X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jeszcze chwile mamy, ale ciekawe jak to jest z zabkami??

Dzis dzień pod maruda, no masakra, nie mam pomysłu co z nim robic, to samo co wczoraj, jak go cos zaciekawi to na 5 sekund, eh..:P

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konrad ząbkował bezproblemowo, albo jakoś specjalnie nie zwróciłam uwagi na to. Z pierwszym ząbkiem to było tak: "Ooo... ząbek..."

Kurcze, normalnie nie daje rady... Dlaczego muszę być sama... Dlaczego?? Z jednej strony cieszę się, że mama pojechała dzisiaj do domu... Mogę się posmucić, popłakać i nikt nie pyta dlaczego.

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla drugie dziecko pewnir da nam w kosc ale oby nie ;)
    Sasza to i tak mala roznica będzie jak za rok lub dwa bedziecie sie starac :)
    Polcia miala dzis drzemke 40 min i tyle ale od ponad godziny na kanapie lezy i sie bawi to nie narzekam. Zdazylam obiad zrobic i chalupe ogarnac wiec nie narzekam :D

Sasza20 lubi tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Pati wspolczuje ... nie smutaj wszystko sie z czasem ulozy. Moze ci trudno w to teraz uwierzyc ale bedzie dobrze :) masz dwoch malych przystojniaczkow wiec musisz byc silna choc wiem ze czasem ciezko.... jeszcze taka pogoda dzis dobijajaca ...

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla tak jak pisałam wszystko się w końcu ułoży :) nie smuć się :*

Pipi niby nie jest to duża różnica ale gdzie tam 2 lata :)

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe gdzie podziała się reszta mamusiek :) tak patrząc na pierwszą stronę to połowy osób nie kojarzę

mychowe lubi tę wiadomość

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasza szybko zleci .... poza tym jestescie młodzi to macie jeszcze czas ;)

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj sie chyba tak spieszy bo mu latka leca i chce byc jeszcze w miare młodym tata :D

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • lineczka Ekspertka

Wysłany: 26 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak widze lekarze daja waszym maluchom jakieś lekarstwa tutaj nic! Sammy dostała wodę morskai tyle. A ja nawet niemam gdzie kupic polskich lekarstw. Dla tego spisuje co wy urzywacie mówie Mamie I ona miprzysyła.

iv09io4ptwhk6nng.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lineczka a w ktorej czesci usa mieszkasz, jesli chcesz zdradzic:-)

Ja juz nie majac pomyslu spakowalam wozek i poszlismy na spacer! Mialam juz dosc miauczenia:-) i byl to strzal w 10!! Lukaszek sie dotlenil, naobserwowal no i zrobil mega giga kupe:-) dzis juz 2:-) dobrze ze zaraz Go kapalismy:-) teraz juz usnal, ciekawe co dzis szykuje mamuscie, chociaz nie oczekuje lepszej nocki, bo dzien byl trudny dla niego wiec pewnie szalu nie bedzie, a z aktualnym jedzeniem co godzina, no wesolo bedzie:-)

Fajnie ze bedzie jeszcze troche fajnej pogody od niedzieli, trzeba bedzie to wykorzystac!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata ja jak mala marudzi to tez ja z mezem pakujemy w wozek albo fotelik samochodowy i idziemy na spacer i mamy chwile spokoju od marudzenia ;) może Lukaszek sie dotlenil i bedzie w nocy ładnie spal :)

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pipi właśnie już jestem po pierwszej w sumie drugiej pobudce, pierwsza tylko smok, druga już cyc, więc się nie zanosi;)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny po bardzo dlugiej nieobecnosci melduje sie :) mala tak daje w kosc ze nie ma czasu na nic :( a o spaniu to moge zapomniec :( teraz mala zabkuje slicznie raczkuje i ciagle chce byc noszona na rekach :) nie je juz mleczka wogole , jak widzi butelke to ryk :D wiec ostatnia kaszka o 18 i potem o 7-8 rano ale wstaje w nocy bo siusiu robi :D w mokrym nie polezy :D

widze ze wasze szkrabxy juz piekne i duze :) pozdrawiam i goraco caluje , edytowalam liste w koncu hehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 21:00

Bea_tina, zozol, Pipi26, natalinka, mychowe lubią tę wiadomość

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wieczorową porą. Wracam z zumby postanowiłam chodzić 2 razy w tygodniu a jak się uda to i trzy! a co tam :) Młody w dzień grzeczny i pospał ładnie: 1,5h 0,5h, 1h
    Beata rzuć nam tu zdjęcie tych dziąsełek jak możesz, porównamy :)
    Nocy zaś się boję no ale cóż, zobaczymy jak będzie.
    Dokupiłam dziś też parę słoiczków na przyszły miesiąc dla Maksia:brokuł, groszek, kalafior, i kilka marchewek-każda z innej firmy zobaczymy która najsmaczniejsza.

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• zozol Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju Niunia wreszcie! Normalnie myślami Cię przywołałam bo myślę o Tobie od trzech dni.
    No to niezłe ziółko z niej jak już raczkuje!

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• zozol Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej noc Ci przesypia pięknie, w przeciwieństwie do co niektórych dzieciaczków naszych.

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• patulla Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol, super tak robić coś dla siebie:-) Ja to już się cieszę na nowe studia, ale też i boję się, jak się tam zaaklimatyzuję.

Niunia, witaj, witaj:-) Zaglądaj częściej:-) A Mała już w ogóle mleka nie pije?? Szybciutko odstawiła. I brawo dla Emilki za raczkowanie:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 21:08

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata, może teraz Łukaszek wykorzysta limit pobudek i w nocy ładnie pośpi.

Moi śpią od 19, czy nawet prędzej. Konrad gorzej już się czul wieczorem. Dałam mu wszytsko co mogłam i położyłam spać. Mam nadzieje, że jutro wstanie "zdrowszy":-)

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E to u nas chyba szybko zęby nie wyjdą. U mnie i u mojego brata w 7 miesiącu wyszły.

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, powiem Wam, że teraz mam problem, czy pisać do Was po imieniu czy po nicku:P no ale ok:D

Zozol, mój Damian to ponoc gadał przed rokiem, chodził w 9 miesiącu, wszystko bardzo szybko, za to ja:D mówiłam jak miałam 3,5 chodziłam 1,5, ekspert jak nic! Ale że Łukasz cały Damian więc raczej wszystko będzie po nim:P a to akurat dobrze:)

Patulla, chciałabym, zaraz się zresztą kładę, bo cóż, dziś już bym chciała trochę pospać, ale zobaczymy:) ale zauważyłam, że przystawię Go to on nie że je, tylko chce poczuć cyca, a smokiem już pluje:P no nic, przechodzę na tableta i do wyrka:D

1usapiqvs8bdmaac.png
‹‹ 587 588 589 590 591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ