Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Karmellkla my od pozytywnego testu nie współżyjemy
po 2 poronieniach dmuchamy ile się da
-
nick nieaktualny
-
Nie moglam sie oprzec i kupilam w rosmmanie dla corci brata bodziaki Mikolajkowe.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0016e3e2dfd2.jpg
Paula doszedl do mnie juz ten laktator z aliexpress.. Rozpakowalam i wszystko niby ok ale jak zobaczylan te zelowe nakladko to padlam. Mam nadzieje ze jest instrukcja jak tego uzyc haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c01ca02b2ded.jpgmartusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Daffi ja bym tego używala jako Okład na piersi (wcześniej trzymany w lodówce, bądź podgrzane) jak są zastoje np.
A jeżeli to co innego to nie mam pojęcia haha ;p -
Daffi wrote:rozbroiło mnie to. moze i masz racje? po googlam moze gdzies się natknę.
Ja myśle tak samo
Karolina czy ktoś Ci już mówił, że jesteś strasznie ładna?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Karmelka, a jak ja chce zrobić w poniedziałek posiew to ta Luteina dopochwowa w niczym nie przeszkodzi ?
A posiew moczu czy z pochwy? Generalnie przed posiewem z pochwy nie powinno sie 48 h nic tam aplikować ale ja rano zaaplikowałam luteinę a o 17 postanowiłam ze jadę na posiew i na wymaz z szyjki i ostatecznie zrobiliśmy wymazy o 19:30 i lekarz starał się tak pobrać by nie nabrać luteiny i udało mu sie.
A jesli posiew moczu to ja robie tak : na noc normalnie zakładam luteinę rano maszeruje sobie pod prysznic szoruje raczki wycieram w jednorazowy ręcznik, i sama woda z prysznica dokładnie płukam i myje okolice intymne wycieram znowu w jednorazowy ręcznik w jeden ręce w drugi okolice intymne. Następnie wchodzę pod prysznic biorę wacik jakby uszczelniam nim pochwę haha rozchylam me zacne psi psi i z środkowego strumienia łapę siuśkii jak widać ideolo bo ani jednej bakterii mi nie znaleźli ale nawet mocz ogólny teraz oddałam w pojemniczku jałowym
-
Karmelllka90 wrote:A posiew moczu czy z pochwy? Generalnie przed posiewem z pochwy nie powinno sie 48 h nic tam aplikować ale ja rano zaaplikowałam luteinę a o 17 postanowiłam ze jadę na posiew i na wymaz z szyjki i ostatecznie zrobiliśmy wymazy o 19:30 i lekarz starał się tak pobrać by nie nabrać luteiny i udało mu sie.
A jesli posiew moczu to ja robie tak : na noc normalnie zakładam luteinę rano maszeruje sobie pod prysznic szoruje raczki wycieram w jednorazowy ręcznik, i sama woda z prysznica dokładnie płukam i myje okolice intymne wycieram znowu w jednorazowy ręcznik w jeden ręce w drugi okolice intymne. Następnie wchodzę pod prysznic biorę wacik jakby uszczelniam nim pochwę haha rozchylam me zacne psi psi i z środkowego strumienia łapę siuśkii jak widać ideolo bo ani jednej bakterii mi nie znaleźli ale nawet mocz ogólny teraz oddałam w pojemniczku jałowym
Z moczu kochanieńka, dzięki za instrukcję -
Karolina oj on zatęskni za Tobą szybciej niż mu się wydaje. A wtedy powiesz mu jak w planecie singli „przepraszam Bagdan, ku*wa, za pôźno”
Kasiulka ja Cię rozumiem, absolutnie nie gustuje w dziewczynach, ale kurczę no łaska z tej naszej Karoliny- nie wiem czy ciąża jej tak służy czy już wcześniej taka byłaKarollinax26 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Karolina oj on zatęskni za Tobą szybciej niż mu się wydaje. A wtedy powiesz mu jak w planecie singli „przepraszam Bagdan, ku*wa, za pôźno”
Kasiulka ja Cię rozumiem, absolutnie nie gustuje w dziewczynach, ale kurczę no łaska z tej naszej Karoliny- nie wiem czy ciąża jej tak służy czy już wcześniej taka była
Hahaha! To mnie rozbawiłaś, dzięki bo miałam ciężki dzień
Oj powiem Ci, że serce nadal boli ale staram się nie myśleć
Pewnie ciąża mi tak służyszczególnie rano jak wstanę i jestem bez makijażu
wtedy służy mi najbardziej!
-
Ja jutro idę zrobić posiew moczu i wymaz z pochwy, już się wkurzam na samą myśl o kolejkach i pierwszeństwie
. A potem idziemy na drugie połówkowe w ramach luxmedu
. W zeszłym tyg. byłam prywatnie.
martusiawp lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
DorotaAnna wrote:Kasiulka ja Cię rozumiem, absolutnie nie gustuje w dziewczynach, ale kurczę no łaska z tej naszej Karoliny- nie wiem czy ciąża jej tak służy czy już wcześniej taka była
Wszędzie się mówi, że kobiety to zołzy, zazdrosne i złośliwe. A ja jak widzę coś do skomplementowania, to komplementuję. Nawet jeśli komuś się to wyda nieszczere. Taka jestem i już
Tak w ogóle to już od ok. dwóch miesięcy czytałam, że tak dużo magnezu bierzecie i się dziwiłam. A dzisiaj lekarka też mi zaleciła na moje twardnienia i napięty brzuch. Tym sposobem 6 asmagów, 2 tabletki prenatalne, żelazo, DHA, Provag, więc będę żarła 11 tabletek dziennie. Biedny dzidziuś. Ale koleżanka z pracy powiedziała mi, że ona też pół ciąży jadła dużo magnezu i uważa, że on jej pomógł przy porodzie, bo macica była swobodnie rozciągnięta. Także mam nadzieję, że u nas będzie tak samo, dziewczyny
Jutro idę do pracy, a potem urlop do końca roku!A od 7 stycznia będę miała w końcu L4, więc nareszcie zabiorę się za wyprawkę
Póki co nie mam w ogóle obeznania. Tyle pisałyście o tych wózkach, łóżeczkach, a ja do tej pory nie miałam czasu, żeby się nad tym zastanowić i omijałam Wasze wywody
Wybaczcie
Karollinax26, barbillla86, martusiawp lubią tę wiadomość