Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Dziewczyny jaki rozmiar czapeczek na start i skarpetek?
Dodam że póki co na 56 nic nie kupuje i nie wiem nawet czy zamierzam.Całą konfekcje tworzę w rozmiarze 62 -
Mama36 mialam kolezanke ktora twierdzila, ze na zgage w ciazy pomaga jej jedzenie mrozonych wisni
Kupowala takie ze sklepu, rozmrazala ale jadla takie zimnawe
Niewiem czy to naprawde skuteczny sposob bo ja nie mialam nigdy zgagi w ciazy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:W ogóle polecam te paski do moczu. W ogóle fasolka powinnaś mieć takie. Bo zobacz ja dzisiaj bym mowila o super jaki cukier i co z tego jak ketony w moczu na +++
zamówiłam jużna szczęścia mam sąsiada co ma aptekę więc wszystko mam od tzw ręki
dziś też kupię papierki lakmusowe. Trochę się tą wilgotnością zmartwiłam, zwłaszcza jak się dowiedziałam o e.coli ale byłam wczoraj u mojej lekarki, zbadała mnie tym papierkiem i mówi, że kwaśno, że wszystko ok, szyjka zamknięta i mam stosować lactovaginal
Śmiała się jak jej powiedziałam, że szukałam pasków w sklepach zoologicznych no ale przecież są tam dostępne do pomiarów Ph wody w akwariach :p
Fasolka77
-
Mama36 wrote:Kochane dziękuję :*
Jak się dziś sytuacja spróbuję to chyba spróbuję wszystkie na raz. Zjem imbir z migdałami moczonymi w sosie czosnkowym i popije mlekiem Z miodem :p
no nie wiemto chyba dobry materiał na przysłowiowy "rzyg" :p
Mama36 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Też muszę się zaopatrzyć w Migdaly bo wczorajszą zgaga już była bardzo meczaca. Ostatnio jakoś gorzej fizycznie się czuje, plecy mnie bolą, ale już nie tylko odcinek ledzwiowy i czuję że w środku wszystko jest scisniete, jak nie jestem lekko oschylona do tyłu to żołądek mnie boli od ucisku. Jestem drobnej budowy, może ja się nie nadaje do ciąży. Za mało mam miejsca w środku czy co
-
malutka_mycha wrote:Też muszę się zaopatrzyć w Migdaly bo wczorajszą zgaga już była bardzo meczaca. Ostatnio jakoś gorzej fizycznie się czuje, plecy mnie bolą, ale już nie tylko odcinek ledzwiowy i czuję że w środku wszystko jest scisniete, jak nie jestem lekko oschylona do tyłu to żołądek mnie boli od ucisku. Jestem drobnej budowy, może ja się nie nadaje do ciąży. Za mało mam miejsca w środku czy co
każdy się nadaje! ja znam małe i drobne kobiety co mają po 2 dzieci, tez się zastanawiałam jak one urodziły ale jak widać się daFasolka77
-
MamaAga a takiego dużego bobaska się spodziewasz
? Nam córka co prawda drobna się urodziła, 2940, ale w większości 56 te pierwsze dni pływała. Fakt ze w okolicy miesiąca miała 4kg i wtedy już przeszłam na 62. Wiec jeśli komuś się zapowiada 4-kg bobasek to to ma sens
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDla mnie to jest zastanawiające. Ja mam dużo rzeczy na 56 ale to jest większe 56. Moja przyjaciółka urodziła 58 cm 3980g i 56 miła na styk. Moja siostra urodziła 57 cm 3735g kupiła wszystko na 62 cm i mała pływała musieli dokupić na 56 cm.
Także ja mam. Jestem moze głupiutka ale ja nie cierpię za dużych rzeczy dlatego wierze ze takie maluszkowi w niedopasowanymi tez moze dzialas na nerwy to zawinięte tu górka tu zwoja.Natalia-tosia, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelka ja uważam dokładnie tak jak Ty:-) ubranka powinny być idealne
same byśmy się denerwowały w ubraniach L zamiast M
Moja córka urodziła się z masą 3100, jak wychodzilysmy ze szpitala miała 2970, ubranka 56 służyły nam przez pierwsze 3 tygodnie, a duża cczęść nawet 5 tygodni
Wtedy kupiłam właściwie wszystko 62 i jak się córka urodziła to na gwałt mąż latał za mniejszymi i sporo też zamówiłam przez internet -
Ja dziewczyny już po połówkowych
pewne że będzie dziewczynka i wpadłam w szał zakupowy ciuszkow 56 i 62 rozmiar. Jedynie co to muszę zrobić echo serca płodu bo wyszedł tam "bright spot" czyli jasna plamka w lewej komorze serca. Któraś też to miała u swojego malucha ? Oprócz tego wszytko wyszło super
a doczytałam że mogło się to pojawić po przebytej infekcji u matki a ja od piątku walczyłam z zapaleniem pęcherza..
malutka_mycha, Karmelllka90, DorotaAnna, india, Mama36, Daffi, estrella, martusiawp, Fasolka77, B_002, espoir, barbillla86, Kasiulka90, AniaKJ, Lolka30, Kiwona lubią tę wiadomość
-
espoir wrote:ja miałam. ból nie z tej ziemi.
A co Cię dokładnie bolało? Kurczę bo jak tylko trochę pochodzę to boli mnie strasznie kość ogonowa, promieniuje mi do ud i wczoraj bolały mnie bardzo nisko plecy. I zaczęłam się martwić👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mama36 wrote:Ja miałam Z drugim synem. Koszmar!! Boję się że się powtórzy. Na szczęście do porodu był jakiś miesiąc, może nawet nie. Lekarz mi pozwolił wtedy brać leki przeciwbólowe ale nie chciałam.
A co Cię dokładnie bolało? I czy cały czas? Bo tak jak ja raczej nie panikowałam to się boje że coś się dzieje z tym moim spojeniem.
I jak to w ogóle można sprawdzić czy to to? Lekarz to jakoś na usg widzi?Mama36 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnySyska2202 wrote:Ja dziewczyny już po połówkowych
pewne że będzie dziewczynka i wpadłam w szał zakupowy ciuszkow 56 i 62 rozmiar. Jedynie co to muszę zrobić echo serca płodu bo wyszedł tam "bright spot" czyli jasna plamka w lewej komorze serca. Któraś też to miała u swojego malucha ? Oprócz tego wszytko wyszło super
a doczytałam że mogło się to pojawić po przebytej infekcji u matki a ja od piątku walczyłam z zapaleniem pęcherza..