KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysia to Pijecie tydzień jupiiii ja tak chce chodz ja Kaszubka moje wesele trwało aż5 dni bo u nas od piątku tluczenie butelek
, a w sobotę do ołtarza na kacu hehehe goscie oczywiście bo ja ze stresu nic nie jadlam dopiero na poprawinach
-
o kurde pysia to ful mieszanka:) ekstra!
Kaja, aktualnie mam sparzony język, ale nie narzekam absolutnie, zaspokoiłam głodowe pragnienie:) ale przerzucenie się na sałatki to bym nie pogardziła;) a wino, jak będę karmić do 2 roku życia, to nawet na nie nie patrze, bo kocham;P ale kupiłam sobie piwo karmi żurawinowe, chłodzi się w lodówce:)Kaja, mychowe lubią tę wiadomość
-
O Pysia to zdrówka życzę
Bea_tina ja ostatnio dwa wieczory pod rząd robiłam frytki sobie na kolacjeza mną chodzą placki po węgiersku ale nie chce mi się ich robić
taki leń jestem
Ja też umie mówić po gwarą śląską ale na co dzień mowie czystą polszczyznąpo śląsku kłócę się z moim M
ja nie wyobrażam sobie życia bez ziemniakówa wina nie lubie w sumie nie przepadam za żadnym alkoholem
-
Patulla ja najpierw się natańczyłam, naśpiewałam, rozśmieszyłam go, a później ciężko było uśpić... Wchodzę na youtube i wpisuję piosenki dla dzieci. Uwielbia piosenki pt. Była sobie żabka mała, Jadą misie, Kaczuchy. Gdy w składance lecą inne, jęczy, a gdy zmienie na wymienione śmieje się bardzo. I to nie przypadek, bo sprawdziłam to już kilkakrotnie. Rośnie mi cwaniak...
Dziś przerabialiśmy składankę Smerfne hityWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 22:47
mychowe lubi tę wiadomość
-
Ło dziewczyny ale sie dzis rozpisałyscie
Ja dzis zabiegana bo sprawy z mgr załatwialam, na uczelni byłam, ostatnie poprawki robie i dopiero skonczyłam, nienawidze takich poprawek robić strasznie mnie to wkurza wrrrrr .....
mała dzis nawet grzeczna to chociaz tyle
o 20 ja wykapalismy i do lozeczka ale po kapieli to moze z 30 ml wypila mleczka bo potem zaczela tak gadac i mlekiem to sie bawiła i sobie nim w buzi bulgotałatak wiec nastawiam sie ze niedlugo wstanie głodna
beata ja tez cwicze brzuszki a potem jakies slodycze wcinam.... coby uzupełnic te spalone kalorie:D:D:D
Ja młodej moze z 3 razy czytałam a teraz to przewaznie wlączam jej piosenki na you tube i spiewamy sobie, ale te piosenki to bez tekstu wiec linka nie wklejam. Ogólnie to juz chyba wszystkie hity dzieciece znam. Nasze ulubione to czarne jagódki i zostań moją przyjaciółka( ta akurat z tekstem ale bardziej dla dziewczynek piosenka)
ehhh padam
spokojnej nocki mamuśki -
Witamy rano:-)
Sasza, mam nadzieję, że dzisiaj już w lepszym nastroju jesteś?
U nas noc beznadziejna, mały budził się kilka razy z płaczem/rykiem i nie można go było uspokoić... Od 7 już Konrad nie śpi, a mały odsypia nockę. nie wiem, czy go brzuszek bolał, czy co???
PS. Żelazko gdzieś mi się zgubiło:-PSasza20 lubi tę wiadomość
-
Witam się!
U nas noc prawie idealna!Jak się wyspałam, mimo, że ok północy poszłam spać
Miałam chyba tylko 3/4 pobudki a raz spałam prawie 3 godziny!! Jejku, jak było miło:)
O 8 pobudka i Łukaszek się bawi a ja mam chwilkę
Sasza oby dziś było lepiej:*
Miłego dnia mamuśki:*zozol, Sasza20, mychowe lubią tę wiadomość
-
Witam się o pięknym poranku, kurcze nie pamiętam kiedy mieliśmy tak super noc spalismy od 22 do 8 z dwoma pobudkami na karmienie na spiocha kocham taka noc. Patulla biedulko ... A jak noc u reszty dzieciaczkow?
zozol, Sasza20 lubią tę wiadomość
-
No to extra że Beata, pysia miałyście super nocki, oby tak dalej. Patulla współczuję nocki
U nas 8 pobudek niestety.
Pipi jak to dla dziewczynek! Maks też uwielbia Jagódki!I te co Natalia wymieniła też lubi.
Idę się ogarnąć, pogoda ładna to może gdzieś wyjdziemy.