Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sansivieria wrote:Lolka moja Kasia też rozdarta, maruda i taka Jej natura, a wózka nienawidzi i muszę się z tym pogodzic😐ponoć ja taka byłam jako niemowlę więc teraz pokutuje!🤣
Sansivieria, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
malutka_mycha wrote:Ale czad. W dzień ma tak długie drzemki? I w nocy bez przerwy? Aaaaa a ja chodzę jak zombi ostatnio. W dzień drzemki krociutkie, najlepiej na spacerze. A w nocy np dziś co 2,5h pobudki, po jadła 30 ml i zabawa.
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Sansivieria wrote:Ja w dzień jeśli mogę coś zrobić to raczej gdy Kasia się zdoła zabawić na macie np 10-15 min, a też już zauważam że jak znikam z pola widzenia to sie rozgląda i mnie przywołuje coraz głośniej.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Fasolka77 wrote:Dorotka nie obrażaj się😀 wyłaz z szafy!
Fasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
A ja dzis zwazylam malego i zaczal nadrabiac poprzedni tydzien. Wazy juz ponad 6700. Co do nieporozumien na forum, to kazdy ma prawo odbierac to po swojemu i nie odbierajmy nikomu tego prawa. Ja bym chciala zeby wszystkie dziewczyny wrocily, bez wyjatku.
malutka_mycha, Fasolka77, B_002, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
martusiawp wrote:Daffi Ty też bardzo dzielnie walczyłas o laktację. I niestety cały czas miałaś pod górkę.
Ale widzisz że córka nie była karmiona piersią a jaka super pannica z niej wyrosła 😍😍😍coz zamierzam odciagac te drobnice i dawac tyle ile jest bez spiny o laktację. Sa jakies przeblyski ze ściągnę 90ml.
Zwlaszcza teraz kiedy angina mi wrocila wazne dla mnie sa przeciwciala sla malego bo boje sie ze go zaraze.martusiawp lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Tysia, ja miałam Xiaomi s3 czy jakoś tak i robił bardzo kiepskie zdjęcia w porównaniu do Samsunga mojego męża. Chyba dlatego zdecydował w końcu o tym aparacie.
Martusia, tak, niestety oczywiście leczenie kanałowe, więc jeszcze 2 wizytyKupiłam wapń w tabletkach, ale wg dentystki słabo się wchłania, że najlepszy ser żółty, no ale skoro Klemek ma skazę białkową, to mam brać tabsy. W ogóle to ten ząb mam w połowie martwy, a w połowie żywy, co bardzo zaskoczyło moją dentystkę, a na dodatek stwierdziła, że jest pełna podziwu, że mam tak duży próg bólu, skoro wytrzymałam wiercenie po żywym nerwie. Pytała mnie o poród, ale nie chciałam opowiadać szczegółów, bo oczywiście od razu miałam łzy w oczach. Czy to mi kiedyś wyjdzie z głowy? 😭
uzywam go juz 3 rok i jedyne co to baterie moglabym zmienic. Ale związałam sie z nim mocno. Wczesniej często zmienialam tel bo coś mi nie gralo ale ten jest dla mnie idealny.
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Lolka30 wrote:Ja byłam baaardzo grzecznym dzieckiem więc nie wiem za co pokutuje 🤣.
Mam nadzieje ze Fifi z tego niebawem wyrosnie. Nasze klony musza byc grzeczne.Lolka30, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Ooo co wymyśliła?
Mój to aspoleczniak 😆
Lolka w przyszłym tygodniu możesz na mnie liczyć ! Jakbyś coś potrzebowała pisz ! Dzwoń !Lolka30, Daffi lubią tę wiadomość
-
Syska2202 wrote:No w południe śpi fajnie , przy czym.najlepiej na podwórku śpi w wozku😊dziecko wychowane na podwórku mam. Do domu idziemy tylko jeść i się przebrać i obiad zrobić i pobawić na macie a pogoda dopisuje cały czas. 😊 ogólnie mała jest mega spiochem po nas. Pobawi się o jak ma swój czas to chce cyca i przy nim zasypia. Najgorzej jak gdzieś jedziemy i nie ma swojej drzemki.. to cyrk na kółkach 😊
-
U nas tez wieczorami cyrki z zasypianiem mimo ze nie jest przemęczony.. ale 3 noc pod rząd śpi 21-3!!!! Potem są pobudki 4 6 ale to nic czyje się mega wyspana bo wcześniej najdłuższa przerwa 4h! Wiec cis jest z tymi 3 msc skończonymi albo z krakowskim powierrzem😜
-
Mama019 wrote:Zabrałam klucze ze sobą i nie miał do domu a był u moich rodziców wcześniej .
Mój to aspoleczniak 😆
Lolka w przyszłym tygodniu możesz na mnie liczyć ! Jakbyś coś potrzebowała pisz ! Dzwoń !