Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama dawaj znac jak cos sensownego sie dowiesz od lekarzy
bo czasami to tez glupoty gadaja i tylko czlowieka strasza
leb mi peknie...tak bardzo nie bolala od porodu dzis jakies apogeum....ale cisnienie do 90 dochodzi wiec nie znow takie wysokie...... -
nick nieaktualnyB_002 wrote:Gratulacje!!
Ale waga, to jak prawie dwie moje Zosie! 2kg więcej niż moja miała.
A my dziś już mamy 3110gZosia przestała się mieścić w body 50, od dziś nosi 56
Pieluszki 0 też skończymy i przechodzimy na 1.
-
nick nieaktualnyJa kupiłam w sobotę chustę lennylamb elastyczna w entliczku na akcji rabatowej za 125 zł. Ale fizjoterapeuta nam powiedziała, zeby ja kangurować na razie bez chusty bo jest za wcześnie. No to na razie się wstrzymuje. Nie mam potrzeby w sumie. Zje i śpi sobie. Teraz mąż jej dał jeść ja spałam i poszedł do dentysty mała sobie śpi obok mnie a ja zamiast spać to forum 😀😀
-
Bubek wrote:a kiey mozna juz dzidzie w chuste wsadzac?
Ja poczekałam aż skończy 2 tygodnie. Na razie będziemy się nosić krótko żeby się przyzwyczaić a potem coraz dłużej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 18:38
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Basiu jakiej firmy 50? Moja miała 3110g przy wyjściu ze szpitala i nosi 50 cm i nosiła pieluszki 0. W sobotę waga 3600g i dalej się mieści w body 50 cm z hm. Już co prawda widać że dlugo nie ponosi a i 56 ładnie pasują ale w 50 się miscimy. No na pieluszki 1 musieliśmy przejsc tydzień temu już.
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny ustaliłyście już kiedy chrzcicie?
Karmelllka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Body 50 miałam z Auchan. W H&M akurat nie było jak chciałam kupić. Z H&M są większe przeważnie te ubranka więc pewnie by jeszcze nadal nosiła 50, ale z Auchan już za krótkie się zrobiły. Pieluszka się zgniatała za bardzo w kroku i siku wychodziło na plecy, przy większych body nie ma problemu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny ustaliłyście już kiedy chrzcicie?
jedna wolna z dwóch dat w lokalu na lipiec /sierpien
Karmelllka90, martusiawp lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Alez adrenaliny mi zafundowal gosc. Bylam. Odebrac corke z zajec tanecznych i na powrocie na podworku naszym lezal czlowiek.. Jakis facet a wkolo niego rozwalone zakupy.. Przestraszylam się z Julka i ona pobiegla do domu drugim wejsciem a ja podeszlam zobaczyc czy on zyje czy mu nic nie jest.. Ale to był nawalony pijak.. Poszlam do domu.. Uslyszalam ze sasiad go budzi i przegania.. Wiec odetchnelam z ulga. Chcialam isc powiesic pranie otwieram drzwi a on kurwa u gory pod naszym domem i mnie przestraszyl. Szybko zamknelam drzwi. O zgrozo M ma drugie zmiany i jesteśmy same
zobaczylam przez judasz ze odpalal zapalniczke i podpalal te swoje zakupy zeby je otworzyć wiec juz stres level hard ze nas pijak podpali.. Zadzwonilam na 112.. Przyjechala policja po 15min i do teraz nie wiem czy zastali go jeszcze.. Czy moze dostal sie do chaty mojego sasiada menela.. Juz na ten strych dzis nie pojde. Bede prac jeszcze raz.