Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAga lekarze nie widzą przeciwwskazań do zażywania nospy. Ale jeden neurolog mówił, że podobno może powodować problemy z napięciem miesniowym u dzieci. Nie mam na to żadnych badań, ale staram się nie jeść nospy. Ale czasami lepiej wziąść bo bol jest gorszy niż ewentualne skutki u oczne. Więc sama musisz ocenić którym przypadkiem jesteś
-
u mnie 85 to nawet przed ciaza nie bylochyba ze 20 lat temu
jak wychodzilam ze maz to mialam 50kilo i miseczke A ......pol roku temu przed ciaza 65 kilo i miseczke D
nawet nie mysle co bedzie co po ciazyaktualnie 104 w pasie...talii brak
-
fajniej jest chodzic w ciazy latem, tyle sukieneczek mozna ubrac i klapki
a teraz to mam 1 spodnie i 1 dresy 3 bluzki i 2 swetry .....dobrze ze chociaz w butach moge przebierac bo noga nie rosnie :)ale przewaznie chodze w tych niewiazanych zeby sie schylac nie trzeba bylo..... -
Karmelllka90 wrote:mamuśki bardzo proszę o pomoc, znalazłam torby dziecięce o wymiarach 44/28/14 cm. za Ok. 50 zł wiec spoko cena, chciałam taka torbę do szpitala na rzeczy dla małej - zależy mi na torbie oddzielnej i wyróżniającej sie zeby tatuś pod wpływem emocji dał radę wyciągnąć wszystko o co go położna poprosi. Czy taka torba nie jest za mała? Zmieszczą m i sie tam rzeczy do szpitala dla małej ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10b1f1922aa6.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c147601e7c78.jpg
Karmellka jestem pełna podziwu! myslisz o wszystkimFasolka77
-
stresant wrote:fajniej jest chodzic w ciazy latem, tyle sukieneczek mozna ubrac i klapki
a teraz to mam 1 spodnie i 1 dresy 3 bluzki i 2 swetry .....dobrze ze chociaz w butach moge przebierac bo noga nie rosnie :)ale przewaznie chodze w tych niewiazanych zeby sie schylac nie trzeba bylo.....
no nie wiemupał, gorąco, pot sie leje
wszystko puchnie. Ja wolę jednak zimę
puchowa kurtka i sąsiadka sie jeszcze nie zorientowała, że jestem w ciąży :p
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Fasolka77 ja lekarzem nie jestem, ale E.coli to chyba musi być antybiotyk niestety ta bakteria to cholerstwo ona ma zły wpływ na szyjke
no własnie mi lekarka mówi, ze lactovaginal i mam jej zaufać... w pon mam wizytę więc porozmawiam na ten temat. Grzybica na szczęście chyba już sobie poszła bo przez tydzień nic nie wyrosło, jutro jadę do labo po wynikizapytam ile tej e.coli jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 17:18
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:A czy przy grzybicy twój M. tez dostał kuracje? Bo gdybyście współżyli to on ma to cholerstwo na sobie
Nie dostał. Pewnie nic nie ma, bo nie współżylismy już dłuższy czas, jak się dowiedziałam o szyjce. Chociaż kto tam wie ... -
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Nie dostał. Pewnie nic nie ma, bo nie współżylismy już dłuższy czas, jak się dowiedziałam o szyjce. Chociaż kto tam wie ...
Karolka a ty chyba jakoś na dniach masz wizytę u nowego ginekologa?
Ja dzisiaj jeszcze wysępilam usg na 21.12 przed świetamizeby mieć spokojna głowę na święta haha
Jeszcze moja ginekolog mowi, Ok to widzimy sie 4.01 po świętach. Bo wy ciężaroweczki najecie sie w święta i tak zawsze przyjdziecie bo sie źle czujecieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 17:25
Fasolka77, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Ja dziś intensywny dzień od samego rana, ale już czuje ... napina się brzuch i staram się polegiwać pod kocem chociaż sama z córcia jestem... zrobiłam dziś sporo zakupów dla maluszka , w hm u mnie były duże wyprzedaże na dziale baby, body 2pak kopertowe 20 zł , 2 paki polspiochow tyle samo... dużo zakupów zrobiłam i jestem zadowolona z tego
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Uff nie jest ze mną tak źle
82 cm na linii pępka
Nawet jeszcze mam talię!
Thaaa powiedziała Kasia, która przed chwilą zeżarła lody xD Zostało trochę, a paczka już leżała w zamrażarce od maja, więc wiecie, nie chciałam żeby się zepsuły ^^
Lolka30, Fasolka77 lubią tę wiadomość