KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Coś tu cicho dzisiaj.
Mam nadzieję że chociaż zęby Maksiowi pójdą bez awantury
Natalinka ja jak dałam raz Maksiowi pół czopka to po kilku godzinach owszem zrobił kupę ale czopek wyszedł z kupą w stanie nienaruszonymOd tej pory jedynie kminek stosuję.
Pogoda dziś piękna to młody dużo czasu na podwórku spędził z babcią, a mamuśka u fryzjera robiła się na "bóstwo"Bea_tina lubi tę wiadomość
-
No ja czopka nie zauważyłam, liczę że się rozpuścił jednak;P
No ciekawe popołudnie miałam:) Łukaszek fajnie pospał 12-14, ale to tyle spania na dziś, a od 16 mruczek jak ho ho!
Ale ledwie Go wykąpałam, to już chciał jeść i usnął przy cycu;)
Lineczka, niewdzięczne grono, ale nie jest źle:) Ja tam już przyzwyczajona, więc na spokojnie:) A ciekawa jestem jak będzie przy ząbkowaniu:)
Zozol, może jakieś foto bóstwa??
Aga film rewelacyjny, pośmialiśmy się z Damianem! Ekstra:)
Chyba zaraz zbieram się za spanie, bo wczoraj usnąć nie mogłam, to po 23 dopiero zasnęłam:P
-
Aga filmik świetny! aż wrzuciłam na fb. Fajny ma ten stoliczek z tymi zabawkami.
Beti spokojnej nocy życzę i mało pobudekWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 20:15
aga8787 lubi tę wiadomość
-
ja tez szukam kombinezona i mam podobny problem nic mi sie nie podoba i na dodatek nie wiem czy 68 czy 74 kupic bo jak dziś patrzyłam w smyku to w obu na razie się utopi, no i nie wiem czy zakryte spoty całkiem czy takie buciki przyczepiane lepiej?
Maksiu super wygląda w tym kombinezonie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 20:27
zozol lubi tę wiadomość
-
aga, to witam w klubie:) Ja się jedynie martwię, bo chce kupić rozmiar 80, bo teraz już 74 nosi, ale z drugiej strony, boję się, że może być za duży. Zastanawiam się, czy lepiej nie poczekać, ale wolałabym już teraz kupić.
aga8787 lubi tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:zozol, ale że czego nie będziesz ryzykować?? Najwyżej wstaw i usuń
No fajowy jest ten miś, 40 zł dałam za niego drogo/niedrogo podobał mi się, a mąż płacił.
Ja na zimę też jeszcze muszę kupić, bo ten to tak bardziej na jesień/wiosna. Chyba z doczepianymi stopkami będę kupować i rękawiczkami.
Aga wydaje mi się że w smyku rozmiarówka jest trochę zawyżona, bo pamiętam że młody nosił 62 a smykowe miał za duże. Ja 74 będę kupować.