Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lista kosmetyków polecanych w ciąży
Odpowiedz

Lista kosmetyków polecanych w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mokka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, piszcie jakie kosmetyki polecacie w ciazy- kremy, balsamy, olejki.

mthfr 677 hetero, 1298 hetero, PAI hetero, brzydkie cytokiny 5 x IUI
    3 lata starań, 2x biochemiczna - maj 2017, styczeń 2018 :(
    atdcjw4zirwf79qi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mokka, na brzuszek polecam nacomi (sprzedawany w hebe albo gemini) - sroka tez poleca :) Krem pięknie pachnie, fajnie się wchłania. Jeszcze nie mam rozstępów, ale ciężko stwierdzić czy to zasługa jakiegokolwiek kosmetyku. Sroka poleca tez babydream z rossmana - jest to olejek. Również bardzo fajny, ale jak to olejek - tłuści i używam go na noc albo gdy zakładam starą koszulkę.

Mam też olejek migdałowy (100% z rossmana) do masażu, ale smarowałam nim tez brzuch i jest super. Na pewno mi zostanie to małego będę nim smarować. Ten olejek nie zostawia tłustego filmu.

Twarz myje mydłem siarkowym, bezpiecznym w ciąży (zaczęłam go używać gdy miałam twarz wypryszczoną po sterydach).

Aha, nacomi ma tez wspaniale pillingi, kremy do twarzy, itp :)

No i polecam Ci blog srokao. Wiele popularnych marek, w tym drogich, jest naprawdę słaba. Po recenzjach wybierzesz tez na pewno kosmetyki dla dzidzi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 18:59

• mokka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czara wrote:
    Mokka, na brzuszek polecam nacomi (sprzedawany w hebe albo gemini) - sroka tez poleca :) Krem pięknie pachnie, fajnie się wchłania. Jeszcze nie mam rozstępów, ale ciężko stwierdzić czy to zasługa jakiegokolwiek kosmetyku. Sroka poleca tez babydream z rossmana - jest to olejek. Również bardzo fajny, ale jak to olejek - tłuści i używam go na noc albo gdy zakładam starą koszulkę.

Mam też olejek migdałowy (100% z rossmana) do masażu, ale smarowałam nim tez brzuch i jest super. Na pewno mi zostanie to małego będę nim smarować. Ten olejek nie zostawia tłustego filmu.

Twarz myje mydłem siarkowym, bezpiecznym w ciąży (zaczęłam go używać gdy miałam twarz wypryszczoną po sterydach).

Aha, nacomi ma tez wspaniale pillingi, kremy do twarzy, itp :)

No i polecam Ci blog srokao. Wiele popularnych marek, w tym drogich, jest naprawdę słaba. Po recenzjach wybierzesz tez na pewno kosmetyki dla dzidzi :)

Czara, kochana ! Świetny blog !!! Czytam, czytam i nie mogę się oderwać. Już chyba wiem co kupić :)

mthfr 677 hetero, 1298 hetero, PAI hetero, brzydkie cytokiny 5 x IUI
    3 lata starań, 2x biochemiczna - maj 2017, styczeń 2018 :(
    atdcjw4zirwf79qi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ