KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieważne ile masz lat ważne co masz w głowie , znam kobiety po 40 które so głupsze od 16 latek . Moja Sammy nie była planowana ale kochany te mój cud najbardziej na świecie
No obrażam 16 latek ale co wolno im to nie 40 latkomWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 01:14
-
Witajcie:)
Nawet nie czytalam co dzieje się na kwietniowkach i prawdę mówiąc coraz mniej miałam ochotę tam zaglądać.
A ja tak po prostu nie miałam ochoty pisać, ale widzę ze z Wami tak się nie da
To daleko Cię lineczko wywialo
, ja chyba nie mogłabym żyć za granicą. Jestem domatorka, nawet jeżeli chodzi o kraj
-
Hello, wita was prawie wyspana mama
Noc nawet super, po tym jak ryczał po 22, zasnął i obudził się na jedzenie o 2! Poszłam spać o 23 więc 3 godziny ciągiem spanie!!!jeeeee, dawno tego nie byłoPotem o 3,45 płakał ale jak go maż wziął na ręce to mus się porządnie odbiło i w sumie spał dalej ale ze mną w łóżku, kolejne jedzenie o 4,45, po 6 pobudka. jak dla mnie noc extra
Patrycja gratulacje, i nawet nie chcemy słuchać że nie chce Ci się pisać z nami!
Beti jak nocka? -
Hejka dziewczyny. u nas nocka ok spanie od 20 do 8.30... jedzienie 2 i 6 wiec nie jest zle... tylko co z tego jak mala tak w nocy ładnie śpi jak w ciagu dnia to najdłużej 30 min pospi, czasami ma drzemke 10 min? masakra nic zrobic nie moge.... odkad na brzuszek sie nauczyła obracac to masakra ...cały czas cwiczy i jak juz sie obruci to 2 min i marudzi bo nie moze czegos dostac albo ugryzc.... heheh takze mam co robic
Patulla gratki ze sie dostalas na podyplomowke
Lileczka to faktycznie cie daleko wywialo, szkoda ze Polska to taki zacofany kraj jak sasza mowila i musialas emigrowac. Sammy slicznota
Zozol jak tam piersi? przeszło ju?
Beata jak tam łukaszek broił w nocy?lineczka lubi tę wiadomość
-
Hej! Zozol to fajnie że noc lepsza, u mnie masakra po pierwsze jestem chora i ciągle bym spala...Antos w dzień śpi dwa razy po 2 h a wnocy budzi sie i nie śpi 2 godz , jestem padnieta.Pipi zazdroszczę Ci te nocki i wolałabym żeby mi spał tak jak u Ciebie z w nocy niż tak jak u mnie w dzień...Kurcze kiedy przyjdą takie noce że się obudzi tylko raz na karmienie?
-
Hejo
Nocka? Jaka nocka?? To juz dzien?? Krotko mowiac, masakra, najgirsza 'noc' jaka mi Lukaszek zgotowal! Ale coz, teraz broi rozrabiajaco i jak go nie kochac:-)
Zozol super ze u Was sie poprawilo, oby juz tak zostalo:-) !
Pipi to ja mam full wypas, bo noc jak noc a w dzien mam ok jedna drzemke ok godziny a pozniej raz 10 min, raz 15 malo kiedy 30:-) takze Lukasz raczej buszuje niz spi:-)
Sasza no to wspolczucia:( oby Fifi szybko ozdrowial:*
Milegodnia:* -
Beata nocy wspolczuje. Trzeba sie pocieszac ze lukaszek z kazdym dniem starszy i juz coraz blizej do przesypiania calych nocy
Sasza u was katarek a u nas kaszelek
Kurde a jutro chcialam pare spraw z mgr załatwić i teraz lipa jak mloda kaszle bo jej targac nie bedziemy a ja prawka nie mam a autobusami to by mi caly dzien zeszlo. A mlodej nie ma komu podrzucic bo rodzice i tesciowie w cholere daleko a znajomi wszyscy bezdzietni to nie beda wiedziec jak sie mloda zajacehh