LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zauważyliście jakieś zmiany cery ? Kurde ja w ciąży z córką miałam nieskazitelną cerę ,zero wyprysków niczego , a teraz normalnie mam pryszcze kaszkę na twarzy 😆
-
Shanti koniecznie daj znać od razu po wizycie.
Ala1416 tak, piersi będą duże okrągłe i fajne jeszcze długo długo ja wskoczyłam w większy rozmiar w pierwszej ciąży, wciąż karmię córkę od ponad roku, kilka miesięcy po porodzie wróciłam do swojego rozmiaru a pewnie już niedługo znowu wyciągnę wieksze staniki. Lubiłam te swoje większe piersi, mąż też .
Maniaaaa. Mi jakieś małe pryszcze na szyi wyskoczyły, zresztą na twarzy też się pojawiaja. -
Maniaaa. wrote:Dziewczyny zauważyliście jakieś zmiany cery ? Kurde ja w ciąży z córką miałam nieskazitelną cerę ,zero wyprysków niczego , a teraz normalnie mam pryszcze kaszkę na twarzy 😆
-
Maniaaa. wrote:Dziewczyny zauważyliście jakieś zmiany cery ? Kurde ja w ciąży z córką miałam nieskazitelną cerę ,zero wyprysków niczego , a teraz normalnie mam pryszcze kaszkę na twarzy 😆
-
Cześć dziewczyny, w tym wątku jestem nowa mam pytanie, czy to normalne żeby nie czuć żadnych boli brzucha albo tylko sporadyczne napięcie na początku ciąży? To jest 5t. W pierwszej ciąży brzuch bolał mnie raczej jak na okres a tu tylko przez jakiś czas i na razie cisza. Z objawów to tylko duże bolące piersi i trądzik byłam na becie i wszystko ładnie rośnie, ale z racji tego że jestem też już po jednej stracie to panikuje.. zapobiegawczo moja Pani doktor zapisała mi duphaston i acard, także myślę że będzie dobrze a i najgorsze że dopadło mnie przeziębienie i kaszel ... Wizyta dopiero za tydzień więc do tego czasu oszaleje 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2024, 10:13
Ona 31 l.
On 31 l .
22.05.2022 synek Jasiu 🥰
06.2023 9tc 💔👼
12.2024 9tc 💔👼 -
Dziewczyny jakie macie %przyrost bety? U mnie to ponad 200%, nie wiem co o tym myślećWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2024, 10:14
-
KasiaGosiaWerka wrote:Dziewczyny, a jak Wasze dolegliwości? U mnie ciągnący brzuch i problem ze snem, czekam na lepsze czasy. To czekanie na wizytę jest najgorsze, ale piątek tuż,tuż.
Kremowe upławy raz na 2 dni, i sny… nie ma spania bez snów 🙈, z rana lekkie mdłości i mega obolałe i pełne piersi! I codziennie musi być drzemeczka w dzień 🤣
Ja też wizyta w piątek! Już niedługo ❤️ -
Ja na szczęście miałam lekkie wypryski wtedy kiedy miałam mieć okres, a tak to nigdy nie miałam problemów z cerą 😀 Natomiast od 2 nocy normalnie śpię, bo przez ostatni tydzień budziłam się w nocy koło 3,4 nad ranem i miałam koniec spania 😅 Zauważyłam też, że mam zawroty głowy, czuję się jak bym chodziła po statku 🙄 Nie mogę normalnie obiadu ugotować.-10.01.- 4 wizyta
-13.12- 3 wizyta (9+4) szalejące dzidzi 🍒
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
nick nieaktualny
-
Lusia90 wrote:Ja na razie żadnych zmian i obajaw oprócz większej ilości śluzu, cera okej
Dziewczyny jakie macie %przyrost bety? U mnie to ponad 200%, nie wiem co o tym myśleć
a dziś na oddziale zrobili mi usg i potwierdzili że jest pęcherzyk w odpowiednim miejscu ale na zarodek jeszcze za wcześnie 🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2024, 10:55
Pokahontaz26, Begginer lubią tę wiadomość
-
A wchodzicie na pierwszą wizytę z facetami?
Ja mam jutro i zamierzamy wejść razem, mam nadzieję że lekarka się zgodzi 😀Elena20 lubi tę wiadomość
-
Karla_ wrote:A wchodzicie na pierwszą wizytę z facetami?
Ja mam jutro i zamierzamy wejść razem, mam nadzieję że lekarka się zgodzi 😀
W pierwszej ciąży na każdej wizycie wchodziłam z mężem 😄 Lekarze nie mieli nic przeciwko.
Za to teraz będę musiała sama, bo mamy córeczkę i jej do gabinetu nie zabiorę 😅Karla_ lubi tę wiadomość
👱♀️35🧑40
Elena 🩷👶 (7cs) TP 07.07.2025
23.10. 9dpo ⏸️ beta 8,23 prog 21,07
25.10. 11dpo beta 50,63 prog 26,29
28.10. 14dpo beta 297,12 prog 31,41
12.11. 6+1 pierwsza wizyta❤️ 0.35 cm CRL
25.11. 8+0 1.76cm CRL, wg USG 8+2
11.12. 10+2 3.33cm CRL, wg USG 10+2
12.12. 10+3 Veracity Premium, niskie ryzyka, dziewczynka 🩷
17.12. 11+1 PAPPA, beta HCG 🧪
19.12. 11+3 USG prenatalne 🩺, niskie ryzyka, wg USG 12+1, dziewczynka 🩷
Eliza 🩷👧(5cs) lipiec 2019
-
Kurcze ja nie wiem 😅 Myślę, że będę trochę skrępowana przy mężu, że będą mi robić dopochwowo usg. Myślałam, że go lekarka zawoła jak już będzie wszystko okey.-10.01.- 4 wizyta
-13.12- 3 wizyta (9+4) szalejące dzidzi 🍒
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
Ja póki nie bede miała uas przez brzuch to męża nie zabiorę 🤣 w pierwszej ciąży to zrobiłam i drugi raz nie popełnię tego błędu 🤣
-
Ja narazie nie widzę nic jeśli chodzi o cerę bo psuje mi się cera od pół roku 😅🙈
Kurczę po wczorajszych bólach brzucha umówiłam się na jutro do lekarza na ale myślę że to jednak za wcześnie bo będzie 5t 2 d
Tak w ogóle to chyba suwaczek pokazuje mi źle i nie wiem jak zmienić kto pomoże ? 🙈 -
rolka355 wrote:A ja już mam l4. Wczoraj byłam na kontroli, mam krwawe plamienia. Mam leki I mam odpoczywać.
Ja miałam takie brązowe plamienia w pierwszej ciąży ale ustały i bylo ok 😘