Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle piszecie nie nadrobię was , ogromnie cieszę się z każdej waszej wizyty , i niech nasze szczęścia nas się trzymają :*:*:*:*. Zaciskam mocno kciuki , za wizyty kochane dzisiejsze :*:*:*. Wczoraj moja znajoma , z innego wątku urodziła synka !!!! była już w 37 tc , boże jaki on cudny :*:*:*:* widziałam ba FB zdjęcie jej synka , jak ja nie mogę się doczekać Kwietnia , zobaczyć i tulić nasze szczęście :*:*:*:*.
Witajcie kochane :*:*:*:*:*.Ostatnio byłam u dentystki zrobiła mi jednego zęba teraz mam przyjść 29 Listopada nie było wcześniejszego terminu , jak szłam tak do dentystki to na takiej tablicy ogłoszeń gdzie umieszcza się różne wydarzenia , informacje itp widziałam klepsydrę aż się popłakałam , taki młody chłopak 28 lat zmarł śmiercią tragiczną , nie znałam go ale tak strasznie mi szkoda taki młody miał narzeczoną pewnie ślub planowali , a tu taka , straszna rzecz.Już po jutrze wizyta
:* :* , u mnie w rodzinie robią zakłady
, czy będziemy mieć synka czy kolejną córeczkę , mąż mowi ze to będzie Ona , reszta rodziny też tak uwaza choc niektórzy uważają że będzie synek :*:*:* . Samopoczucie dobre , apetyt tak samo , kruszynka od rana mi dokucza , wczoraj odebrałam badania , zobaczymy co tam gin powie
.
-
Cześć dziewczyny z rana, już jutro zaczynamy 5 miesiąc !!!
Szczęśliwa mamusia - Skąd ja to znamU mnie też na każdym kroku słyszę wróżenie, że będę miała córkę
Najlepsza była bratowa mojego taty, która nagle wypaliła, że będę miała córkę bo mam krosty na policzku
To prawda ok 15-16 tygodnia miałam wysyp krost na jednym policzku ale jutro zaczynam 18 tydzień i po krostach ani śladu, promienieję cały czas - i co ciekawe czy nadal taka pewna tego, że będzie córka?
Chciałabym synka, zawsze mi się pierwszy chłopiec marzył, oczywiście jeśli będzie dziewczynka to nie będę jej kochała mniej niż synka. Ważne, że ten maluch w ogóle się pojawił w końcu, ale tak jej nie lubię, ani ja ani moi rodzice, że tata się zaśmiał, że chciałby, żeby był chłopak to by jej powiedział, że prorokiem to ona jest marnym
Milka - Wszystko będzie dobrze, daj znać jak już będziesz coś wiedziała, trzymam kciuki !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 10:19
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
A wczoraj czytałam na temat twardego brzucha i zaczęłam się martwić
bo mi się wydawało,że twardnieje. Jednak mąż stwierdził,że mam miękki.
Boję się,że ja nie umiem rozróżnić bólu od skurczu. Moja pierwsza ciąża i strasznie nie doświwadczona jestem -
Czesc dziewczyny
Milka bedzie wszystko ok :*
Chciałam Was zapytać czy też tak macie jakby napięcia brzuszka jak maluszek się rusza ? takie jakby lekkie skurcze? które szybko przechodzą?
Ja jak leżę mam miękki brzuszek ale jak wstaje i chodze to taki jakby twardy .Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Co do skurczy przepowiadających to ja nie miałam ani jednego w ciąży z Basią. Ciekawe jak teraz będzie.
A wody płodowe oni są w stanie na oko ocenić. Dopiero jak ich coś niepokoi to mierzą dokładniej albo ciąża jest już zaawansowanaJustyna Sz lubi tę wiadomość
-
Milka, trzymamy kciuki :*
Co do brzucha to poza tym, że ja go rano w ogóle nie mam a wieczorem ledwo co, to raz jest twardy wg mnie (to jak chodzę bardziej, to raczej naturalne, że jak się leży to jest inaczej), a innym razem jak to nazwał mój mąż "jest jak żelek"
Też nie umiem rozróżnić czy ciągnięcia, bóle mięśni itp. itd. są normalne czy nie. Byłam przez to u lekarza i było wszystko ok więc już się nie przejmuję jak coś ciągnie, zakłuje. Po prostu się kładę i odpoczywamCórcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Moje doświadczenia dotyczące body - w lidlu są takie na zakładki przy szyi i zawsze mi się tak rozflaczały nawet po godzinie noszenia. A po praniu to już wogole, większe rozmiary które dostałam miały tak samo.już nie kupuje body w lidlu. W F&F zawsze były ok, można kupić 5szt za 25zł. Mimo.skrzydełek przy szyi się dobrze trzymały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 10:40
-
Co do body - staram sie kupowac glownie kopertowe ale kilka mam zakladanych przez glowe ale to w rozmiarze 68.
Co do kolorow - ja mam glownie biale, szare, moze ze dwa brudny roz, jedno czerwone, czarne.
Nie jestem fanka ubierania w roz ale jako dodatek czy pojedyncze rzeczy w brudnym lub pudrowy rozu sa ok ale raczej od swieta
neharika lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Anjouek wrote:Pokażesz wozeczek albo napiszesz co to za model?
ja też będę celowac w szaro miętowy raczej chyba ze usłyszę,ze bedzie dziewczynka i zglupieje na punkcie różu :p
http://www.milukids.pl/
model Starlet, są dwie wersje kolorystyczne z mięta, na żywo widziałam wzór 10 i ten tez zamówiliśmy. Super się prowadzi, zgrabny, a przy tym dość duża gondola.