X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mamuski.
    Kaja, wspolczuje :/
    Moze mozna ja jakos zglosic gdzies do ovu?

Moja Lili dzis bardzo marudna, tesciow nie ma, maz po urlopie do pracy wrocil, a jej brakuje tej ciaglej uwagi. Mialam pobudke o 5.30 i o 6 zasnela do 8.30, wiec nie jest tak zle. Lili dzis miala tez szal przekrecania sie z pleckow na brzuszek. Odwrotnie nie potrafi, wiec jak miala juz dosyc bycia na brzuszku to marudna co chwile byla.
    Codziennie jej czytam po kapieli, obie lezymy na lozku i trzymam nad nami ksiazeczke i oglada obrazki i slucha.

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i u mnie to samo, zabawa butelka, cala mokra, a na wieczor nadrabia.

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychowa ty za 13 zł robi se taki syf jakie to Proste i jak to moja kumpela mówi '' granatem od pługa oderwane''

zgłosiłam ,ale to nowa osoba i jak patrzałam to ona typowo na zakup i niby sprzedaz jakas robiła !!!

mychowe lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• zozol Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chyba tylko Maksiu leniuszek nie chce się przewracać na brzuchol.
    Kaja to chamówa z tą kasą!
    Beata no właśnie Maksio ostatnio coś słabo przybiera na wadze i to mnie trochę martwi. Jak go u nas ważyłam to 3 września miał 6600 a wczoraj 6800 wychodzi 50g na tydzień. To chyba trochę za mało :(

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliana taka sama jak mój Marczello brak Adoracji to jest ryk i ma czapkę z napisem BEXSA hehehe dzis tez jeczacy teraz wypił 170ml i sam w łóżeczku zasnął

mychowe lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol Marczello tez tak ma kochana nie martw się przybiera i to najwazniejsze ,a kolezanki syn jak miła 5 miesiecy to wazył duzo mniej i spokojnie dawała tyle ile chciał jesc ....Marcel w dzien zjada mi po 100ml duzy progres po 3 miesiacach i ta 100ml je godzine !!! ,a w miesiacach gdzie powinien jesc 90ml on zjadał mi po 50/70ml i nie panikowałam ,ale jadł czesciej i tez jadł godzine na raty jemy !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti w nocy to Marcel je koncertowo 100l w 5 min to wiem ,że zjadł ,a w dzień to jest poprostu siedzenie i czekanie az wac pan zechce dzobek umoczyc w mleku :-( ostatnio szwagier mówi ,że on to umie sie ustawic heheheh kazdy na niego czeka bo mielismy jechac gdzies na obiad ,a ten godzine jadł hehehehe

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zozol, to dobrze przybiera :) już nie będzie takiego przyrostu jak na początku, tez z kilogramowego przyboru nagle zrobilo się 0,5 i jest ok :) nie bój żaby, a jak się martwisz to idz do pediatry, ja to latam z każdą "pierdołką", która dla mnie nią nie jest:) ale w każdym razie, maluchy już nie mają tak dużo przybierać:)

Łukaszek miał ataczek płaczku, ale 5 min i jest ok:) teraz czekam na pobudkę i idę spac a oglądam top model hahaha:D

1usapiqvs8bdmaac.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! U mnie cały dzień nie było prądu mieli włączyć o 17 a włączyli o 20 brr a ma być ak jeszcze dwa dni i jak tu żyć bez prądu....hihi Dobrze że piszecie o tym jedzeniu bo ją od paru dni jestem w zalamana jak maly je w dzień ciężko mu cokolwiek wcisnąć za to w nocy nadrabiać na spiocha i też mało przybiera tak mi się wydaje w środę do szczepienia idziemy to zobaczymy chociaż i tak go odroczymy... Dobranoc spokojnej nocki

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia dziabnij sobie suwaczek!

Kaja, mychowe lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia no ja walczę z jedzeniem od samego początku :-/ i jak na wrażeniu przy szczepieniu nic nie mówili to wyluzowalam :-) bo tak to ryczalam jak on plul smoczkiem jak ja sobie to przypomne to az mi sie ryczec chce nie dość , ze mega kolki to jeszcze źle dobierane i czeste zmienianie mleka to dobijalo mnie to jedzenie jego ehhhhhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Improwizacja Beaty:
    Lukasz sie obudzil z mega placzem, polgodziny noszenia nic, cyc nic, wszystko nic, a tu Beata wymyslila, przylozylam pomidora z lodowki do cyca i Lukasza i co? Zjadl elegancko, teraz usnal:-) mecza go te zabki;( teraz mam pewnosc ze to one. Smoczek dal Damian na 5 min do zamrazalki i oby dobrze w miare pospal biedaczek:(

Amozna jak cos podac cos przeciwbolowego? Bo to nazabkowanie odpada.

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti viburcol czopek

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mychowe Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Zozol Marczello tez tak ma kochana nie martw się przybiera i to najwazniejsze ,a kolezanki syn jak miła 5 miesiecy to wazył duzo mniej i spokojnie dawała tyle ile chciał jesc ....Marcel w dzien zjada mi po 100ml duzy progres po 3 miesiacach i ta 100ml je godzine !!! ,a w miesiacach gdzie powinien jesc 90ml on zjadał mi po 50/70ml i nie panikowałam ,ale jadł czesciej i tez jadł godzine na raty jemy !!!

Moja Lili tez wolno jadla, a pozniej sie zorientowalam, ze ma smoczki do butelek z jedna dziurka, dokupilam takie od trzeciego miesiaca i zjada juz o wiele szybciej :)

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • patulla Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:-)

Beata, oczyczywiscie. ze można dac coś przeciwbólowe i lepiej chyba ibufen lub coś podobnego niż paracetamolem, bo to działa dodatkowo przeciwzapalnie itp. a paracetamol bardziej tylko na gorączkę jest.

Jak tam nocki minęły? U nas jak zwykle, 3 jedzenia i jakiś smok i prawie do 7 pospalismy. A ja chce jeszcze:-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 10:20

Bea_tina lubi tę wiadomość

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja:)

U nas po akcji pomidor było ok:) Jeszcze raz użyliśmy pomidora, a tak to luz:) Pobudek w sumie 3! A o 8 pobudka:) Teraz w sumie Łukaszek sam się bawi, a ja szykuję śniadanie i mam chwile dla siebie:)

Miłego dnia!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaczki dla wszystkich chłopaków forumowych w dzień chłopaka:*:*:*:* <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 09:16

patulla, natalinka, mychowe, aisa lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak dzisiaj dzień chłopca, więc też się do buziaczków przyłączam :* U nas 8 pobudek i pospaliśmy do 7,30
    Beata u was coraz lepiej idzie ku lepszemu oby już tak zostało.
    Niezła akcja "pomidor" :)

My na wieczór dajemy Maksiowi butelkę mm to wypija bez problemu szybciutko mu to idzie, nie kręci się ani nie odrywa od smoka. Jedynie przy cycku są ostatnio takie problemy z jedzeniem.

patulla, natalinka lubią tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• patulla Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego naj, naj dla małych mężczyzn:-*

natalinka, aisa lubią tę wiadomość

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas noc super 4 pobudki na jedzenie i spała od 20 do 7 :)
    Szczepienie jakoś przeżyliśmy. Hania rozpłakała się dopiero przy 3 jak jej Pani nóżkę przytrzymała.
    Co do tych czopków to lekarka twierdzi że nie pomagają i na ząbki lepiej dać łyżeczkę panadolu,a uspokojająco ponoć nie działają
    Wszystkiego najlepszego chłopcy :)

Bea_tina, zozol, natalinka lubią tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
‹‹ 598 599 600 601 602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: