X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jeszcze chwile mamy, ale ciekawe jak to jest z zabkami??

Dzis dzień pod maruda, no masakra, nie mam pomysłu co z nim robic, to samo co wczoraj, jak go cos zaciekawi to na 5 sekund, eh..:P

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konrad ząbkował bezproblemowo, albo jakoś specjalnie nie zwróciłam uwagi na to. Z pierwszym ząbkiem to było tak: "Ooo... ząbek..."

Kurcze, normalnie nie daje rady... Dlaczego muszę być sama... Dlaczego?? Z jednej strony cieszę się, że mama pojechała dzisiaj do domu... Mogę się posmucić, popłakać i nikt nie pyta dlaczego.

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla drugie dziecko pewnir da nam w kosc ale oby nie ;)
    Sasza to i tak mala roznica będzie jak za rok lub dwa bedziecie sie starac :)
    Polcia miala dzis drzemke 40 min i tyle ale od ponad godziny na kanapie lezy i sie bawi to nie narzekam. Zdazylam obiad zrobic i chalupe ogarnac wiec nie narzekam :D

Sasza20 lubi tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Pati wspolczuje ... nie smutaj wszystko sie z czasem ulozy. Moze ci trudno w to teraz uwierzyc ale bedzie dobrze :) masz dwoch malych przystojniaczkow wiec musisz byc silna choc wiem ze czasem ciezko.... jeszcze taka pogoda dzis dobijajaca ...

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla tak jak pisałam wszystko się w końcu ułoży :) nie smuć się :*

Pipi niby nie jest to duża różnica ale gdzie tam 2 lata :)

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe gdzie podziała się reszta mamusiek :) tak patrząc na pierwszą stronę to połowy osób nie kojarzę

mychowe lubi tę wiadomość

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasza szybko zleci .... poza tym jestescie młodzi to macie jeszcze czas ;)

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj sie chyba tak spieszy bo mu latka leca i chce byc jeszcze w miare młodym tata :D

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • lineczka Ekspertka

Wysłany: 26 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak widze lekarze daja waszym maluchom jakieś lekarstwa tutaj nic! Sammy dostała wodę morskai tyle. A ja nawet niemam gdzie kupic polskich lekarstw. Dla tego spisuje co wy urzywacie mówie Mamie I ona miprzysyła.

iv09io4ptwhk6nng.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lineczka a w ktorej czesci usa mieszkasz, jesli chcesz zdradzic:-)

Ja juz nie majac pomyslu spakowalam wozek i poszlismy na spacer! Mialam juz dosc miauczenia:-) i byl to strzal w 10!! Lukaszek sie dotlenil, naobserwowal no i zrobil mega giga kupe:-) dzis juz 2:-) dobrze ze zaraz Go kapalismy:-) teraz juz usnal, ciekawe co dzis szykuje mamuscie, chociaz nie oczekuje lepszej nocki, bo dzien byl trudny dla niego wiec pewnie szalu nie bedzie, a z aktualnym jedzeniem co godzina, no wesolo bedzie:-)

Fajnie ze bedzie jeszcze troche fajnej pogody od niedzieli, trzeba bedzie to wykorzystac!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata ja jak mala marudzi to tez ja z mezem pakujemy w wozek albo fotelik samochodowy i idziemy na spacer i mamy chwile spokoju od marudzenia ;) może Lukaszek sie dotlenil i bedzie w nocy ładnie spal :)

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pipi właśnie już jestem po pierwszej w sumie drugiej pobudce, pierwsza tylko smok, druga już cyc, więc się nie zanosi;)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny po bardzo dlugiej nieobecnosci melduje sie :) mala tak daje w kosc ze nie ma czasu na nic :( a o spaniu to moge zapomniec :( teraz mala zabkuje slicznie raczkuje i ciagle chce byc noszona na rekach :) nie je juz mleczka wogole , jak widzi butelke to ryk :D wiec ostatnia kaszka o 18 i potem o 7-8 rano ale wstaje w nocy bo siusiu robi :D w mokrym nie polezy :D

widze ze wasze szkrabxy juz piekne i duze :) pozdrawiam i goraco caluje , edytowalam liste w koncu hehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 21:00

Bea_tina, zozol, Pipi26, natalinka, mychowe lubią tę wiadomość

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wieczorową porą. Wracam z zumby postanowiłam chodzić 2 razy w tygodniu a jak się uda to i trzy! a co tam :) Młody w dzień grzeczny i pospał ładnie: 1,5h 0,5h, 1h
    Beata rzuć nam tu zdjęcie tych dziąsełek jak możesz, porównamy :)
    Nocy zaś się boję no ale cóż, zobaczymy jak będzie.
    Dokupiłam dziś też parę słoiczków na przyszły miesiąc dla Maksia:brokuł, groszek, kalafior, i kilka marchewek-każda z innej firmy zobaczymy która najsmaczniejsza.

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• zozol Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju Niunia wreszcie! Normalnie myślami Cię przywołałam bo myślę o Tobie od trzech dni.
    No to niezłe ziółko z niej jak już raczkuje!

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• zozol Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej noc Ci przesypia pięknie, w przeciwieństwie do co niektórych dzieciaczków naszych.

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• patulla Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol, super tak robić coś dla siebie:-) Ja to już się cieszę na nowe studia, ale też i boję się, jak się tam zaaklimatyzuję.

Niunia, witaj, witaj:-) Zaglądaj częściej:-) A Mała już w ogóle mleka nie pije?? Szybciutko odstawiła. I brawo dla Emilki za raczkowanie:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 21:08

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata, może teraz Łukaszek wykorzysta limit pobudek i w nocy ładnie pośpi.

Moi śpią od 19, czy nawet prędzej. Konrad gorzej już się czul wieczorem. Dałam mu wszytsko co mogłam i położyłam spać. Mam nadzieje, że jutro wstanie "zdrowszy":-)

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E to u nas chyba szybko zęby nie wyjdą. U mnie i u mojego brata w 7 miesiącu wyszły.

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, powiem Wam, że teraz mam problem, czy pisać do Was po imieniu czy po nicku:P no ale ok:D

Zozol, mój Damian to ponoc gadał przed rokiem, chodził w 9 miesiącu, wszystko bardzo szybko, za to ja:D mówiłam jak miałam 3,5 chodziłam 1,5, ekspert jak nic! Ale że Łukasz cały Damian więc raczej wszystko będzie po nim:P a to akurat dobrze:)

Patulla, chciałabym, zaraz się zresztą kładę, bo cóż, dziś już bym chciała trochę pospać, ale zobaczymy:) ale zauważyłam, że przystawię Go to on nie że je, tylko chce poczuć cyca, a smokiem już pluje:P no nic, przechodzę na tableta i do wyrka:D

1usapiqvs8bdmaac.png
‹‹ 587 588 589 590 591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ