LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisz Aniu śmiało o czym tylko chcesz, ale twoje odniesienie do mojego wyniku było dla mnie trochę krzywdzące i w głębi dalo mi powód żeby zacząć myśleć czy wszystko ok na pewno a myślę że to nie było by fajne dla żadnej z dziewczyn. Mi nawet przez myśl nie przyszlo żeby komuś coś takiego napisać.
Myślę, że wiele dziewczyn na tym forum może potwierdzić że jestem osobą która zawsze pomoże w problemie.
Ale jeśli chodzi o interpertacje takich wyników to serio nie powinno się tego robić w internecie. Nie jesteśmy lekarzami. Jeśli twój wynik wyszedl niepoprawny to współczuję i na pewno wszystko ulozy się dobrze ale nie porównujmy kogoś wyników, tym bardziej Jeśli ktoś o to nie prosił 🙏Róża11, szona lubią tę wiadomość
Starania od 06.2022
Grudzień 2022 -Aniołek 7/8 tc(*)
Listopad 2023- ciąża biochemiczna
Kwiecień 2024- ciąża biochemiczna
21.10.2024 II chwilo trwaj 🥹❤️🤞🏻
6.11 CRL 2,17mm, Twoje serduszko bije 🥰
19.12 badanie prenatalne- niskie ryzyka
31.12 CRL 8,04 cm, rośnij zdrowo Nasz mały Synku🍀
08.01 135 g szczęścia ♥️
22.01 198 g 💪
-
88Ania88 wrote:Ale to Ty pierwsza odniosłaś się do tego co ja napisałam, więc dla mnie było logiczne, że cytując mnie oczekujesz odpowiedzi. Ja tylko oczekuję, że nie będziesz tu moderować tematów rozmów i każdy będzie mógł nadal pisać na temat jaki go aktualnie interesuje. Dalsze kontynuowanie chyba naszej rozmowy nie ma sensu. Miłej nocy życzę.Starania od 06.2022
08.01 135 g szczęścia ♥️
22.01 198 g 💪
-
Alima wrote:Jakub był na 1 miejscu w 2015 🙈 jak rodziłam syna. A wcale ich w otoczeniu nie ma dużo. Ale tak jak wyżej napisałam to imię było kompromisem. Najważniejsze, żeby rodzicom się podobało, bo dziecku zawsze na jakimś etapie życia nie będzie się podobać. Moje imię też mi się nie podobało, bo byłam 1 w klasie i zawsze jak się przedstawiłam to było "z krainy czarów?"
To chyba też zależy w dużej mierze od regionu Polski bo to w sumie ciekawe 😁
Ja nie wiem, my z mężem chyba rzutkami będziemy rzucać jakie imię wybrać 😄Starania od 06.2022
08.01 135 g szczęścia ♥️
22.01 198 g 💪
-
Kamax9 wrote:To chyba też zależy w dużej mierze od regionu Polski bo to w sumie ciekawe 😁
Ja nie wiem, my z mężem chyba rzutkami będziemy rzucać jakie imię wybrać 😄
Mój młody wolałaby brata i już wybierał mu imię (przeglądał stronę gusu), więc pewnie weźmiemy któreś z tych co wybrał.
-
carolka wrote:Ja się dziwię, że komuś się podoba imię Karolina, ja go nie lubię. Może dlatego, że jest moje Wolałabym być Alą, albo Zuzią, no ale
Franio super! Wybrałam takie imię dla mojego brata i ciągle bardzo mi się podoba
Mi się podobają imiona typu: Lucyna, Halina, Helena, Zofia, ale nijak do mojego dziecka nie pasują w mojej głowie.
Mój chłop kategorycznie odrzucił Adę. No cóż, to chyba będzie ta Stefcia
Gdybyśmy mieli córkę, też byłaby to Karolina. Piękne imię
Stefcia u mnie byłaby zakazana, bo mój były to Stefan i to taaaaki dzban 🤡
Generalnie, jak to mówią, wybierając imię dziecku dociera do Ciebie jak wielu ludzi nie lubisz 😅
-