KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ta rozmiarówka to w ogóle jest z du... Przecież 74 to ma być niby na 6-9 miesięcy a nasze dzieci jeszcze 5 nie mają a już w nie wchodzą.
Aga niezły rozrzut wiekowy o-12 heheWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 20:40
-
Ja wam szczerze współczuję tych nocnych pobudek, mam nadzieję że Inka dalej będzie tak spała w nocy jak do tej pory bo praktycznie od samego poczatku przesypia całe noce o jedna pobudka o 3 przez pierwszy miesiąc to nic w porównaniu z dobrą nocą bo tylko 6 pobudek było jak u lineczki, masakra ja kombinezony mam na szczęście trzy każdy w innym rozmiarze, a mi się podobają zimowe w smyku ale cena 140 zł więc będę polować jak będą je wyprzedawać po sezonie i może uda się kupić na przyszły rok
aga8787 lubi tę wiadomość
-
Zozol, to u nas ja zawsze place, bo trzymam cala kase:) to ja go widzialam za 89 hihi, niezla roznica:-) ale moj rozowy potwor wymiata:-)
Tez chyba kupie taki z doczepianymi rekawiczkami i butami, bo kupowac butow raczej nie bede:)
Mirka, jato na za rok bym sie bala, bo kto wie jaki bedziemy nosic rozmiar, aletez lubie wyprzedaze w smyku:-)
Aga mialam Ci pisac ze mojasiostra ma po corce do sprzedania kombinezon, ale to za pozno;)
No nic, zwijam sie, choc zaraz i tak chyba pobudka na dokarmienie:-)
Milej nocy dziewczyny:* -
Hello co do kombinezonow ja mam ich kilka w różnych rozmiarach wiec mam spokój do roku i kasa zaoszczedzona obkupilam sie u kolezanki ,ktora ma 1,5 synka i od niejsz wszytko mam ciuszki nowe i mało użyte jak bedzie większy to zacnie sie kupowanie na razie kasa na jego ciuszki idzie na Marcela konto
-
Moj m jest szpieg w allegro wychaczy zawsze cos fajnego ostatnio bylismy w smyku i ogladalismy karuzele bo Marcel już polamal jedna , a w smyku było cienko z karuzelami i w Akpolu była fajna w piraty za 120zl , a na allegro taka sama za 89 zł
zozol, aga8787 lubią tę wiadomość
-
Co do rozmiarowek to racja dzis w kombinezon miś ubieram i co i lipa rozmiar 68 ,a na metce od 6-9miesiecy , a mu za małe heheh dobrze ze mam ich nad to kupa śmiechu z tego kombinezonu az mlody sie śmiał bo wyglądał kosmiczne w zamalym heheheh
-
Dziewczyny ratujcie! wczoraj jak byłam u fryzjera mały dostał dwa razy mm potem w domu rzecz jasna odciągałam mleko ale w nocy obudziłam się z takim zastojem że masakra, boli! młodemu cały czas podaję tą pierś a z drugiej odciągam. Mam okładać kapustą? ciepłą czy zimną? Ciepły prysznic czy co? HELP
-
zozol wrote:Zator mi się zrobił od pachy do 3/4 piersi. Ostatnio miałam ale tylko twarde grudy które nie bolały-choć Maks długo sobie z nimi radził aż znikły.
Kurna szkoda mi ciebie hmmm szkoda ze u fryca nie zciagnelas ehhh , ale kto to mógł wiedzieć , że coś ci takiego sie stanie matko nie wiem jak ci pomóc , a położna tel dzwon jak masz !!! -
Betina ja na wodzie sie nie zanm na cycki , ale kapusta to wiem bo w nocy na pole jechałam dla przyjaciółki heheh była to kradzież w afekcie dla cyckow bo ta siedziała i ryczala matko szkoda mi takich matek bo widzialam cierpienie ehhhh