KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Konrad ząbkował bezproblemowo, albo jakoś specjalnie nie zwróciłam uwagi na to. Z pierwszym ząbkiem to było tak: "Ooo... ząbek..."
Kurcze, normalnie nie daje rady... Dlaczego muszę być sama... Dlaczego?? Z jednej strony cieszę się, że mama pojechała dzisiaj do domu... Mogę się posmucić, popłakać i nikt nie pyta dlaczego.
-
Patulla drugie dziecko pewnir da nam w kosc ale oby nie
Sasza to i tak mala roznica będzie jak za rok lub dwa bedziecie sie starac
Polcia miala dzis drzemke 40 min i tyle ale od ponad godziny na kanapie lezy i sie bawi to nie narzekam. Zdazylam obiad zrobic i chalupe ogarnac wiec nie narzekamSasza20 lubi tę wiadomość
-
Lineczka a w ktorej czesci usa mieszkasz, jesli chcesz zdradzic:-)
Ja juz nie majac pomyslu spakowalam wozek i poszlismy na spacer! Mialam juz dosc miauczenia:-) i byl to strzal w 10!! Lukaszek sie dotlenil, naobserwowal no i zrobil mega giga kupe:-) dzis juz 2:-) dobrze ze zaraz Go kapalismy:-) teraz juz usnal, ciekawe co dzis szykuje mamuscie, chociaz nie oczekuje lepszej nocki, bo dzien byl trudny dla niego wiec pewnie szalu nie bedzie, a z aktualnym jedzeniem co godzina, no wesolo bedzie:-)
Fajnie ze bedzie jeszcze troche fajnej pogody od niedzieli, trzeba bedzie to wykorzystac! -
hej dziewczyny po bardzo dlugiej nieobecnosci melduje sie
mala tak daje w kosc ze nie ma czasu na nic
a o spaniu to moge zapomniec
teraz mala zabkuje slicznie raczkuje i ciagle chce byc noszona na rekach
nie je juz mleczka wogole , jak widzi butelke to ryk
wiec ostatnia kaszka o 18 i potem o 7-8 rano ale wstaje w nocy bo siusiu robi
w mokrym nie polezy
widze ze wasze szkrabxy juz piekne i duzepozdrawiam i goraco caluje , edytowalam liste w koncu hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 21:00
Bea_tina, zozol, Pipi26, natalinka, mychowe lubią tę wiadomość
-
Witam się wieczorową porą. Wracam z zumby postanowiłam chodzić 2 razy w tygodniu a jak się uda to i trzy! a co tam
Młody w dzień grzeczny i pospał ładnie: 1,5h 0,5h, 1h
Beata rzuć nam tu zdjęcie tych dziąsełek jak możesz, porównamy
Nocy zaś się boję no ale cóż, zobaczymy jak będzie.
Dokupiłam dziś też parę słoiczków na przyszły miesiąc dla Maksia:brokuł, groszek, kalafior, i kilka marchewek-każda z innej firmy zobaczymy która najsmaczniejsza. -
Zozol, super tak robić coś dla siebie:-) Ja to już się cieszę na nowe studia, ale też i boję się, jak się tam zaaklimatyzuję.
Niunia, witaj, witaj:-) Zaglądaj częściej:-) A Mała już w ogóle mleka nie pije?? Szybciutko odstawiła. I brawo dla Emilki za raczkowanie:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 21:08
-
Kurde, powiem Wam, że teraz mam problem, czy pisać do Was po imieniu czy po nicku:P no ale ok:D
Zozol, mój Damian to ponoc gadał przed rokiem, chodził w 9 miesiącu, wszystko bardzo szybko, za to ja:D mówiłam jak miałam 3,5 chodziłam 1,5, ekspert jak nic! Ale że Łukasz cały Damian więc raczej wszystko będzie po nim:P a to akurat dobrze:)
Patulla, chciałabym, zaraz się zresztą kładę, bo cóż, dziś już bym chciała trochę pospać, ale zobaczymy:) ale zauważyłam, że przystawię Go to on nie że je, tylko chce poczuć cyca, a smokiem już pluje:P no nic, przechodzę na tableta i do wyrka:D