Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bobas2015 wrote:Acha i my tak kapieny ze uszy całe pod wodą. Po pierwsze dziecko 9 miesięcy pływalo w wodzie po drugie to dobry sposób na rozrzedzanie wosku w uszach. Trzeba tylko pilnować by po kąpieli nie było przeciągu;)
A my w panice omijamy uszy bo wszyscy nas straszą zapaleniem uszu. To juz jakas obsesja. Z kim nie pogadamy to zaraz jest: tylko na uszy uważajcie. Niech sie nie zamocza. A twój argument bardzo logicznyponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Lokoko uważaj z tą laktacja i zatrzymywanie pokarmu,bo możesz dostać zapalenia lub co gorsza ropnia. Ja chciałam KP.odciagalam laktatorem, przystąpiłam małego i było ok. Aż tu nagle zrobił mi się guzek. Położna mówiła zebymasowac, ciepłe i zimne okłady i kapusta. Nie dało rady. Dwa dni później pół piersi twardej. Ale zero gorączki. Na SOR-ze ściągneli strzykawka i dali antybiotyk. Dwa dni później kontroli i znowu ściąganie. Na kolejny dzień skierowanie do szpitala i cięcie piersi. Diagnoza? Ropien piersi. Bolesne to dziadostwo. Mam otwarta ranę na piersi i sączek. Drugi dzień już leżę w szpitalu i nie wiadomo jeszcze jak długo. Najgorsza ta tęsknota za małym. Ehhh. Ciągle cos
mania 89 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
nick nieaktualny
-
Hej
Dopisujemy sie
04.05 maj godzina 17.20 Piotr - 3600 gram i 58 cmCesarskie cięcie
Pozdrowionka ciotkiYammi, mada87, Kjopa3, She Wolf, Milka1991, Taśka22, Jagah, kasieniaczek, IGA.G, Justyna Sz, Donia12, lis87, sallvie, Kasialudek, eforts, sy__la, Monna, niania.ogg, itania, pati87, Vero, MyHappy lubią tę wiadomość
-
Hej, nie udzielałam sie na forum ale od czasu do czasu was podczytywałam. Byłam na początkowej liście z terminem na 20.04
Nasza Hania urodziła sie cc w 38 tc, 13.04.2017, waga 3 kg, 53 cm. Pozdrawiamy wszystkie mamusie
Milka1991, Taśka22, Yammi, Jagah, IGA.G, Donia12, lis87, sallvie, Kasialudek, sy__la, Monna, niania.ogg, Kjopa3, pati87, Vero, MyHappy lubią tę wiadomość
-
Kamiliia24- serdeczne gratulacje
witamy Piotrusia Pana na Swiecie
Wszystkiego dobrego i zdrowia dla maluszka! Szybkiego powrotu do formy dla Mamy!
meetme- ach, witamy Haneczke!Duzo zdrowia dla coreczki, radosnego macierzynstwa i spokojnych nocek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 23:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monna wrote:Gakin a ile po porodzie u Ciebie to wystąpiło?Filipek - 09.03.17