KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
zozol czeka się ok 4 tygodnie z tego co pamiętam. I po wizycie bardzo dobre wiadomości!!! Superancko:) Dobrze, że to sprawdziliście, bo tak to byście się martwili, a tak to spokojnie spać możecie:)
Partycja, mam nadzieję, że miło spędziłaś dzień?
Łukaszek po ciężkim dniu usnął w 5 sekund:) Ciekawa jestem nocy!
Miałam pisać, że wczoraj dałam mu do possania śliwkę i był nawet zainteresowany, a dziś już fuj i wysuwał językiem
A dziś przed kąpielą chwycił stopę! Wczoraj "odkrył, że coś tam ma, podczas kąpieli chwytał za uda, a dziś chwycił samą stopę i chwilkę się pobawił, prawie do buzi włożyła i zaczęło go interesować swoje odbicie, ale tylko w dużym lustrze, w zabawkowych małych, to raczej nie za bardzo
Kurde, jutro koleżanka ma przyjechać, obym zdążyła chałupe ogarnąć -
W ogole chcialam zniknac, ale jak juz tak dopytujecie o mnie ti nie moglam nie odpisac. Dzień nie najlepszy... niby zjadłam sobie cheseburgera i kupiłam ulubione łamigłówki, ale i tak jakoś mało mnie to cieszy. Mam wszystkiego dosyć... i tylko ryczec mi się chce, ale jak mama jest to staram się udawać... ale już Wam nie truje...
Moje dzieci też dzisiaj pokazały różki. Kacper spał raz i ani myślał o spaniu. Na dobre na noc zasnął oboje po 20. I Konrad bronił jak najety, a Kacper tylko a rękach chciał być. Dobrze ze mama była to raz jakoś udało się nad nimi zapanować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 22:02
-
My byliśmy dziś na USG bioderek, bo wprawdzie pierwszy lekarz ocenił stawy jako idealne, ale zarówno neurolog, jak i rehabilitantka powiedziały, że prawe jest dziwne. Umówiłam nas na 17. Przyjeżdżamy a tam 6 osób, ludzie się prawie biją pod drzwiami (gab. prywatny). Na każdego pacjenta przewidywano 10 min, nie było ważne, że ludzie siedzieli po 25... Szok... Kuba po prawie godzinie zaczął się niecierpliwić, na samej wizycie był mega grzeczny, ale za to w samochodzie zrobił koncert... Chciało mu się już spać.
Najważniejsze - bioderka idealne i co dziwne? W USG przezciemiączkowym brak śladów jakiegokolwiek napięcia... Teraz to już zgłupiałam...Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Patulla po pierwsze to gratuluje :* po drugie nie smuć się wszystko się w końcu ułoży :* a po trzecie jak znikniesz o Cię znajdę i nakopie Ci do tyłka
U nas też nie zapowiada się za ciekawie Fifi co chwile budzi się z płaczem bo ma nosek zatkany