Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagah, Wanda tak zrobię
dziękuję :*
She Wolf, niektóre rzeczy mam na razie pojedyczno więc szkoda mi miejsca żeby osobno 2 sweterki położyć ale może dokupię ciuszków...
Vero a jaki duży ten kokon?
Antonelka ja też na razie bez szafy. Tak teoretyzuje
Gakin ja sprzątam i funkcjonuje po staremu.
Jutro wizyta. Zaczęłam się jakoś stresowaćMnie mała ciągle kopie tylko w dół, czasem ciut wyżej. Chyba się nie odwraca za wiele.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 21:38
Kamiliia24 lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
She wolf, a wieś camarello też zwrócił nasza uwagę. W sumie z wyglądu nie różni ie dużo od bebetto. Piękny jest
szczególnie mi ten odcień kawa z mlekiem.
A co to ten katarek? Spray? I prócz niego nie trzeba żadnych gruszek ni nic?Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
lis87 wrote:Mi teraz promieniuje na uda
nie to chyba raczej nie sa skurcze. Przynajmniej mam taka nadzieje, bo ich nie znam i pewnie nie odróżniam od innych dolegliwości
jak to mój lekarz określił, skurczu nie da się nie rozpoznać i przegapićnie wierzyłam dopóki pierwszy nie obudził mnie w nocy
na moment cała macica robi się twarda jak kamień, brzuch się spina. i to nic nie boli. tylko tak łapie. ja za pierwszym razem nie oddychałam ;p
-
Mój tardyderon jest różowy. Kupowany jakieś dwa tyg temu. Moze to jakas inna seria?
Mnie za to boli w pachwinie. Rozciaga sie znowu cos czy co? Chociaz w sumie czułam też ból w kolanie więc nie wiem gdzie boli a gdzie mi sie wydajeFilipek - 09.03.17 -
Moze i nie na temat,ale chce Wam pokazać przepięknego chłopca!:* Mój Filipek z ostatniej wizyty!:*Gakin, Reni1982, ilae, She Wolf, lis87, Szczęśliwa Mamusia, misKolorowy, sallvie, Korcia, Omon, Antonelka, agadana, Kjopa3, Justyna Sz, Niebieskaa, karolyn, pati87, Milka1991, Taśka22, Jagah, IGA.G, mamaaniołków3, kasieniaczek, Peg lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Mój Tardyfaron też bordowy i jakiś taki matowy. W poprzedniej ciąży też brałam i był wściekle różowy i śliski.
Koko Katarek to aspirator do noska, taki podłączany do odkurzacza. Bardzo się bałam tego użyć, bo wyobrażałam sobie że to ma straszliwą siłę działania i zrobię maluszkowi krzywdę, ale przy silnym katarze, kiedy nic nie pomagało a od Fridy już robiło mi się słabo od ciągłego wciągania powietrza tylko on nam pomógł.Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Aniolkowa, ja te pojedyncze rzeczy ktore sa chyba dla wczesniakow mam na jednej kupce, ale mysle ze jeszcze dokupis ciuszki i sie wszystko zapelni
Loko, mi sie podoba granat z czerwonym, szczegolnie te alumy czerwone
Ale czytam tez ze ma bardzo dobre opinie, podobnie jak babettoLokokoko lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ja nie zdecydowalam sie na 3D więc nie mam się czym pochwalić ;/
No chyba że ubrankami
Pochwale sie Wam zakupem, za 40 zl z wysylka, jest jeszcze kurtka do tego.
wlasnie co z tym Katarkiem? Kupuje sie sprawy czy taki aspirar do noska?Lokokoko, Szczęśliwa Mamusia, misKolorowy, sallvie, Omon, Antonelka, She Wolf, Kjopa3, Milka1991, Jagah, kasieniaczek lubią tę wiadomość
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
She wolf no granat z czerwonym super się komponuje. Myśmy wybrało bebetto torinno kolor taki biało pomarańczowy/ciemo pomarańczowy
zaraz poszukam i wstawir.
Też czytałam opinie i popieram
Reni ja co miesiąc mam 3d o 4da ubranka super!
Reni1982 lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Koko śliczny synek !! I chyba do Ciebie podobny
Lokokoko lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Lokoko cudne zdjęcie
my niestety nie mamy żadnego ładnego zdjęcia maleństwa, ale może na kolejnym usg dostaniemy
mi to wszystkie te wózki się podobają, aż trudno się zdecydować
Lokokoko lubi tę wiadomość