X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopad ! 2020
Odpowiedz

Listopad ! 2020

Oceń ten wątek:
  • h_anulka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2021, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas sprawa wygląda podobnie - jesteśmy typem "wyprostnym" i lepiej pracuje się grzbietem niż brzuszkiem. Do tego przyplątała nam się asymetria i musimy walczyć u fizjoterapeuty z tymi przypadłościami.. A bardzo tego nie lubimy, bo denerwuje Księcia jak ktoś dotyka jego głowę i każe mu robić coś na co nie ma ochoty.. Uniki jakie potrafi robić podczas ćwiczeń żeby wyszło "na jego" są zabawne ale czasem ręce opadają.
    No i ważymy już 8kg i ledwie mieścimy się w gondoli.. :-)

starania od 05.2015
    niepłodność wtórna idio(pa)tyczna
    zrz6wn15zl9q17rl.png
    f2wlio4pqs48cql0.png
  • Niercierpliwa v2.0 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2021, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hanulka jednocze się w bólu. U nas już 70 cm a to dopiero 4,5 mc...
    I już patrze za nowym wozkiem- spacerowka rozkładana na płasko

12.03.2020 II ♡
    H1rnp1.png
  • Nowastaraczka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :) mam synka z 7.11 przycupnę tu jeśli pozwolicie :)

4 cs cb
    5cs 🍀

Beta 09.03 1067
    11.03 2392.21

25.03 jest ❤

7.11.2020 🥳🤱
    💚💚💚💚💚💚💚💚

55c3208ed6.png
  • 83xxx Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2021, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.Ale tu cisza 🙂 W sumie sama wypadłam bo nie ma czasu po głowie się podrapać. Jak Wasze dzieci? 😊

n5bjdmw.png
    sbo114n.png
  • h_anulka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2021, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Co słychać u Waszych maluchów? Mojemu bardzo się spieszy do chodzenia, potrafi stać przy meblach lub podtrzymując się za jedną rączkę :-) jest bardzo ruchliwym i wesołym dzieckiem. Pozdrawiam 😘

starania od 05.2015
    niepłodność wtórna idio(pa)tyczna
    zrz6wn15zl9q17rl.png
    f2wlio4pqs48cql0.png
‹‹ 257 258 259 260 261
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ