Lekarz Katowice, Chorzów okolice
-
WIADOMOŚĆ
-
ooo to bardzo tanio... ale widzę też, że terminy ma ta Pani doktor odległe, ale chyba się właśnie do niej wybiorę jako pierwszej!
mój mąż jest ideałem bo nawet słowem złym się nie odezwał jak mu powiedziałam, że podobno dobra lekarka jest prawie 30 km od nas a jeszcze zapytał czy przyjmuje popołudniu abym nie musiała sama autem jeździć i on mnie zawiezie
Dziękuję Ci liri -
ja dojezdzam kochana z okolic wodzisławia śląskiego. Nie ma bardzo odległych terminów. nie sugeruj sie internetowym zapisem terminów tylko przedzwoń. Mój mąż tez ani słowo nie powiedzial ze wybrałam lekarza z tak daleka. a powiedz mi alxa- jezeli moge zapytac- jest jakis konkretny powod dlaczego musisz isc do lekarza i szukasz kogos konkretnego. moze ci pare wskazówek bede mogla dac:)
-
ogółem staramy się o dzieciaczka.. w sumie zaczynamy dopiero.. ale w obu przypadkach będę potrzebowała lekarza: albo zajdę albo nie... wydaje mi się, że tak czy siak przyda się konsultacja lekarska..
Mój lekarz jest rewelacyjny! ale bardziej o sprawy różnych nowotworów..
jest bardzo "niedelikatny" a ja w ciąży lub starając się o nią wolałabym raczej lekarza bardziej liczącego się z moim bólem.
Wyleczył mnie z raka szyjki macicy więc wierzę, że jest cudowny, ale na prawdę wolę kogoś innego do prowadzenia mojej ciąży.. i chyba wolałabym iść prywatnie niż z nfz-tu
-
Alxa,
Kiedy szukałam lekarza stąd do poprowadzenia ciąży od 6 m-ca to polecono mi dnm Anetę Porębę-Cieślukowską. Byłam nawet zapisana do niej na wizyte w Sosnowcu( dość odległy termin), później się rozchorowałam i ostaecznie trafiłam do innego lekarza, u którego już zostałam ze względu na wybor innego szpitala do porodu. Dr Cieślukowska przyjmuje w Katowicach, a pracuje w szpitalu w Tychach. Ponoć jest właśnie świetnym diagnostą. Poniżej przesyłam link z opiniami:
http://www.znanylekarz.pl/aneta-poreba-cieslukowska/ginekolog/tychy
-
alxa- to na perwszej wizycie Pani doktor cie zbada i później wysle na badania krwi. nie zaszkodzi przed wizyta zrobic sobie juz..oszczedzisz sobie jednej wizyty:)ja trafiłam do niej jak odstawiłam tabletki i po 6 miesiacach po oczyszczeniu ciala zaczelismy sie staraz. i na dzien dobryu staran zaniknela mi miesiaczka na 65dni:/
-
Nie wiem, czy jeszcze ktoś z piszących w tym wątku zajrzy tu-ale chciałam zapytać Panie, które chodziły w trakcie ciąży do Pani dr Patrycji Fiegler -Rudol, jak wyglądały wizyty? jak często było usg? Byłam u Pani doktor raz, jeszcze nie będąc w ciąży i teraz zastanawiam się nad wyborem lekarza.
-
Misia_k1 nie liczy się lekarz. Możesz mieć lekarza pracującego na bogucicach ,a potem nawet nie pozna swojej pacjentki.
To cię nie uprawni do przyjęcia do szpitala.
Ja zamierzam tam rodzić. Mam 2 położne z tamtąd.
Co z tego jak powiedzą mi że nie ma miejsc bo ktoś jedzie ze 100 km do tego szpitala. A ja mam 3 km i mnie nie przyjmą.
-
Ja w Katowicach mogę polecić dr Myroslava Mackiewicz pracuje w Klinice na Ligocie. Chodzę do niej od września zaraz po poronieniu sie zapisałam niestety jeśli sie nie jest w ciązy terminy są odległe, no chyba że prywatnie. Natomiast w ciąży mam wizyty nawet co tydzień
-
Lalita2710 wrote:Misia_k1 nie liczy się lekarz. Możesz mieć lekarza pracującego na bogucicach ,a potem nawet nie pozna swojej pacjentki.
To cię nie uprawni do przyjęcia do szpitala.
Ja zamierzam tam rodzić. Mam 2 położne z tamtąd.
Co z tego jak powiedzą mi że nie ma miejsc bo ktoś jedzie ze 100 km do tego szpitala. A ja mam 3 km i mnie nie przyjmą.
Lalita, a odnośnie przyjęcia do szpitala, trzeba mieć skierowanie? uczęszczałaś tam może do szkoły rodzenia? jeśli nie to jaką wybrałaś, jeśli mogę wiedzieć? bo ja też chciałabym tam rodzić, lekarza prowadzącego tam nie mam. jestem z dąbrowy górniczej i zastanawiam się, czy jeśli wybiorę tamtejszą SR to będę miała jakąś przewagę do przyjęcia na poród, czy jak? słyszałam właśnie, że w tym szpitalu panuje oblężenie. i tak się teraz zastanawiam.
-
kASIU ja ci chyba pisałam ,ale może nie pamiętam.
Ja wybrałam szkołę rodzenia Hebamed na osiedlu Paderewskiego w K-ce.
Niestety finanse nie pozwoliły na Sr przy szpitalnym.
Ale to na prawdę nie ma znaczenia.
Bo żaden lekarz i żadna położna nie wyczaruję ci miejsca.
Jeśli na oddziale jest full komplet i wszystkie sale porodowe i sala przedporodowa zajęta. Na prawdę. Rozumiem ich. Bo jest mega oblężenie.
Mówię że przyjeżdżają ludzie z Rybnika czy Częstochowy. Bo mówiła mi położna. Tak że... jest ciężko... Możesz przyjechać i będzie pusto tak też może się zdarzyć.
Ja pojadę z nastawieniem pół na pół ,nie chcę się napalać jeśli okaże się że jest komplet.kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość