KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga możesz linka wstawić do tej strony gdzie masz zdjęcia na OLX żeby już zdjęć nie wklejać.
Tak przeglądam to nasze forum i kurde dużo dziewczyn które były aktywne zmyły się po porodzie albo tuż po LoLkA, Judith, Joala, Bąblinka, slonkozusa, bemommy, agi 88 gdzie jesteście odezwijcie się co u was jeśli czytacie!!
Agata komp już ponoć działa a Ciebie dalej brak
Fizjo to zauważyłam posyła jednego posta miesięcznie no ale we wrześniu się jeszcze nie odezwała.
Kurde żeby nie znaleźć 5 minut dziennie aby coś napisać? albo tygodniowo chociaż,no nie wierzę!
Mimi też wyparowała!
Alaalicja halo!aga8787, mychowe lubią tę wiadomość
-
Zozol, to daleko "grzebałaś" na forum;-)
Też często myślę o dziewczynach, które pouciekały...
A Asia, długo jeszcze będzie w Polsce? Brakuje jej "podsumowujących" wszystko/wszystkich postów. Już wyobrażam sobie jej post po powrocie:-PBea_tina, zozol, mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Zozol, ostatnio też przeglądałam i fakt, dużo dziewczyn się zmyło:/ zresztą widać po liście z pierwszej strony, tyle dziewczyn było, a teraz niewielka część się oddzywa:/ No ale cóż, widocznie mają niewiele czasu a jak mają, to szkoda go na forum? Ja tam ledwie oko otworze i już czytam co się dzieje hihi:D
Pati, no to mnie zaskoczyłaś! Ja to uwielbiam, ale teraz nie ma chwili nawet, za to w ciąży to książkę miałam na 2-3 dni w zależności jaka ciekawa była:)
Nie wierze:P udało się ululać mojgo mruczusia:) Usnął na rękach, co mu się ostatnimi czasy nie zdarza, ale ja tam jestem zadowolona:) usnął 20:10 więc zobaczymy ile pośpi:P pewnie do 21 hehe -
Patulla to co wiem Asia ogarniaja chyba chrzciny i za niedługo do Szwecji wracają małego rozpieszczaja tam niech sie malym cieszą bo Janka kto będzie rozpieszczal jak nie babcie i ciotki , dziadki
patulla, zozol, aisa lubią tę wiadomość
-
To ja się lepiej nie przyznaję, nie czytam dzieciom... Ostatnio w ciągu dnia czasami coś Konradowi przeczytam. I zdecydowanie wolę wierszyki niż bajki. Strasznie nie lubię bajek typy: "Śpiąca królewna", "Piękna i bestia", "Calineczka" itd. "Czerwony kapturek" i "Kot w butach" mogą być. A wiecie co mnie w bajkach zastanawia? Tam bardzo często są niepełne rodziny... Co to za przykład:-P
-
A właśnie dziewczyny, bo jak spiewam to śpiewam byle co pod rytm jakiejś piosenki, ale fajnie by było pośpiewać po "normalnemu" (a nie znam dużo piosenek dziecięcych:( ) Czy macie jakąś stronkę albo coś, gdzie jest muzyka z tekstem, żebym mogła np. na lapciaku puszczać i śpiewac:P
Nie wiem czy nie napisałam tego zbyt haotycznie hihi
-
Beata proszę : http://czasdzieci.pl/czytanki/id,70445-piosenki_dzieci_teksty.html jak nie znasz melodii to yt szukaj
No własnie Aisa! miałam o niej wspomnieć sobie na końcu i mi umknęło. Czyli jeszcze w PL jest ja? No to rzeczywiście już widzę jej post podsumowujący wszystkie i wszystko
Ja też czasem czytam, teraz Brzechwa na tapecie u nas. Przeważnie 2-3 wierszyki czytamy.Bea_tina lubi tę wiadomość