KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
To jak nikt nie chce to ja wezmę te na laktację bo używam i femaltiker i te z baby dream
My na noc zakładamy pajaca lub body na długie i półśpiochy. przykrywamy kołderką więc raczej zimno nie jest tym bardziej że już nam na blokach grzeją. A u nas w łóżku jak jest to nie che spać pod kołdrą bo mu za ciepło i zawsze nogi odkopuje.
No Magdalena opowiadaj co u was.
Aga i co Ci powiedział pediatra? -
Mały już po kąpieli szykuje się do spania, tatuś też sobie położył
Maks dziś zaczął "mówić" brrr, buu, i robi taki fajny dzióbek, a w ogóle to miele tą buzią jakby coś żuł, wczoraj mu dwa razy sprawdzaliśmy czy nie ma czegoś w buzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:15
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Ząbki chyba jeszcze nie idą.
Maks jak karmę go piersią to mi się strasznie wierci, odwraca głowę ciągle coś jest ciekawsze niż jedzonko. Przez to trwa to wszystko dłużej. Mam wrażenie że je znacznie mniej niż wcześniej i chyba nie dojada -
zozol, Łukasz też je krócej(tak!) i też sobie wkręcałam, że jest głodny, ale sama mi pisałaś, że jakby był głodny to by płakał, więc podejrzewam, że my sobie same wkręcamy to niedojadanie niż faktycznie to jest:) a też tak jest, że przy karmieniu patrzy na wszystko, tylko nie je, masakra, ani się odezwać nie mogę ani nic, bo zaraz ciekawy co się dziej:)
No już ładnie usnąłtakże czas dla mamuśki!
-
zozol - jutro idzmiemy na szczepienie, mam nadzieje że nie zapomnę zapytać bo trochę pytan mam, a tym szczepieniem się tak stresuje że na pewno o czymś zapomnę
Hania tez przy jedzeniu się rozgląda i potem obie jesteśmy mokre, i mam wrażenie że w nocy więcej je niż w dzień -
aga, ja zawsze mówię, że zapisze pytania, a później zapominam i pytań też zapominam, ale ja to już wiek
skleroza niestety:P
W dzień w miarę kontroluję ile je, a w nocy to czasami mi się nawet przyśnie, to nie ma szans:P
Choć też czasami mi się wydaje, że je dłuże, ale może mniej intensywnie? Nie wiem, póki przybiera to nie "sieje paniki" -
hej napisalam wczesniej posta ale mi sie skasowal:/
my dzis dzien marudy mielismy a na domiar zlego maz z pracy dopiero o 19.40 wrocil a wyszedl o 7.30 wiec caly dzien z niunka sama... dobrze ze po poludniu sie grzeczna zrobila to dalam rade
Moja Polcia to tez jak je butle to mi rece opadaja zje troche a pozniej sie butelka bawi , wklada sobie ja do buzi a pozniej wyciaga, bawi sie smoczkiem, napije sie troche mleka i sie nim bawi w buzi w bulgotanie, i cala przy tym mokra i uciapana i aga 787 moja tez malo w dzien je a nadrabia butla po kapieli i w nocy niestety
-
mamuśki PRZESTRZEGAM NICK BECKY
23 wrzesien sprzedałam clo i kasy do tej pory nie ma!!!! po poproszeniu o oddanie clo teraz ja wyszłam na Oszustke bo twierdzi ,że przelew zrobiła obcym nic nie sprzedawajcie !!!!!