Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie raczej do tych które już rodziły- miałyście może rozejście spojenia łonowego?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mama36 wrote:Karolcia mleka się nie napije
Tylko jeszcze kakao ujdzie.. Ale to chyba nie zadziała
Jak nie masz nic innego dzisiaj to chociaż to kakao spróbuj.
Chociaż to mleko z miodem smakuje jak płatki cheeriosWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 23:07
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Mama36 wrote:Coś sprawdzonego już na zgage macie??!! Od wczoraj to jakiś dramat.. Ale dziś to już przegięcie!! Wypali mi całe gardło. Płakać mi się chce. Jutro drałuje do apteki ale moze już coś probowalyscie??
-
india wrote:Daffi tez sie czaje na ten laktator. Ile zapłaciłas i jak długo czekalas na przesyłkę? Jak go rozgryziesz daj znac
india lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZawsze jadłam porządna pozna kolacje i nie miałam w żadnym badaniu moczu ketonów do tego cukier był wyższy na czczo ale w normie. Wczoraj zastosowałam sie do zaleceń diabetologa. Zaglodzilam siebie i dziecko w nocy !!! Ketony wysokie, glukozy brak a glukoza na czczo 74. W dupie to mam i bede żarła późna kolacje.
Dzisiaj tylko zrobię jeszcze jeden test wg jej rozpiski i bede jadła jeszcze o 22:30
Cała noc sie budzilamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 07:45
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Zawsze jadłam porządna pozna kolacje i nie miałam w żadnym badaniu moczu ketonów do tego cukier był wyższy na czczo ale w normie. Wczoraj zastosowałam sie do zaleceń diabetologa. Zaglodzilam siebie i dziecko w nocy !!! Ketony wysokie, glukozy brak a glukoza na czczo 74. W dupie to mam i bede żarła późna kolacje.
Dzisiaj tylko zrobię jeszcze jeden test wg jej rozpiski i bede jadła jeszcze o 22:30
Cała noc sie budzilam
I jeśli budzisz się w nocy diablo głodna to trzeba coś jeszcze dojesc. Mi się zdarzyło dotychczas dwa razy jeść między pierwszą a trzecia w nocy kanapkeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 07:50
-
Mama36 wrote:Coś sprawdzonego już na zgage macie??!! Od wczoraj to jakiś dramat.. Ale dziś to już przegięcie!! Wypali mi całe gardło. Płakać mi się chce. Jutro drałuje do apteki ale moze już coś probowalyscie??
może coś z imbirem? albo migdały?
Zgaga w ciąży: wypróbuj domowe sposoby
IMBIR. Świeży imbir – łagodzi on nie tylko nudności, lecz także zgagę. Jak go zjadać? Na przykład świeżo utarty korzeń imbiru wymieszaj z łyżeczką miodu. Możesz też gruby plasterek świeżego imbiru zalać filiżanką wrzątku i wypić taką herbatkę.
MIGDAŁY. Migdały mają odczyn zasadowy, dzięki czemu zobojętniają kwas solny w żołądku. Zjadaj garść migdałów (ok. 5–8 sztuk), gdy tylko poczujesz przykre pieczenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 08:03
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Zawsze jadłam porządna pozna kolacje i nie miałam w żadnym badaniu moczu ketonów do tego cukier był wyższy na czczo ale w normie. Wczoraj zastosowałam sie do zaleceń diabetologa. Zaglodzilam siebie i dziecko w nocy !!! Ketony wysokie, glukozy brak a glukoza na czczo 74. W dupie to mam i bede żarła późna kolacje.
Cała noc sie budzilam
ja wczoraj zjadłam spora kolację ok 20 i przez to, że nie od ok 2 nie mogłam spać o 3 zmierzyłam cukier i miałam 90, położyłam się i ok 4 poczułam głód.. zjadłam 3 łyżeczki jogurtu naturalnego i się położyłam.. trochę spałam, trochę leżałam, wstałam o 7.30 głodna jak cholera i cukier 90... wynik badania moczu mam jutro- ciekawe jaki wynik
dziś planuję przed snem wypić jeszcze kakaoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 08:07
Fasolka77
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Mi mój diabetolog mowil że w ciąży to ten wieczorny, późny posiłek jest najważniejszy. W "normalnej cukrzycy" jest różnie a w ciąży to jest konieczność.
I jeśli budzisz się w nocy diablo głodna to trzeba coś jeszcze dojesc. Mi się zdarzyło dotychczas dwa razy jeść między pierwszą a trzecia w nocy kanapkeFasolka77, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Dziewczyny mam pytanie raczej do tych które już rodziły- miałyście może rozejście spojenia łonowego?
-
Dziewczyny jaki rozmiar czapeczek na start i skarpetek?
Dodam że póki co na 56 nic nie kupuje i nie wiem nawet czy zamierzam.Całą konfekcje tworzę w rozmiarze 62Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 08:35