Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Nie wiem czy mnie pamietacie ale bylam tutaj (a raczej w poprzednim watku) w lipcu. Wtedy mi sie nie udalo i nawiedzila mnie @ a teraz moge sie pochwalic ze sie udalo!
termin oczywiscie na maj
tak jak Szczesliwa mowila "maj tez piekny miesiac!" Zycze Wam spokojnych ciazuni i przepraszam ze Wam zasmiecam watek ale musialam tu napisac
slodka100, Lokokoko, niania.ogg, kahaśka, Szczęśliwa Mamusia, Fufka30, nutella_, Omon, Niebieskaa, pati87, sunshine, ilae, Agga, Antonelka, Ejda665, ewela86 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyMłoda 19 Ale się kochana cieszę :*, teraz będę bardziej majówki śledzić
. Gratuluję z całego serca :* .
Kochane trzymam kciukasy , za wasze dzisiejsze wizyty i za małe nasze cuda :* .
Ja dziś na pełnych obrotach , Marysię do przedszkola na miasto musiałam iść , aby pozałatwiać pewne sprawy , i do domu Gabrysię ze soba wzięłam bo z kim ją zostawię , a i kochane witamy się z wami w 10 tc :* , aż nie mogę uwierzyć , ogólnie samopoczucie to różne , mdłości to codzienność , apetyt raz mam a raz nie . Lecę co na obiad zrobić , i po 12 znów pon Marysię iść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 10:50
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Hej
Dziewczyny z tym pappa zrobię tak, że zadecyduję po usg czy będzie ono potrzebne, samo usg podobno dużo mówi, posłucham też opinii ginka i wtedy podejmę decyzję o dodatkowej pappie
Fufka bo już się martwiłyśmydo wtorku niedaleko, wszystko jest oki, luzik
slodka może to jakieś zwykłe złuszczenie, może resztki po jakimś badaniu, jeśli nie było tego dużo i nie jest czerwone to chyba nie masz się co martwić
Ja miałam dziś jechać do zusu zawieżć zwolnienie ale sobie odpuszczę bo gorąco...pojadę w poniedziałekslodka100 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny przesyłam pozdrowienia i dużo jodu znad morza
Piękne te zdjęcia usg,macie juz jakieś przeczucia co do płci dziecka?
Jeżeli chodzi o wybór lekarza to ja chodze prywatnie do lekarza który pracuje w szpitalu w którym rodzę i jestem zadowolona.
Byłam raz przed ciążą na nfz w przychodni przyszpitalnej ale to strata czasu bo kobiet dużo,jeszcze ze szpitala doszły ,a najlepsze,że wezwano lekarza na blok i poszedł na godzinęteraz idę na dana godzinę i wchodzę max po 5 minutach.
nutella_, Milka1991, kahaśka lubią tę wiadomość
-
kahaśka wrote:Hmmm to ciekawe czemu mnie zapisała na 2 dni. Daleko nie mam, więc mi to bez różnicy. A dzwoniłaś z tego numeru co Ci dawałam?
kahaśka lubi tę wiadomość
-
wolfik25 wrote:Hej dziewczyny przesyłam pozdrowienia i dużo jodu znad morza
Piękne te zdjęcia usg,macie juz jakieś przeczucia co do płci dziecka?
Jeżeli chodzi o wybór lekarza to ja chodze prywatnie do lekarza który pracuje w szpitalu w którym rodzę i jestem zadowolona.
Byłam raz przed ciążą na nfz w przychodni przyszpitalnej ale to strata czasu bo kobiet dużo,jeszcze ze szpitala doszły ,a najlepsze,że wezwano lekarza na blok i poszedł na godzinęteraz idę na dana godzinę i wchodzę max po 5 minutach.
Czuję, że to będzie chłopiec.
co do lekarza wiąże się to z dużymi kosztami, ale fakt faktem wygoda jest. Ja pierwszą ciążę prowadziłam prywatnie i jak podliczylam ile wydała m. Teraz sobie powiedziałam, że w żadnym wypadku - tylko NFZ. -
Moj plener. Sorki ze zdjecia osobno w kazdym poscie.
Tylko na plener wlosow nie mial kto mi zrobic i mam naturalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 11:17
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
To śmiesznie zabrzmi, ale nie mam przeczuć co do siebie, natomiast obstawiam, że Milka będzie miała synka
hehe. Ja chciałabym córkę, ale cóż.. Najwyżej syn będzie zmuszony bawić się z Helenka w kawiarnie czy w dom i w inne dziewczynskie zabawy.
Milka1991, nutella_ lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png