Lista kosmetyków polecanych w ciąży
-
nick nieaktualnyMokka, na brzuszek polecam nacomi (sprzedawany w hebe albo gemini) - sroka tez poleca Krem pięknie pachnie, fajnie się wchłania. Jeszcze nie mam rozstępów, ale ciężko stwierdzić czy to zasługa jakiegokolwiek kosmetyku. Sroka poleca tez babydream z rossmana - jest to olejek. Również bardzo fajny, ale jak to olejek - tłuści i używam go na noc albo gdy zakładam starą koszulkę.
Mam też olejek migdałowy (100% z rossmana) do masażu, ale smarowałam nim tez brzuch i jest super. Na pewno mi zostanie to małego będę nim smarować. Ten olejek nie zostawia tłustego filmu.
Twarz myje mydłem siarkowym, bezpiecznym w ciąży (zaczęłam go używać gdy miałam twarz wypryszczoną po sterydach).
Aha, nacomi ma tez wspaniale pillingi, kremy do twarzy, itp
No i polecam Ci blog srokao. Wiele popularnych marek, w tym drogich, jest naprawdę słaba. Po recenzjach wybierzesz tez na pewno kosmetyki dla dzidziWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 18:59
-
Czara wrote:Mokka, na brzuszek polecam nacomi (sprzedawany w hebe albo gemini) - sroka tez poleca Krem pięknie pachnie, fajnie się wchłania. Jeszcze nie mam rozstępów, ale ciężko stwierdzić czy to zasługa jakiegokolwiek kosmetyku. Sroka poleca tez babydream z rossmana - jest to olejek. Również bardzo fajny, ale jak to olejek - tłuści i używam go na noc albo gdy zakładam starą koszulkę.
Mam też olejek migdałowy (100% z rossmana) do masażu, ale smarowałam nim tez brzuch i jest super. Na pewno mi zostanie to małego będę nim smarować. Ten olejek nie zostawia tłustego filmu.
Twarz myje mydłem siarkowym, bezpiecznym w ciąży (zaczęłam go używać gdy miałam twarz wypryszczoną po sterydach).
Aha, nacomi ma tez wspaniale pillingi, kremy do twarzy, itp
No i polecam Ci blog srokao. Wiele popularnych marek, w tym drogich, jest naprawdę słaba. Po recenzjach wybierzesz tez na pewno kosmetyki dla dzidzi
Czara, kochana ! Świetny blog !!! Czytam, czytam i nie mogę się oderwać. Już chyba wiem co kupić
-