Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama jak robisz ta mrożona kawę?
Ja poproszę linka do zawieszki do smoczka. Podrzucić ktoś?
Chciałam powiedzieć ze wróciłam ze spaceru z tarczą 💪💪💪. Filip nawet nie pisnąl, leżał sobie grzecznie i oglądał swiat albo rozmawiał ze mną 😃.Sansivieria, DorotaAnna, espoir, Kiwona, Tunia76, Fasolka77, Daffi, Misiabella, Kasiulka90, martusiawp, MamaAga85 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
ja zamowilam wczoraj taka:
https://www.dobreliski.pl/pl/p/Zawieszka-do-smoczka-z-metkami-pobudzajaca-zmysly-Moms-Care/196
polecam ogolnie sklep. Z mego miasta ale wysylaja wszedzieLolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie zawieszka - uwaga - z Aliexpress 😂
Żadna nowość haha
17,70 zł 24%OFF | MIYOCAR Personalised -Any name 2016 Hand made blue white beads dummy clip holder pacifier clips soother chain for baby
https://s.click.aliexpress.com/e/cauW1Hri
Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Ja mrożona robie tak ze wsypuje kawe rozpuszczalna zalewam mlekiem z lodowki i 2 kostki lodu.
A zawieszka jutro do nas dojdzie Batman:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 15:44
Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Lolka ja robię w robocie ale już sprzedal.przepis dwóm koleżanka i lecą w blenderze . Przenosi ostrzegam ! Powala na kolana !! Mniam
-3 łyżki kawy (normalnie rozpuszczalnej ) +5Ogr cukru -10sekund miele (wiadomo że się nie mili ale trzeba tak zmieszać )
-do tego 250gr lodu w kostkach (i turbo mielenie na największych obrotach ,ja po prostu patrzeć czy kiedy zrobi się taka jasna jakby pianka ,i od razu uprzedze jak da się mniej cukru taka nie wychodzi )
Jak mamy tą Ala piankę
- wlewamy 500ml mleka i tak minutę na srednich obrotach mieszamy ..
Gotowe !! Petarda !!Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Ja się pytam gdzie w tych waszych kawach bitą śmietana. Bez bitej śmietany się nie liczy 😁
Dwa :muszę chować bita śmietanę przed tamta dwójka Bo by w sekundę zniknęła 😁Lolka30, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama019 wrote:Lolka ja robię w robocie ale już sprzedal.przepis dwóm koleżanka i lecą w blenderze . Przenosi ostrzegam ! Powala na kolana !! Mniam
-3 łyżki kawy (normalnie rozpuszczalnej ) +5Ogr cukru -10sekund miele (wiadomo że się nie mili ale trzeba tak zmieszać )
-do tego 250gr lodu w kostkach (i turbo mielenie na największych obrotach ,ja po prostu patrzeć czy kiedy zrobi się taka jasna jakby pianka ,i od razu uprzedze jak da się mniej cukru taka nie wychodzi )
Jak mamy tą Ala piankę
- wlewamy 500ml mleka i tak minutę na srednich obrotach mieszamy ..
Gotowe !! Petarda !!Mama019, Fasolka77, espoir, Kasiulka90, DorotaAnna, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Daffi wrote:Ja mrożona robie tak ze wsypuje kawe rozpuszczalna zalewam mlekiem z lodowki i 2 kostki lodu.
A zawieszka jutro do nas dojdzie Batman:)Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Mama019 wrote:Pamiętaj ...tylko dobrze zmiksuj 🤣🤣🤣Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Paula to jest na jakimś kleju?
Zabezpieczenia do mebli:
9,39 zł 6%OFF | 2019 10Pcs/Lot Child Lock Protection Of Children Locking Doors For Children's Safety Kids Safety Plastic protection safety lock
https://s.click.aliexpress.com/e/bdDCe2uYFasolka77
-
Ja wkewam do słoika mleko, wsypuje kawę rozp, dodaje cukru (normalnie pije gorzka kawę) i mieszam shake it shake it. Na koniec dodaje kostki lodu. Lody też czasem wjada, ale dla mnie to już za dużo słodkiego zwykle.
Dzisiaj odpuściłam kawę, bo chyba woreczek zolciowy się odezwal. Boli w mostku aż do pleców 😫 Idę zaraz się wyglądać do psychologa. Potem zakupy ze starszakiem.
Kazik 2 razy się przesikal i raz zasikal mi sofę przy zmianie pieluchy. Serio nie mam gdzie wieszać prania a jak na złość nie schnie ekspresowo.
Trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę.Mama019, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też bitą zawsze prosto do paszczy. Pomaga mi pies. Pies nie ocenia, on pomaga wpieprzyc cała puche.
I usłyszy nawet jak przesuwam puszkę ze śmietaną w lodówce z drugiego końca mieszkaniaFasolka77, espoir, DorotaAnna, martusiawp, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Ja wkewam do słoika mleko, wsypuje kawę rozp, dodaje cukru (normalnie pije gorzka kawę) i mieszam shake it shake it. Na koniec dodaje kostki lodu. Lody też czasem wjada, ale dla mnie to już za dużo słodkiego zwykle.
Dzisiaj odpuściłam kawę, bo chyba woreczek zolciowy się odezwal. Boli w mostku aż do pleców 😫 Idę zaraz się wyglądać do psychologa. Potem zakupy ze starszakiem.
Kazik 2 razy się przesikal i raz zasikal mi sofę przy zmianie pieluchy. Serio nie mam gdzie wieszać prania a jak na złość nie schnie ekspresowo.
Trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę.
powodzenia Kiwona!Fasolka77
-
Kiwona wrote:Ja wkewam do słoika mleko, wsypuje kawę rozp, dodaje cukru (normalnie pije gorzka kawę) i mieszam shake it shake it. Na koniec dodaje kostki lodu. Lody też czasem wjada, ale dla mnie to już za dużo słodkiego zwykle.
Trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę. -
Lolka30 wrote:Z allie? Ja szukam takiej materiałowej troszkę szerszej. Bubek coś takiego jak wrzucilas specjalny była batmanowa to jeszcze lepiej 😉