KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka u nas w nocy 2 pobudki na jedzenie ale dla mnie sporo na smoka na marudzenie a to sie o 5 rozgadala i trzeba bylo lulac takze nos dla mnie nie najlepsza
Sasza zebys wiedziala ze faceci to potrafia wkurwic jak nikt , sory za wyrazenie.
Zozol chodzilo mi o zostan moja przyjaciolka ze to bardziej dla dziewczynki ( chociaz syn szwagierki 3 miesiace tez tego slucha z zaciekawieniem) a Czarne jagódki to dla wszystkich dzieciaczków
miłego dnia
ładna pogoda to pewnie jakis spacerek zapodamySasza20 lubi tę wiadomość
-
Mój też kiedyś spał lepiej, a teraz to co raz więcej pobudek (a to na smoka, a to jedzonko). Niestety starszy też tak miał, że do pół roczku przesypiał całe nocy, a później różnie, średnio 2 pobudki i tak do roczku.
I Kacper teraz odsypia nockę, jeszcze śpi. A na 11 do kościoła idziemy, to żeby zdążył zjeść, a Konrad żeby mi prędzej nie zasnął, bo już chodzi i marudzi...
-
witam sie niedzielnie, my wczoraj cały dzień spędziliśmy u mojej mamy na remoncie bo wyjechała do sanatorium do Goczałkowic i trzeba jej pokój odświeżyć, dzisiaj o 14;00 basen a potem odpustowy obiad u teściów więc też nas nie będzie
życzę miłej i pogodnej niedzieli wszystkim i pozdrawiam -
Łukaszek poszalał 8-11 i usnął
To ja skorzystałam i zrobiłam ciasto z jabłkami z naszego drzewa:) Mam nadzieje, że będzie ok:)
Teraz się bawi trochę z tatą, a ja koszystam póki mogę, bo pewnie zaraz go dostanę;P
U nas rano taka mgła, że masakra! Dopiero ok 10 się przejaśniło, a tera już ładnie słoneczko świeci, także pewnie też spacerek zaliczymy na spokojnie:)
Pati, żelazko znalazłaś?? Przypomniałaś mi, że czeka mnie sterta prasowania:P -
Znalazłam, w szafie się schowało:-P
A ja zrobię dzisiaj sernik na zimno i przygotuję szaszłyki na jutro, bo jutro będę miała gości (ciągle parapetówki nie było), mięska już prędzej mama mi pomogła i są zamrożone to tylko jutro wyjmę i będą gotowe. No i sałatkę jutro zrobię jeszcze.Bea_tina lubi tę wiadomość
-
No to do której mogę wpaść na ciacho? lubię oba
Udanej imprezy Patrycja.
a co do nocnika to mój bratanek miał alergię przez 2 lata i 3 miesiące! siadał na niego tylko w ubraniu, z gołą pupą to był ryk niemożliwy. A potem z dnia na dzień się nauczył.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 15:20
-
Tak pytam bo ciekawa jestem w jakim wieku pozbede się pampersów
A wogóle to pytam moja koleżanka ma 3 letniego syna i jeszcze go wogóle nie uczy dla mnie to przesada no ale każdy robi po swojemu...Moja teściowa mówi że jak już jej dzieci dobrze siedziały do je dawała no nocniczek i szybko się nauczyli ciekawe jak to będzie...