😜. Za dobrze tym naszym Filipom w brzuchach...Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
MamaAga gratulacje! Sporo ciałka do kochania 😍
Karola a czemu nie w szpitalu? Mi kazali się zgłosić po tygodniu na zdjęcie szwów.
Karmelka po jakim czasie od cesarki byłaś u fizjoterapeuty? Ja się umówiłam na 29.04, to będzie 2,5 tyg po. Będzie ok? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po badaniu boli mnie cale podbrzusze.. Ale sladu nawet niteczki krwi nie ma wiec rozwarcie na bank sie nie robi.. Jedyne co to mi dzis tak mocno gmeral palcami jakby chciał lekko zruszyc ta szyjke.. Musze czekać az M wroci z pracy o 23 i pozwolic by wykorzystal to na hardcora
-
mowicie o ranie po CC....mi sie zaczela w jednym miejscu paprac ta rana ...nie wiem czym to przemywac......mysle ze mi sie poci...bo przewisa przez nia wielgachny zwal brzucha.......
bylam na wyciaganie szwow i myslam ze mi wszystko wyciagneli...a tu sie dzis patrze a centralnie na srodku brzuch a jeszcze sznurki wisza...lekarka obciela tylko po bokach.....i wlasnie w tym miejscu gdzie te sznurki tam sie to paprze......
oczywisice golym okiem nie jestem w stanie sobie obejrzec przez ten brzuch tylko w lusterku
o dotykaniu brzucha od pepka do rany to wogole nie ma mowy......takie nieprzyjemne uczucie ze szok....maz jak chce mi dokuczyc to zajezdza reka w te miejsca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Dziewczyny, a co na ropiejące oczko ? Sól fizjologiczna ?
to samo chcialam zapytac....maly wczoraj nasikal sobie do oczyka i dzis juz ropa.....
nie wiem jak Wy mamy chlopczykow ale ja za kazdym przebieraniem pieluchy musze dziecko cale przebrac bo sie mi zleje....juz probowalam mu dawac na siusiaka szmatke a i tak gdzies fontanna trasnie....5 razy minimalnie za dobe jest przebierany