KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Zozol - współczuję zastoju, ale dobrze, że przeszło. Jakby co lepsza baaardzo gorąca woda pod prysznicem
Ja wprawdzie swego czasu okładałam się kapustą, ale efekt był taki, że piersi Kubie śmierdziały
Woda za to od razu pomagała i jak wychodziłam spod prysznica to lało się strumieniami
Teraz już nie mam takiego problemu...
-
patulla wrote:A wlaczacie światło w nocy? Bo ja moim nigdy nie włączam, wszystko w półmroku robie.
My też, u nas świeci się czasem delikatnie lampa ledowa np. przy usypianiu, ale przy świetle Kuba nie chce spać, musi mieć jednak zgaszone światło
-
Łukaszko się obudził i musiałam wybyć
Inhalator taki:
http://allegro.pl/inhalator-nebulizator-care-life-gratis-smoczek-i4586904079.html
Siostra mi podpowiedziała, żeby kombinezony w pepco zobaczyć, bo po co na chwile płacić 150 zł, a tam pewnie będą taniejbędę musiała kiedyś się wybrać
Pati, ja mam taką lampkę, ona bardzo słabe światło daje i mam ją włączoną całą noc, bo nie mam przy łózku tylko na komodzie i zanim bym załączyła, to byłby już mega ryk:P, a ona ma chyba z 5 vat czy volt, nie wiem co tam ma swiatło:P -
zozol wrote:Mirka gdzie kupowaliście pampersy do wody na basen? Powiedz mi Ewelinka zadowolona z basenu? Podobało jej się od początku?
bardzo zadowolona, zawsze robi takie wielkie oczy i skupiona jest strasznie na ćwiczeniach, my pampersy dostajemy od prowadzących ale to są te z rossmanazozol lubi tę wiadomość
-
beata ja mam siostrzeńca który teraz ma 18mcy tyle ile Ewelina bedzie miec w przyszłym roku na zime on nosi rozmiar 86-92 wiec bede w 92 celowała i moze sie uda, my juz zaliczylysmy zakupy w koncu po 7 latach kupilam sobie nowa kurtke zimowa
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
He he Mirka ja mam kurtkę starą jak nasz związek z m czyli też 7 lat i mąż mi powiedział że mam KONIECZNIE kupić nową a jak nie to on mi kupi bo na tą patrzeć nie może
(ale to jesienna kurtka)
My też w półmroku, mamy lampkę nocną pod stołkiem postawioną. -
Kaja jak zawsze masz najlepsze pomysły!
Mój marudek od 15 popis nieszczęścia(był spiący, ale zasnąć to nie), o 16 go nakarmiłam i ten dalej spać chce, ale zasnąc nie, ale w końcu udało się go lulnąć, padł mi na klacie;)
Tylko, że za 5 min mamy być na urodzinach i trochę kiszka:/ no ale napisałam, że będziemy później, przecież Go nie obudze:P
Dziś mogę powiedzieć, że przechodzi samego siebie, po jednej z najgorszych nocy, baaaardzo trudny dzień... Aż strach pomyśleć, co będzie jutro;P
Ja kurtkę zimową ostatnio kupiłam sobie hmmm u siebie w sklepie za ok 30 zł, bo wyprzedaż z 4-5 lat temu:P bo później była 1 ciąza, 2 ciąża a w między czasie odchudzanie:P ale teraz już muszę, bo kompletnie nie mam co włożyć, za to buty! 5 lat temu zaszalałam i kupiłam sobie buty w barurze i do tej pory je tak uwielbiammoże już nie sa idealne, ale przedewszystkim wygodne i ciepłe:) a to mój priorytet w zimie;)
-
Witam się i ja
U nas noc też kiepska Filip ma katar i co chwile w nocy płakał bo nie umiał oddychać..
W Pepco są dwa rodzaje kombinezonów jeden polarowy 35 zł a drugi coś ala ortalion z butkami i rękawiczkami za 45 zł i są tylko niebieskie i różowe -
Witamy Cię Sammy, śliczna jesteś, no i żyrafka obowiązkowo
Oj Beti Beti śliczny synek i ładna mama
U nas mimo złego poranku, fatalnej nocy dzień nie najgorszy. Maks spał 3 godziny!
Byliśmy u neurologa, wg niej wszystko ok a takie drgawki mogą się niemowlakom zdarzać, ale jeżeli będzie się to powtarzać to wtedy będzie robić badania diagnostyczne, póki co szczepienie odłożyć na za 2 miesiące do tego czasu obserwować. No i z basenem też mamy się na razie wstrzymać bo przeziębienia, infekcje mogą wpłynąć na organizm i te drgawki mogą się zacząć pojawiać. pobadała odruchy powiedziała ze wszystko super i że pięknie się rozwija. Tak samo jak Natalii powiedziała że na przewracanie się na brzuch ma czas do 6 miesiąca. Ciemiączko na opuszek palca. Wykluczyła padaczkę to najważniejszeBea_tina, natalinka lubią tę wiadomość