X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas do 0.00 co chwile pobudka z płaczem ma smoka potem już do 7 spał :) teraz znowu sobie śpi:)

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychowe mam nadzieje że w końcu będziesz wpadać codziennie :)
    Filip ma łóżeczko obok naszego łóżka i na chwile obecną nie przeniosłabym go do swojego pokoju ale to z racji tego że ulewa najczęściej uda mu się to wypluć ale czasami się przydusza a w nocy mogłabym go nie usłyszeć..

Po jaką cholere Twoja teściowa posmarowała Lili policzki Sudocermem ??

mychowe lubi tę wiadomość

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie obu chłopców mam u siebie i nie planuję ich jeszcze przenosić do swojego pokoju. Poczekam, aż Kacper zacznie przesypiać całe noce to razem przeniosą się - będzie im raźniej;-) Nie mówię już o tym, że ja śpię jak kamień i mogłabym ich nie słyszeć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 12:44

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski ,a mój dziś od 4 rano nie śpi i z moim m w nocy siedzieli przed kompem na demotywatory ten mu filmiki puszczał ,a mały sie śmiał pad po 2h i wstał po godzinie zasnął w samochodzie jak na zakupy jechałam artysta ja sie wyspalam heheheheh :-)

Beata masz info na fb !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, Łukasz pospał jeszcze 8:30-10 wiec trochę snu jeszcze dopakowalismy:) mąż z pracy wrócił to na zakupy pojechaliśmy, a w drodze powrotnej Łukasz usnął, a miałam nadzieje że uśnie po karmieniu:/. No i pospał 30 min i szaleje:) Ja aktualnie jem śniadanie, bo nawet nie miałam kiedy, a mąż gdzieś z kolegą pojechał no i znowu sam zostałam z mruczkiem:P

Ja nie mam póki co pokoju dla Łukasza więc jest zmuszony spać z nami:P a łóżeczko mam na wyciągnięcie ręki, co ułatwia mi smokowanie itp.:)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Mychowe też miałam o to pytać po co teściowa posmarowała ją sudokremem po buzi?
    My też na razie nie zamierzamy przeprowadzać małego, tym bardziej jak bym miała latać co godzina albo i częściej do innego pokoju do chyba bym pierdolca dostała. Przepraszam za wyrażenie.

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• zozol Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale Twoja mysza przesypia całe noce to co innego, pewnie bym to rozważyła.
    Ja też nie chciałam ssać cyca mamy, ponoć nie umiałam. Mówię mamię że może miałam słabe napięcie a ona że kiedyś się o tym nie mówiło. I racja, a teraz i zdrowe dzieci się diagnozuje eh.
    Właśnie Natalia ciekawe jak to u Kubusia w końcu z tym napięciem.

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• zozol Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza tu..
    Dziewczyny karmiące piersią (lub też butelką ale swoim) chciałam tylko powiedzieć że nie wolno uprawiać bardzo wysiłkowych sportów bo ponoć po bardzo intensywnych ćwiczeniach do mleka matki przedostaje się kwas mlekowy, który może zmieniać smak mleka. Ale myślę że siłownia i aerobik spokojnie można. Tam gdzie chodzę na zumbę babka też to mówiła.

No a niunia była i się znowu zmyła. Dorjany też dawno nie było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 16:06

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• mychowe Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Lili zasnela o 21.30 i jedna pobudka o 6.30, o 7.30 znowu zasnela na dwie godziny.
    Jesli chodzi o spanie w swoim pokoju to tylko dlatego, ze teraz spi z nami w pokoju w tzw. Moses basket i juz prawie z niego wyrasta, wiec moze za miesiac miec juz za ciasno.
    Posmarowala jej policzki, bo stwierdzila, ze ma chropowate. Rzeczywiscie Lili ma troche chropowate, nie widac tego golym okiem tylko jak sie palcem dotknie to mozna poczuc, ale ja jej niczym nie smaruje polikow, tylko krem nawilzajacy dla niemowlakow mam, ale nie sudocrem do pupy, jeny..
    I jeszcze mi powiedziala: "teraz mozesz jej tym smarowac". Podobno swoim dzieciom wyciskali rozne rzeczy na twarzy jak im wyskakiwalo.. az sie boje. Chyba bym Lili z nimi nie zostawila na dluzej nigdy. Ojjj ;)

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol, dobrze wiedziec :) a bardzo intensywne cwiczenia to jakie? Bo ja chcialam biegac, ale szybko pewnie nie bedze ;)

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • zozol Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo sudocrem to nie tylko na odparzenia ale ogólnie na problemy skórne np. stany zapalne w przebiegu łojotoku, trądziku młodzieńczego i różowatego.. Też sobie nim kiedyś syfy smarowałam :) i np. opryszczkę.
    Biegać można. Ale np. skalpel Chodakowskiej to chyba niekoniecznie hehe

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• patulla Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też sudocrem używam do innych podrażnień, np, po plasterku na brzuszku (po plastrowaniu przepukliny). A do pupci używa się go w razie odparzeń, a na co dzień raczej nie jest wskazany.
    A właśnie a propos przepukliny, to bodajże Oluś Magdaleny też miał, wchłonęła się już? U nas już dużo, dużo mniejsza, jeszcze chwila i nie będzie po niej śladu (mam nadzieję)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 16:48

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam dziewczyny chęci do ćwiczeń;-) Ja raz zaczęłam brzuszki, ale po tygodniu skończyłam... Beata, a jak Tobie wychodzą brzuszki?

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Beata przyznaj się jak ci idzie. Ja właśnie jak bym miała w domu ćwiczyć to po paru dniach by mi chęć przeszła. A tak do ludzi się wyjdzie to też inaczej no i mąż mnie bardzo mobilizuje, jak marudzę a że mi się nie chce może dzisiaj sobie odpuszczę to mąż wtedy wchodzi do akcji :)

Jejku ja dopiero teraz kończę sprzątać mieszkanie, takiego lenia miałam dziś że szok. Maks wyciągnął tatę na spacer to przynajmniej spokój :)

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czytam, ale mruczek dzis daje mi malo czasu;)
    A brzuszki ok, zwiekszam liczbe od poniedzialku dokladam jakies newsy:-)
    Ja sudocremu wogole nie uzywam;) jedynie f18 i bepanthen:-)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Hania od godziny śpi, a ja wziełam się za porządki w szafach i wystawiłam ubrania na OLX, większość oddałam 3 osobom,a te które dałam do sprzedania to zainteresowanie żadne, no cóż ważne że tamte się komuś przydadzą (mam nadzieje)

ug37df9hmgtex3az.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a nie chcesz tu na BAZAREK wystawić? Ja tam często zaglądam, trzy bluzki kupiłam.

aga8787 lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieźle poszłam z marudkiem przed 18 na spacer i usnął:/ spał w ciągu dnia godzinę, więc bardzo mało, no i teraz ciekawe kiedy uśnie:P aktualnie po kąpieli broimy:)

Aga zozol ma racje wystaw na bazarku:)

aga8787 lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Maluch zasnął po kąpieli o 19, a Większy pół godzinki później, więc mamuśka ma czas, tylko na co, hmm...?

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, może na długą kąpiel z bąbelkami z książką w ręce:D

1usapiqvs8bdmaac.png
‹‹ 589 590 591 592 593 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ