Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolka30 wrote:Ja poproszę linka do zawieszki do smoczka. Podrzucić ktoś?
Chciałam powiedzieć ze wróciłam ze spaceru z tarczą 💪💪💪. Filip nawet nie pisnąl, leżał sobie grzecznie i oglądał swiat albo rozmawiał ze mną 😃.
https://allegro.pl/oferta/zawieszka-silikonowa-z-imieniem-do-smoczka-kolory-7697722407
Super że spacer się udał, ja nadal nie wychodzę sama z wózkiem bo się zraziłam.
Dziś wyszłam w chuście i było okWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 18:21
Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
U nas dzisiaj lekka poprawa, dziecko mniej płaczliwe, ale skok nadal w pełni.
Jestem dość nią zajęta, zwłaszcza że staram się korygować jej postawę gdy leży na brzuchu zgodnie z zaleceniami fizjoterapeutki, a ona na brzuch przekręca się co chwilę!
Dziś już zaczęła się obracać w kółko na macie i pełzała że z niej zeszła do połowy na dywan. Zaczęłam już zabezpieczać najbliższe otoczenie poduszkami, bo zdarza się jej przewrócić niekontrolowanie na plecy i żeby się nie uderzyła.
Noce już mamy uregulowane, karmienie mamy tylko o 4, więc się wysypiam. Ale od 6 już na nogach.
Muszę znaleźć czas na czytanie! Chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej o rozszerzaniu diety ale ciężko z tym wolnym czasem.Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
B_002 wrote:Tunia i co, zmieniłaś pieluchy na większe?
Byłam dzisiaj na USG bioderek na NFZ. Bioderka super, o ile można to stwierdzić w minutę. Bo chyba tyle trwało badanie.
Udało się zaparkować. Brawo ja.
B_002, Kiwona, martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Mama019 wrote:Czytam o tym BLW i nawet zaczyna mnie to przekonywać powiem Wam.
-
Tunia76 wrote:Nie jeszcze. Kończę 2. Zostało jeszcze kilka.
Byłam dzisiaj na USG bioderek na NFZ. Bioderka super, o ile można to stwierdzić w minutę. Bo chyba tyle trwało badanie.
Udało się zaparkować. Brawo ja.Fajnie że wszystko ok.
Ja nie czekam zwykle aż się skończy dany rozmiar tylko jak kupa wypływa drugi raz (albo zasikane plecy) to od razu zmieniam na większe. Dotąd chyba tylko ze 2 razy nam się zdarzyła "awaria".
U nas już rozmiar 3 robi się ciasny. Ale jeszcze nic nie wypływa i wszystko się ładnie mieści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 19:05
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Nie jeszcze. Kończę 2. Zostało jeszcze kilka.
Udało się zaparkować. Brawo ja.
To i tak długo..nasze trwało 10 s i kosztowało 90 złFasolka77
-
Fasolka77 wrote:To i tak długo..nasze trwało 10 s i kosztowało 90 zł
Tibia ,super .!
Basia no też tak sobie w głowie to układam że pół na pół ..bo np myślę :zupki ..no czemu mam nie podawać ..przecież nie będzie jadł zupy ręką
Deserki ,w tej książce która chwaliłam na FB są fajne przepisy na mleku i owocach i kleiku ..no to bez jaj .nie będzie tego jadł ręką ,nie da się ..więc to będę łyżeczka a rzucę mi ziemniaki czy makaron czy brokuła ..prosze baw się 🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 19:17
martusiawp, B_002, Misiabella lubią tę wiadomość
-
My też będziemy trochę tak trochę tak. Wiadomo ze miękką ugotowaną marchewkę będzie mógł sobie memlać no ale kawałka kurczaka już nie zje bez zębów
martusiawp lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Paula 90 wrote:Tylko trzeba się zaopatrzyć w łatwo zmywalny fotelik, podłogę, ściany albo mieć dużo folii ochronnej 😉
My też chcemy spróbować BLW 😜Daffi, malutka_mycha, Misiabella, Paula 90 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Też będę mieszać te metody. Zacznę od łyżeczki A nie to myślę że jak będzie stabilnie sam siedział i będzie zainteresowany jedzeniem rączka.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
DorotaAnna wrote:My też będziemy trochę tak trochę tak. Wiadomo ze miękką ugotowaną marchewkę będzie mógł sobie memlać no ale kawałka kurczaka już nie zje bez zębów
martusiawp, espoir, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
No dobra, jestem po wizycie, duża ulga. Będę chodziła jeszcze jakiś czas. Polecam.
No i pojechała matka że starszym na zakupy, bo musiała mu gacie kupić, z myślą że wstąpi do tego polecanego przez Mame19 Reserved. Zgadnijcie, co sobie kupiła. Oczywiście, że nic. Wpadła do pepco i nakupila dla Kazika 😋 a starszemu poduszkę w jysku, a to mężowi gatki i zoki... Sobie nic. Ale i weny nie było.
Przyjechaliśmy, to Kazik już wykapany, nakarmiony i za chwilę poszedł spać. Ja dziubie sloniol, oglądam mecz i myślę nad prysznicem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 21:07
martusiawp, Mama019 lubią tę wiadomość