Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale żeście nastukały stron😱 jak za czasów ciąży😂może któraś jest i jeszcze nie wie😂
moja jedyna koleżanka stąd,która woziła mnie na usg i do lekarzy i byla na kwalifikacji do porodu i zawiozła do porodu i odebrała już z Niunim jest w trzeciej ciąży❤żartem mówi,że się zaraziła ode mnie bo często ze mną była i od Natanka bo ten się ciągle do niej smieje na maxa😂 no cóż😂pomogliśmy im tylko bo planowali za rok😂 a tak to będzie marcówką 2020🥰
My po śniadaniu,mama z kawą,Natan na macie walczy z zabawkami😂
Mój nocny sportowiec znowu się w nocy na brzuch przewrócił i spał tak do rana...
Czy to wogole właściwa kolejność,że Maly zaczął od przewrotu z pleców na brzuch?Paula 90, Kasiulka90, Daffi, Fasolka77, Mama019, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama - ja w myśl CHPD od prawie miesiąca nie jadłam nic robionego w domu. Znalazłam dwie jadłodajnie w mojej wiosce i obiad z zupa za 14zl.
Za gaz mam ciągle nadpłatę 😂😂😂
Kuchenkę mam w domu tylko na gaz, ogrzewanie mieszkania i wody z kotłowni.DorotaAnna, Mama019, martusiawp lubią tę wiadomość
-
ja juz 2 wypralam a trzecia sie pierze...jeszcze mnie czeka wyparnie softshela po urlopie....kupilam w decatholnie bialo granatowy...i tak zafajdalam nad morzem ze szok ...jeden rekaw przejechalam kolem bo byl w koszu w wozku...na drugim pomidor rozwalilam....nie mam pojecia jak to dopiore......
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Kasiulka, Fasola - ja to się pocieszam że nasze bobasy to mają szybka przemianę materii i dlatego tak często potrzebują.
I dzięki temu nie będą się musieli odchudzać. U mnie mąż pół życia był szczypior. Zaczął tyc po 30.
Ja to zawsze walczę z wagą. Fajnie by było gdyby młody nie musiał
No po mnie to niestety będzie pulpety a jak po tacie to nóżki jak sarenka ale brzuszek piwny 😁😁😁 a raczej kielbaskowy 😆Fasolka77
-
Na mojej wsi (!!!) w tym tyg 3 ciążę, właśnie się dowiedziałam, dziewczyny w moim wieku j ciut mlodsze. Dwie będą marcowkami 2020 a jedna lutowka 2020. A w tym roku jeszcze moja przyjaciółka rodzi we wrześniu, więc wszystkie będziemy razem w pieluchach, piaskownucachbj na wywiadowkach.
Az mi się zachciało nowej ciazy😂stresant, Paula 90, Kasiulka90, Tunia76, espoir, Fasolka77, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:To czekanie jest zajebiste właśnie. Czekasz tak długo aż zapomnisz co zamówiłaś, wtedy listonosz przychodzi z prezentami jak św. Mikołaj.
Listonosz już zna Cię z imienia i nazwiska, jak Cię spotyka na ulicy to wyciąga z torby prezenty i Ci daje na ulicy 😂
Gwiazdka jest kilkanaście razy w roku (albo więcej, ale to zależy od tego jak dużo zamawiasz 😉)
O tak dokładnie!
Mój listonosz to jak musi mi zostawić awizo bo się w skrzynce coś nie mieści to pisze mi na awizo „Chiny” 😂Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Paula 90 wrote:MamaAga - właściwa kolejność
U nas taka patelnia,że pewnie burzą się skończy dziś lub jutro...
dobrze,że mam rolety i mogę sobie w samych gaciach chodzic i ludzi nie straszyć za oknem😂😂😂😂 -
stresant wrote:a bo tu takie jakies "turbulencje" byly w lipcu...dokladnie nie wiedzialam o co chodzi bo bylam na urlopie i czasu czytac nie bylo ale ktos sie tam poobrazal....
szkoda bo Karolince bardzo kibicowalam i ciekawa jestem co u niej
India i nasz wczesniaczek jak rosnie?
wiewiora Ty tez milczysz
a Karmelka to sie sie chyba calkiem z forum wypisala
a co psycholog u Estrelli powiedzial? -
Paula 90 wrote:Mama - ja w myśl CHPD od prawie miesiąca nie jadłam nic robionego w domu. Znalazłam dwie jadłodajnie w mojej wiosce i obiad z zupa za 14zl.
Za gaz mam ciągle nadpłatę 😂😂😂
Kuchenkę mam w domu tylko na gaz, ogrzewanie mieszkania i wody z kotłowni.
Chdp to chujowa czy chuda pani domu? 😁😁😁Mama019, espoir, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Daffi wrote:zapewne relanium im cichaczem podajaStarania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Fasolka77 wrote:A ja nie mam nic słodkiego ale jak młody skończy dziesiąte śniadanie to zrobię sobie kawę mrożona!
Jak wrócimy wjedzie jak wściekła !Fasolka77 lubi tę wiadomość