X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • patulla Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja przybywam wieczorową porą:-)

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie to się podziewałaś?? :)

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No siostra mi mowila o pietce chleba, ale patrzac na jego zainteresowanie innymi pokarmami to moze byc ciezko;) no ale mnie to bardzo stresi niestety:/

Wiecie co, ostatnio Lukasz w ciagu dnia nawet jak juz zaczyna byc spiacy to wystarczy ze go wloze do lozeczka, przykryje kocykiem, wlacze karuzele i spi! Nie wiem skad on sie tego nauczyl, ale no zaskoczyl mnie. Czasami ma tak ze na raczkach usypiamy ale sporadycznie:-) no niezly z niego cwaniak:-)

Zabieram sie za spanie:-)
    Dobranoc mamuski!!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam w kuchni i plotkowałam przez tel z siostrą i przygotowywałam szaszłyki:-)

Beatka, spokojnie, to nie jest takie straszne:-) I na pewno bez względu na to jak będziesz robić, będzie i tak dobrze...

I muszę jutro rano po galaretkę pójść, bo zapomniałam dzisiaj i sernik bez galaretki jeszcze

Aaa... w biedronce mają pudła z pieluszkami z 50zł

I też chyba uciekam już... Dobrej nocki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 22:56

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc wszystkim Mamusiom :) życz spokojnej nocy:)

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie i pewnie dobrej nocy wszystkim. My dzis odsypialismy dzien, tesciowie w nocy polecieli do domu, z Lili i z mezem o 2 w nocy ba lotnisko jechalismy ich zawiezc, wiec nocka z glowy, przynajmniej Lili pospala. Od jutra zagladam do Was regularnie :) aaa i wielkie wiesci, moja coreczka w koncu samodzielnie sie przekrecila z pleckow na brzuszek, troche pozno, ale jest. A jaka radoche miala :)

Bea_tina, patulla lubią tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • patulla Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się:-)

Kacper nawet ładnie pospal - 3 pobudki. A Konradowi zostawiłam otwarte łóżeczko i przyszedł w środku nocy i się rzucał i wstał o 6.30, a mi się oczy nie chciały otworzyć.w a Konrad ciągle tylko pi, pi (picie) no i wywalił matkę z łóżka. Nie wspomnę ze zaczął oglądać książeczkę z balkonami i ciągle powtarzał balon po swojemu. I weź tu człowieku oko przymknij;-)

mychowe lubi tę wiadomość

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuski, my wczoraj caly dzien w parku a pozniej poprawki mgr wiec czasu malo |:) nocka u nas ok 2 pobudki ale i tak sie srednio wyspalam bo pozno poszlam spac...... dobrze ze ladna pogoda to jakis spacerek mozna zapodac i dzien szybciej zleci ;)
    Patulla smaka robisz tym sernikiem, az slinka cieknie |:D

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się:)

Pati dobrze, że nocka lepsza:)

U nas też było nieźle:) nawet trochę mogłam pospać:)

Dziewczyny, jak u Was nocki??

Miłego dnia!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, a u nas dzisiaj miazga w nocy
    19,10 zasnął
    20,40 smok
    21,35 ręce
    21,45 rece
    22,30 smok
    22,40 ręce
    23,37 jedzenie
    2 ręce
    2,45-4,22 jedzenie,nie spał, głównie był na rękach
    6 jedzenie
    8,30 pobudka

dobrze że chociaż dał pospać do tej 8,30

Ja już wysiadam. Kotu też się dostało w nocy bo przylazl i miauczał i drapał kosz a młody przez to zaczynał się wiercić, wiec kot wyleciał z hukiem. Mój M jeszcze nigdy tak źle nie wyglądał jak dziś rano.
    No nic ja się zbieram i jadę do mamy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 09:50

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• patulla Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, to nie zazdroszczę nocki. To u mamy może odpoczniesz trochę.

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    U nas noc też koszmarna, nawet nie wiem ile razy wstawałam, ale jadla 6 razy a tak to marudziła.
    Mi mąż w nocy nie pomaga, ostatnio strasznie mnie wkurza nic w domu nie zrobi a twierdzi że wszystko robia ja nic ;/ pranie gotowanie prasowanie to jest nic nie wspomne o dziecku.
    Wczoraj byliśmy u Teściowej bo jest po operacji a pogoda ładna była to szkoda w domu siedzieć :)
    Jutro idziemy na szczepienie, jak ja tego nie lubie :(

ug37df9hmgtex3az.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was u nas noc uf po długim czasie spokojnie jedzenie o 24 , a pozniej o 5:30 jupi i chyba sie wyspalam ehhhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Sasza20 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas pierwsza pobudka była o 3.20 a od 6 już nie śpi cały czas marudzi :/ więc zbyt dużo pewnie dzisiaj nie popisze...
    Zozol bardzo współczuje nocy może uda Ci się trochę w dzień odespać :)

Aga to witaj w klubie my od 2 dni już się kłócimy bo książę nawet z psami nie może wyjść na dwór nie wspominając o sprzątnięciu ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 10:27

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza ściskam w bólu:( u nas lepiej, mam nadzieje, że i u Was nadejdą lepsze czasy:*

Aga, mi mąż też nie pomaga więc nie martw się, sama nie jesteś:)

Ja teraz dziabie śniadanie i na spacer bo ostatnie tchnienia ładnej pogody to trzeba korzstac:)

Kaja super że Marcello pięknie dał mamie pospać:)

zozol, aga8787 lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no.. Przecież nie może tak być że facet idzie do roboty na 8 godzin i więcej nic nie robi. Ja zanim zaszłam w ciąże pracowałam po 12 godzin na lini produkcyjnej wracałam do domu i miałam kupe roboty a oni są zmęczeni

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Aga i Sasza u nas też mężuś słabo pomaga w domu. Nie powiem bo do młodego w nocy wstaje-wymieniamy się, jak już któremuś nerwy puszczają to zmiana :) No ale w domu to księciunio. Myśli że jak śmieci wyniesie to tak jakby cały dom posprzątał! Żeby gary pozmywać to wielka łaska. Już nie pamiętam kiedy odkurzał. Jak byłam w ciąży to latał jak w zegarku a teraz chyba myśli że jak siedzę cały dzień w domu to mogę wszystko robić sama. Tylko że jak on zostaje w domu sam z dzieckiem to nie jest w stanie nawet obiadu zjeść, a ja mam mieć czas żeby wszystko ogarnąć, obiad ugotować, posprzatać, poprasować. W ogóle zauważyłam ze po niedzieli (kiedy mąż jest w domu) to zawsze taki syf w poniedziałek w mieszkaniu jakby tydzień nie było sprzątane!
    Mieliśmy jechać no ale młody-drugi księciunio, zasnął i sobie chyba nockę odsypia.

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• zozol Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga też się zawsze stresuję szczepieniem. U nas na szczęście odwleczone na 2 miesiące.

aga8787 lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• aga8787 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M w sobote odkurza i z psem codziennie przed pracą wychodzi, tu nie mogę narzekać ale to gadanie że tylko on robi a ja nic. Obiecałam sobie że nie będę się z nim kłócić przy dziecku ale kurcze czasem już wytrzymać nie da.
    Szkoda gadać
    A dziewczyny jak ubieracie teraz maluskzi do spania?
    Może z zimna się tak często budzą? Kurcze marzy mi sie noc z dwoma pobudkami chociaż jedna w tygodniu

ug37df9hmgtex3az.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z mojego zrobił się taki leń że nawet Filipem się nie zajmuje.. Od jakiegoś czasu nie robi kompletnie nic i tu jest ten problem. A o wyjściu gdzieś sama to mogę zapomnieć... Przepraszam że wam tak marudzę ale mam ostatnio naprawdę dość..

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
‹‹ 595 596 597 598 599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ