KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
zozol wrote:Beata proszę : http://czasdzieci.pl/czytanki/id,70445-piosenki_dzieci_teksty.html jak nie znasz melodii to yt szukaj
No własnie Aisa! miałam o niej wspomnieć sobie na końcu i mi umknęło. Czyli jeszcze w PL jest ja? No to rzeczywiście już widzę jej post podsumowujący wszystkie i wszystko
Ja też czasem czytam, teraz Brzechwa na tapecie u nas. Przeważnie 2-3 wierszyki czytamy.
Spoko kochana ona ogarnie wszystko i podsumuje na bankzozol lubi tę wiadomość
-
ups nie wiem czy potargany to słowo polskie czy śląskie heheh jakby co to chodziło że porwane (wyrwane)
eee chyba po polsku nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 20:57
-
Hej wszystkim! U mnie już lepiej tzn jestem jeszcze przeziebiona ale już daje radę tylko martwię się że zarazilam małego, tzn nie ma objawów ale dzisiaj wogóle nie chciał jeść masakra wcisnelam nu może jakieś 300 ml przez cały dzień; mam nadzieję że w nocy nadrobi, pozdrawiam i życzę przespanej nocki
-
Pysia zdrowiej szybciutko:* Oby tylko mały nic nie złapał
Kurde ja sobie frytki szczeliłam(co do odchudzania hahaha), ale "chodziły" już za mną jakiś czas, jeszcze gulasz mi w głowie siedzi:P
Łukaszko jeszcze chrumka, mąż coś przy piecu robi, a poszłabym się kąpnąc i do pania, bo trochę jestem opadła z sił jednak -
Pysia zdrowiej i wracaj do nas, no i żeby mały jednak był zdrowy. Może tylko gorszy dzień miał.
Beata ja mam tak że jak ktoś mówi po śląsku to ja automatycznie się przełączam na śląski, kiedyś nie zdawałam sobie z tego sprawy ale uświadomiły mnie dziewczyny z liceum jak przyjechały do mnie i z matką zaczęłam rozmawiać (godać) bo w szkole to normalnie mówiłam.Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Betina ja mialam frytki pierwszy raz od 5 miesięcy w piatek i powiem ci chyba mi juz nie smakują czyli ostatnia rzecz z ziemniaków , ktore jadłam
bo żyjąc we Francji oduczylam sie jeść ziemniaków
wpadlam w wir sałatek itp oraz serow i WINA
Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny;-) Wy mówicie po śląsku a ja jestem goralka;-)za tydzień idę na ślub mojej przyjaciółki i wychodzi za mąż za ślązaka ciekawie się zapowiada podhale kontra Śląsk haha
Kaja, zozol lubią tę wiadomość