Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć
chciałabym dołączyć. wg bbf jestem w 6t2d ciąży. Dzisiaj pierwsza wizyta u lekarza. tp na 16-04-2017
kahaśka, Antonelka, Gosia1989, nutella_, pati87, Milka1991 lubią tę wiadomość
starania od 2013 (z przerwami) od 11-2015 starania pełną parą
4 cykle z CLO
problem męski - mała ilość plemników
Hashimoto
15-03 -2016 HSG = jajowody drożne
23-07-2016 IUI -
kahaśka wrote:Sunshine, takie ciśnienie jest za wysokie. Koniecznie wspomnij o tym lekarzowi na wizycie.
dziś mu o tym powiem.
Jechałam dziś rano do Invimedu bo mnie prosili o doniesienie wyników bety i zdjęcia z USG (chodzę do tego samego lekarza, który mnie prowadził w klinice, ale już do niego prywatnie). I już w autobusie się gorzej poczułam. Ledwo doszłam do kliniki. I tam się panie pielęgniarki mną zajęły. Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem. Z wysokim tętnem tak - jeszcze w liceum, po ciężkiej anginie, ale przeszło.
Mam nadzieję, że to znak, że ciąża się rozwija. Ja mogę się źle czuć, byle z maleństwem było ok.kahaśka lubi tę wiadomość
-
Agga jasne, że wszystko dobrze
Czekamy grzecznie do 01.09. Jeszcze tylko dwa tygodnie
nutellka witam i gratuluję
rozgość się u nas
sandrita witam i Ciebie, zapraszam Was dziewczyny do wpisania się w naszej tabelce na pierwszej stronie wątku
Szczęśliwa Mamusia, nutella_ lubią tę wiadomość
-
Ja robiłam i już mam wyniki. Pomyśl, że nawet gdyby coś wyszło, to tylko lepiej dla maleństwa, bo można już leczyć.
Ja przed 1 ciąża też miałam lęki, że coś wyjdzie, bo w sumie człowiek nigdy nie badał się pod kątem tych chorób (przynajmniej ja). Jeśli masz skierowanie to zrób jak najszybciej.
Ja na ostatnią cytologię czekałam jak na wyrok, bo se coś ubzdurałam, że kiepsko wyjdzie -
nick nieaktualnyatat Kochana chcieć czy nie chcieć trzeba wszystkie badania zrobić , i nawet na te które się boimy .
Zawroty mi przeszły pół dnia się męczyłam , na jutro na 12.10 zapisałam się do mojej rodzinnej idę z tą opryszczką , choć nie wiem czy mam z czym iść, bo jest bardzo mała ta opryszczka , no nic pójść pójdę dla świętego spokoju.
atat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tu uk maja dziwne podejscie:( niby na wkladce jest tego malenko tylktak jakbym pobrudzila ja ale jak chcialam zbadac szyjke bylo tam wiecej na palcu ale to nie wplywa ze mnie ehhh wierze że będzie wszytko dobrze ... i moja kochana kruszynka zostanie z nami..córeczko czekamy na Ciebie
-
Szcesliwa Mamusia też tak mam. Mimo, że to moja druga ciąża. Chodzę co chwilę do toalety patrzeć czy nic nie leci. Jeszcze nie wierzę w pozytywny test
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nutella witaj! Ale fajnie, bedzie taka mała różnica między Twoimi pociechami
My z mężem też marzymy o takiej opcji ale póki co czekamy na pierworodnego
Powiedz, boisz się jak to ogarniesz czy na spokojnie ?11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.
-
Ewelina 3 wrote:tutaj w uk nie przepisuja progesteronu a szkoda bo przy obu ciazach wczesniej brałam luteine
Ja mieszkam w Irlandii i też nie przepisują ale znalazłam polską ginekolog. Co prawda nie potrzebuje niczego brać bo póki co wszystko jest okej ale wiem, że w razie czego przepisze co chce i zbada też sto razy jak jest taka potrzeba. Nie możesz iść do polskiego ginekologa, na pewni jest jakiś w UK.kahaśka lubi tę wiadomość
11.08.2016 - usłyszeliśmy serduszko
następna wizyta - 19.09.