Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nacieszylam się spaniem nocnym. Dzisiaj wstawal o 1 i 6. Niby nie ma tragedii, ale mógłby jednak przesypiac, nie? 😉
Zaczyna się upał i jestem nieszczęśliwa. K poszedł do pracy a ja nie mam energii zjeść śniadania nawet. Dzisiaj idę się wyzalic mojej lekarce, potem planowałam wpaść do Reserved z polecenia Mamy19. No ale jestem tlusicochem, pewnie nic tam nie znajdę, do tego aspolecznosc mam dzisiaj poziom 500. Rozumiem Twojego męża, Mama! Ja mam podobnie, mój K też. Nie mamy w ogóle znajomych i widujemy się tylko z rodziną, jeśli już. Takie odludki.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Kiwona u nas upal od wczoraj. Filip tez ladnie spal a wczoraj pobudki 1.30, 5 i 7. A dzisiejsze pobudki o 3, chwile przed 6. A juz tez bylo tak fajnie ze spal do 5 larmienie i dalej. No ale coz zdawalam sobie sprawe ze temat spania nigdy nie jest pewny i zmienia sie czesto dzieciom. Kiedys pospimy. Ten okres nie spania i tak jest krotszy.. Potem coraz starsi beda i samodzielni. Wazne ze zdrowi.
Kiwona lubi tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Nacieszylam się spaniem nocnym. Dzisiaj wstawal o 1 i 6. Niby nie ma tragedii, ale mógłby jednak przesypiac, nie? 😉
Zaczyna się upał i jestem nieszczęśliwa. K poszedł do pracy a ja nie mam energii zjeść śniadania nawet. Dzisiaj idę się wyzalic mojej lekarce, potem planowałam wpaść do Reserved z polecenia Mamy19. No ale jestem tlusicochem, pewnie nic tam nie znajdę, do tego aspolecznosc mam dzisiaj poziom 500. Rozumiem Twojego męża, Mama! Ja mam podobnie, mój K też. Nie mamy w ogóle znajomych i widujemy się tylko z rodziną, jeśli już. Takie odludki.
my tez nie mamy znajomych a z rodzina rzadko i z musu urodzinowegoale nam bardzo dobrze z tym jest i nie zamierzamy zmieniac
a z tlusciochem nie przesadzaj...kolejny kilogram do kochania wiecej, czyz to nie piekne
co do upalow to ja od 6 mam wszystkie okna pootwierane bo u nas narazie 16 stopni wiec wietrzeKiwona lubi tę wiadomość
-
Tunia kupa jak jest w tetrowych to czasami wyjdzie bokiem no coz wtedy pierzemy wszystko dookola...ale to nieczesto sie zdarza
mega kupska robi rano po przebudzeniu a to jeszcze ma pampersa....przez dzien sie zdarzaja ale juz mniejszeTunia76 lubi tę wiadomość
-
Sansivieria wrote:Kurczę jak robicie to, że Wasze Dzieci śpią w dzień samodzielnie, tzn nie na rekach/na kolanach/przy cycu. Kasia dziś spala 2 razy po pół godz i raz 2,5 godz w dzień, co z z tego jak na mnie, a ja uziemiona przed tv. Co próbuje odłożyć to oczy otwarte i w płacz...ech...
U nas spanie wyglada tak samo. Tyle, że to są z 3 drzemki po ok 0.5h na kimś oczywiście. -
stresant wrote:my tez nie mamy znajomych a z rodzina rzadko i z musu urodzinowego
ale nam bardzo dobrze z tym jest i nie zamierzamy zmieniac
a z tlusciochem nie przesadzaj...kolejny kilogram do kochania wiecej, czyz to nie piekne
co do upalow to ja od 6 mam wszystkie okna pootwierane bo u nas narazie 16 stopni wiec wietrze
W sobotę jedziemy na grilla do znajomej z mojej grupy terapeutycznej. -
Kiwona wrote:Nacieszylam się spaniem nocnym. Dzisiaj wstawal o 1 i 6. Niby nie ma tragedii, ale mógłby jednak przesypiac, nie? 😉
Zaczyna się upał i jestem nieszczęśliwa. K poszedł do pracy a ja nie mam energii zjeść śniadania nawet. Dzisiaj idę się wyzalic mojej lekarce, potem planowałam wpaść do Reserved z polecenia Mamy19. No ale jestem tlusicochem, pewnie nic tam nie znajdę, do tego aspolecznosc mam dzisiaj poziom 500. Rozumiem Twojego męża, Mama! Ja mam podobnie, mój K też. Nie mamy w ogóle znajomych i widujemy się tylko z rodziną, jeśli już. Takie odludki.
Kiwona pls...marzenie...1 i 6.…. U nas zarelko co dwie godziny muszę podawać jasniepanu....Fasolka77
-
nick nieaktualnyMy też raczej odludki
Przeczytałam rano kawał i się chichram. Nie wiem czy jest taki śmieszny czy mi już mózg się zlasowal, ale bawi.
A więc uwaga:
Dlaczego wąż nie ma jaj?
Bo by wyglądał jak chuj
😂😂😂Kiwona, Fasolka77, DorotaAnna, espoir, Mama019, chce_byc_mama, Lolka30, martusiawp, Tunia76, Tysia89, Daffi, Kasiulka90, MamaAga85, Syska2202 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Kiwona pls...marzenie...1 i 6.…. U nas zarelko co dwie godziny muszę podawać jasniepanu....
Bunio oddał Igsowi na chwilę godzinki nocne a teraz oddali Kazikowi.
A my zostalysmy z 2 godzinnym cycaniem 🙄
😂Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Wojtek znowu padł o 21 i o 4 pierwsze karmienie. kurna to takie dzieci serio istnieją?
wysypiam się teraz z trójką lepiej niż z 1 czy 2 wcześniejKiwona, Fasolka77, DorotaAnna, Paula 90, martusiawp, Daffi lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
espoir wrote:Wojtek znowu padł o 21 i o 4 pierwsze karmienie. kurna to takie dzieci serio istnieją?
wysypiam się teraz z trójką lepiej niż z 1 czy 2 wcześniej
Mój padł o 18.30 zasypiając przy butli i na jedzenie obudził się o 4.45. Z uśmiechem! I nawet spał dalej do 7! Albo coś chce albo coś mu się zapomniałomartusiawp lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:Nawet do ogródka nie wszedł tylko mu mama klucze podała przez barierkę...a my wszystkie z cycami na wierzchu to wiesz...
DorotaAnna lubi tę wiadomość