KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
To już sama nie wiem co z tymi czopkami
Nie pomogłaś Aga
Fajnie ze u was noc spokojna. No dzielna dziewuszka! Mój na jednej zawsze ryczy a co dopiero na 3 by było!
Kaja biedny maluch się musiał bardzo męczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:36
-
Hania bardzo ładnie mierzy i waży:) i dobrze, że szczepienie w miarę dobrze przeszła:)
Zozol, skoro ja po takich nockach mam już całkiem dobre, to jestem pełna nadzieji, że i Maksiowi się znudzi i da Wam trochę pospać
No u nas 3 dzień bez kupy:/ bąki idą jak wariaty, a kupy dalej nie ma, oby się sama pojawiła, nie chce znowu czopka używać
Natalia, ale znasz powód, czy życie? A może ząbki?zozol, aga8787 lubią tę wiadomość
-
Pati, może faktycznie w pewnym momencie tych kup może być mniej? Koleżanka mi mówiła, że 4-5 miesiącu więcej naszego pokarmu się wchłania i chyba faktycznie, bo nie widać po nim, żeby Go bolało czy coś, ostatnio też tak było. Może będę czekać spokojnie bez czopków tym razem? Ale męczyć Go tyle czasu? No nic, zobaczymy
Łukaszkowi się kimło, a! Ostatnio zauważyłam, że zaczyna jeść trochę rzadziej. Miał jeść o 12, a zjadł o 12:30, ciekawe, czyżby powoli zaczynał się przestawiać? No ciekawemychowe lubi tę wiadomość
-
Ładne to nosidło Pati.
Natalinka chyba lepiej zęby ząbki niż ucho
Dostałam paczkę z Bobovity tylko nie przypominam sobie żebym się logowała na ich stronie.
Beata też mam nadzieję że skoro Twój się uspokoił to i nasz się uspokoi w nocy