LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
albo pod spód zakładać krótkie spodenki takie sportowe przylegające
Olo323 lubi tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Dziewczyny mam głupie pytanie 🙈😂
Chodzę teraz dużo w spódniczkach i sukienkach i kurcze jak tak dłużej chodzę na spacery to uda mi się normalnie przyklejają jeden do drugiego i sobie obcieram 🙈 są jakieś na to sposoby ?
Możesz też smarować wazeliną, ona jest tłusta, więc pot będzie po niej spływał. Zasypka dla dzieci też może być średnio trwała i przy niej też mogą występować mikro otarcia, no wszystko zależy od tego jak duża powierzchnia ud styka się ze sobą 🙈.
Osobiście polecam ubieranie kolarek lub innych obcisłych krótkich spodenek pod sukienki. To tak z doświadczenia piszę, jako biegaczka, która testowała wszelkie sposoby podczas treningów i zawodów 😂. A co do spodenek samych, to polecam te z getrami, bo luźne też się będą podwijać i same "prowokować" otarcia nie tyle co skóra do skóry ale i od materiału ☺.
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Joanne wrote:Dziękuję za odpowiedzi dotyczące suplementów🌻
Mam informacje dotyczące płci dziecka iiiii...
DZIEWCZYNKA!😁
No, po mamie to ma że non stop czymś zaskakuje😅 100% osób obstawiało że chłopak bo i ładnie wyglądam i jajecznicę do której jem kiszonego ogórka zapijam sokiem grejpfrutowym😁
Mi też każdy mówi, że ładnie wyglądam i ciąża mi służy, więc również jestem zaprzeczeniem zabobonu, że córka zabiera urodę 😂Joanne lubi tę wiadomość
-
Kitaja wrote:Joanna gratuluję córeczki ♥️a jednak coraz więcej chłopców z forum staje się dziewczynkami ,ciekawe jak to się zmieni po połówkowych .
Dziewczyny które z tych witamin co wymienilyscie mają metylową formę kwasem foliowego ?a może są mamy na forum które mają mutacje MTHFR i by poleciły jakie biorą Wit w drugim trymestrze?
Prenatal ma obie formy kwasuKitaja lubi tę wiadomość
-
Ja biorę pueria najpierw uno teraz Duo. Wg bloga pan tabletka jeden z lepszych supli
Luty/marzec 22
3x1 lametta- 3-6 DC. - 2 pęcherzyki -
11 dpo 12.03 beta 14,2 💗
13 dpo beta 71,5 ❤️
4.04 mamy bijące serduszko 💗
11.05 chyba córeczka 💓
Pcos, niedoczynność tarczycy, hipoglikemia reaktywna
6 cykli stymulowanych lametta -
nick nieaktualnyAngelaaaa wrote:Dziewczyny mam głupie pytanie 🙈😂
Chodzę teraz dużo w spódniczkach i sukienkach i kurcze jak tak dłużej chodzę na spacery to uda mi się normalnie przyklejają jeden do drugiego i sobie obcieram 🙈 są jakieś na to sposoby ?
Uda smaruj antyperspirantem w sztyfcie np rexona czy dove. Są tez takie getry nude
Olo323 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle od rana już mam stresa malego bo od poniedziałku wydzwaniają do mnie spamy i dziś odebrałam bo ze szczecińskiego numeru ktoś dzwonił i jakas nachalna kobieta, że dzwoni w imieniu Alior Banku z poufnymi info dla mnie, ale musi mnie zweryfikować 🤣
Ja do niej, że nic jej nie podam bo nawet konta w tym banku nie mam, a ta dalej naciska, że ma dla mnie informacje. Rozlaczylam się. Weszłam na internet i niby jakaś firma windykacyjna Creditexpress Incasso Poland - jak ja nic w tym banku nie brałam 🤷
I teraz się stresuję. Wracam do Pl w pt to zajadę na Szczecin i się dowiem -
Sóweczka wrote:Co do okradzionego auta to zabrali tylko Mikołaja portfelik i tam na nasze było ok 4 zł w monetach, więc się nie wzbogacili 🤣
Nie było zadnych uszkodzeń auta, więc nie zgłaszaliśmy sprawy bo to wiecej dla nas problemu niz to warte
Serio? 🙈 A może gdzieś zgubiliscie? Mieliście ślady włamania do auta? 🙈 -
Sóweczka wrote:Ale od rana już mam stresa malego bo od poniedziałku wydzwaniają do mnie spamy i dziś odebrałam bo ze szczecińskiego numeru ktoś dzwonił i jakas nachalna kobieta, że dzwoni w imieniu Alior Banku z poufnymi info dla mnie, ale musi mnie zweryfikować 🤣
Ja do niej, że nic jej nie podam bo nawet konta w tym banku nie mam, a ta dalej naciska, że ma dla mnie informacje. Rozlaczylam się. Weszłam na internet i niby jakaś firma windykacyjna Creditexpress Incasso Poland - jak ja nic w tym banku nie brałam 🤷
I teraz się stresuję. Wracam do Pl w pt to zajadę na Szczecin i się dowiem
Masakra trzeba uważać z takimi rzeczami… Ale to weryfikowanie ich przez telefon. Do mnie raz dzwonili z IKANO, to bank IKEI, miałam tam raty 0%, ale już się skończyły i któregoś razu babka dzwoni, że z tego banku ale najpierw musi mnie zweryfikować i poprosi o datę urodzenia i nazwisko panieńskie matki, to jej mówię, że chyba sobie żarty ze mnie robi i to ona do mnie dzwoni i coś ode mnie chce a nie ja, więc chyba kpi jak myśli, że podam jej tak poufne dane jak nazwisko panieńskie matki. Podziękowała, rozłączyła się i więcej nie zadzwoniła. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymeggie94 wrote:Masakra trzeba uważać z takimi rzeczami… Ale to weryfikowanie ich przez telefon. Do mnie raz dzwonili z IKANO, to bank IKEI, miałam tam raty 0%, ale już się skończyły i któregoś razu babka dzwoni, że z tego banku ale najpierw musi mnie zweryfikować i poprosi o datę urodzenia i nazwisko panieńskie matki, to jej mówię, że chyba sobie żarty ze mnie robi i to ona do mnie dzwoni i coś ode mnie chce a nie ja, więc chyba kpi jak myśli, że podam jej tak poufne dane jak nazwisko panieńskie matki. Podziękowała, rozłączyła się i więcej nie zadzwoniła.
To podobna sytuacja. Poczytałam o nich na necie. Ponoć naciagacze
-
Ale macie historie 😳. Do mnie nikt nie dzwoni, bo mam ustawione blokowanie spamów 😅. Widzę je dopiero jak wejdę na nieodebrane połączenia, przy okazji jak ktoś do mnie zadzwoni a ja nie odbiorę.
Żeby mi tak dobrze szło kompletowanie wyprawki, jak kupowanie książeczek dla dziecka 😂🤣. Polecacie coś? Poluję na promocję, na Pucia. Jest dużo Kici Koć ale kotka jedząca warzywa i kumplująca się z człowiekiem nie dla mnie 🙈.11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżasta ja pamiętam, że chlopcy uwielbiali ksiazeczki z serii "Mały chłopiec" i tam jest ok 50 tytułów na "męskie" tematy. Później sprzedałam je za 5-9 zł za szt na olx, w zależności od stanu. Teraz będę takie kupowała Marlenie tylko z serii "Mała dziewczynka"
Ultra-Dżasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sóweczka wrote:Chyba już mi się udało. Weszłam w ustawienia telefonu
W ustawieniach, na spam bodajże 😅.
A tak, kojarzę te bajki, moja chrześnica ma takie, po starszych braciach 😂. Ostatnio jak u niej byłam, to mówię do niej, że ma ciekawą literaturę a ta (podając mi je): ciocia masz i obejrzyj, jak Ci się spodobają, to sobie kupisz. 😅🤣😂 Widziałam właśnie na OLX używki, kupię całą serię 😂.11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki