X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • patulla Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja przybywam wieczorową porą:-)

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie to się podziewałaś?? :)

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No siostra mi mowila o pietce chleba, ale patrzac na jego zainteresowanie innymi pokarmami to moze byc ciezko;) no ale mnie to bardzo stresi niestety:/

Wiecie co, ostatnio Lukasz w ciagu dnia nawet jak juz zaczyna byc spiacy to wystarczy ze go wloze do lozeczka, przykryje kocykiem, wlacze karuzele i spi! Nie wiem skad on sie tego nauczyl, ale no zaskoczyl mnie. Czasami ma tak ze na raczkach usypiamy ale sporadycznie:-) no niezly z niego cwaniak:-)

Zabieram sie za spanie:-)
    Dobranoc mamuski!!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam w kuchni i plotkowałam przez tel z siostrą i przygotowywałam szaszłyki:-)

Beatka, spokojnie, to nie jest takie straszne:-) I na pewno bez względu na to jak będziesz robić, będzie i tak dobrze...

I muszę jutro rano po galaretkę pójść, bo zapomniałam dzisiaj i sernik bez galaretki jeszcze

Aaa... w biedronce mają pudła z pieluszkami z 50zł

I też chyba uciekam już... Dobrej nocki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 22:56

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc wszystkim Mamusiom :) życz spokojnej nocy:)

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie i pewnie dobrej nocy wszystkim. My dzis odsypialismy dzien, tesciowie w nocy polecieli do domu, z Lili i z mezem o 2 w nocy ba lotnisko jechalismy ich zawiezc, wiec nocka z glowy, przynajmniej Lili pospala. Od jutra zagladam do Was regularnie :) aaa i wielkie wiesci, moja coreczka w koncu samodzielnie sie przekrecila z pleckow na brzuszek, troche pozno, ale jest. A jaka radoche miala :)

Bea_tina, patulla lubią tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • patulla Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się:-)

Kacper nawet ładnie pospal - 3 pobudki. A Konradowi zostawiłam otwarte łóżeczko i przyszedł w środku nocy i się rzucał i wstał o 6.30, a mi się oczy nie chciały otworzyć.w a Konrad ciągle tylko pi, pi (picie) no i wywalił matkę z łóżka. Nie wspomnę ze zaczął oglądać książeczkę z balkonami i ciągle powtarzał balon po swojemu. I weź tu człowieku oko przymknij;-)

mychowe lubi tę wiadomość

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuski, my wczoraj caly dzien w parku a pozniej poprawki mgr wiec czasu malo |:) nocka u nas ok 2 pobudki ale i tak sie srednio wyspalam bo pozno poszlam spac...... dobrze ze ladna pogoda to jakis spacerek mozna zapodac i dzien szybciej zleci ;)
    Patulla smaka robisz tym sernikiem, az slinka cieknie |:D

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się:)

Pati dobrze, że nocka lepsza:)

U nas też było nieźle:) nawet trochę mogłam pospać:)

Dziewczyny, jak u Was nocki??

Miłego dnia!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, a u nas dzisiaj miazga w nocy
    19,10 zasnął
    20,40 smok
    21,35 ręce
    21,45 rece
    22,30 smok
    22,40 ręce
    23,37 jedzenie
    2 ręce
    2,45-4,22 jedzenie,nie spał, głównie był na rękach
    6 jedzenie
    8,30 pobudka

dobrze że chociaż dał pospać do tej 8,30

Ja już wysiadam. Kotu też się dostało w nocy bo przylazl i miauczał i drapał kosz a młody przez to zaczynał się wiercić, wiec kot wyleciał z hukiem. Mój M jeszcze nigdy tak źle nie wyglądał jak dziś rano.
    No nic ja się zbieram i jadę do mamy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 09:50

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• patulla Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, to nie zazdroszczę nocki. To u mamy może odpoczniesz trochę.

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    U nas noc też koszmarna, nawet nie wiem ile razy wstawałam, ale jadla 6 razy a tak to marudziła.
    Mi mąż w nocy nie pomaga, ostatnio strasznie mnie wkurza nic w domu nie zrobi a twierdzi że wszystko robia ja nic ;/ pranie gotowanie prasowanie to jest nic nie wspomne o dziecku.
    Wczoraj byliśmy u Teściowej bo jest po operacji a pogoda ładna była to szkoda w domu siedzieć :)
    Jutro idziemy na szczepienie, jak ja tego nie lubie :(

ug37df9hmgtex3az.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was u nas noc uf po długim czasie spokojnie jedzenie o 24 , a pozniej o 5:30 jupi i chyba sie wyspalam ehhhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Sasza20 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas pierwsza pobudka była o 3.20 a od 6 już nie śpi cały czas marudzi :/ więc zbyt dużo pewnie dzisiaj nie popisze...
    Zozol bardzo współczuje nocy może uda Ci się trochę w dzień odespać :)

Aga to witaj w klubie my od 2 dni już się kłócimy bo książę nawet z psami nie może wyjść na dwór nie wspominając o sprzątnięciu ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 10:27

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza ściskam w bólu:( u nas lepiej, mam nadzieje, że i u Was nadejdą lepsze czasy:*

Aga, mi mąż też nie pomaga więc nie martw się, sama nie jesteś:)

Ja teraz dziabie śniadanie i na spacer bo ostatnie tchnienia ładnej pogody to trzeba korzstac:)

Kaja super że Marcello pięknie dał mamie pospać:)

zozol, aga8787 lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no.. Przecież nie może tak być że facet idzie do roboty na 8 godzin i więcej nic nie robi. Ja zanim zaszłam w ciąże pracowałam po 12 godzin na lini produkcyjnej wracałam do domu i miałam kupe roboty a oni są zmęczeni

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Aga i Sasza u nas też mężuś słabo pomaga w domu. Nie powiem bo do młodego w nocy wstaje-wymieniamy się, jak już któremuś nerwy puszczają to zmiana :) No ale w domu to księciunio. Myśli że jak śmieci wyniesie to tak jakby cały dom posprzątał! Żeby gary pozmywać to wielka łaska. Już nie pamiętam kiedy odkurzał. Jak byłam w ciąży to latał jak w zegarku a teraz chyba myśli że jak siedzę cały dzień w domu to mogę wszystko robić sama. Tylko że jak on zostaje w domu sam z dzieckiem to nie jest w stanie nawet obiadu zjeść, a ja mam mieć czas żeby wszystko ogarnąć, obiad ugotować, posprzatać, poprasować. W ogóle zauważyłam ze po niedzieli (kiedy mąż jest w domu) to zawsze taki syf w poniedziałek w mieszkaniu jakby tydzień nie było sprzątane!
    Mieliśmy jechać no ale młody-drugi księciunio, zasnął i sobie chyba nockę odsypia.

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• zozol Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga też się zawsze stresuję szczepieniem. U nas na szczęście odwleczone na 2 miesiące.

aga8787 lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• aga8787 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M w sobote odkurza i z psem codziennie przed pracą wychodzi, tu nie mogę narzekać ale to gadanie że tylko on robi a ja nic. Obiecałam sobie że nie będę się z nim kłócić przy dziecku ale kurcze czasem już wytrzymać nie da.
    Szkoda gadać
    A dziewczyny jak ubieracie teraz maluskzi do spania?
    Może z zimna się tak często budzą? Kurcze marzy mi sie noc z dwoma pobudkami chociaż jedna w tygodniu

ug37df9hmgtex3az.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z mojego zrobił się taki leń że nawet Filipem się nie zajmuje.. Od jakiegoś czasu nie robi kompletnie nic i tu jest ten problem. A o wyjściu gdzieś sama to mogę zapomnieć... Przepraszam że wam tak marudzę ale mam ostatnio naprawdę dość..

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
‹‹ 595 596 597 598 599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ