X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LISTOPAD 2022 ❤️
Odpowiedz

LISTOPAD 2022 ❤️

Oceń ten wątek:
  • ola1 Koleżanka

Wysłany: 8 czerwca 2022, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo pod spód zakładać krótkie spodenki takie sportowe przylegające

Olo323 lubi tę wiadomość

ubranka dla niemowląt
  • Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2022, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaaaa wrote:
    Dziewczyny mam głupie pytanie 🙈😂
    Chodzę teraz dużo w spódniczkach i sukienkach i kurcze jak tak dłużej chodzę na spacery to uda mi się normalnie przyklejają jeden do drugiego i sobie obcieram 🙈 są jakieś na to sposoby ?

Możesz też smarować wazeliną, ona jest tłusta, więc pot będzie po niej spływał. Zasypka dla dzieci też może być średnio trwała i przy niej też mogą występować mikro otarcia, no wszystko zależy od tego jak duża powierzchnia ud styka się ze sobą 🙈.

Osobiście polecam ubieranie kolarek lub innych obcisłych krótkich spodenek pod sukienki. To tak z doświadczenia piszę, jako biegaczka, która testowała wszelkie sposoby podczas treningów i zawodów 😂. A co do spodenek samych, to polecam te z getrami, bo luźne też się będą podwijać i same "prowokować" otarcia nie tyle co skóra do skóry ale i od materiału ☺.

11.2022r., Karol ❤
    12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
    IG: @czytanki.matki
  • meggie94 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2022, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanne wrote:
    Dziękuję za odpowiedzi dotyczące suplementów🌻

Mam informacje dotyczące płci dziecka iiiii...
    DZIEWCZYNKA!😁

No, po mamie to ma że non stop czymś zaskakuje😅 100% osób obstawiało że chłopak bo i ładnie wyglądam i jajecznicę do której jem kiszonego ogórka zapijam sokiem grejpfrutowym😁

Mi też każdy mówi, że ładnie wyglądam i ciąża mi służy, więc również jestem zaprzeczeniem zabobonu, że córka zabiera urodę 😂

Joanne lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • meggie94 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2022, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja wrote:
    Joanna gratuluję córeczki ♥️a jednak coraz więcej chłopców z forum staje się dziewczynkami ,ciekawe jak to się zmieni po połówkowych .

Dziewczyny które z tych witamin co wymienilyscie mają metylową formę kwasem foliowego ?a może są mamy na forum które mają mutacje MTHFR i by poleciły jakie biorą Wit w drugim trymestrze?

Prenatal ma obie formy kwasu

Kitaja lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Szpacza223 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2022, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę pueria najpierw uno teraz Duo. Wg bloga pan tabletka jeden z lepszych supli

BhHwp2.png
    Luty/marzec 22
    3x1 lametta- 3-6 DC. - 2 pęcherzyki -
    11 dpo 12.03 beta 14,2 💗
    13 dpo beta 71,5 ❤️
    4.04 mamy bijące serduszko 💗
    11.05 chyba córeczka 💓

Pcos, niedoczynność tarczycy, hipoglikemia reaktywna
    6 cykli stymulowanych lametta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2022, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaaaa wrote:
    Dziewczyny mam głupie pytanie 🙈😂
    Chodzę teraz dużo w spódniczkach i sukienkach i kurcze jak tak dłużej chodzę na spacery to uda mi się normalnie przyklejają jeden do drugiego i sobie obcieram 🙈 są jakieś na to sposoby ?

Uda smaruj antyperspirantem w sztyfcie np rexona czy dove. Są tez takie getry nude

Olo323 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2022, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do okradzionego auta to zabrali tylko Mikołaja portfelik i tam na nasze było ok 4 zł w monetach, więc się nie wzbogacili 🤣

Nie było zadnych uszkodzeń auta, więc nie zgłaszaliśmy sprawy bo to wiecej dla nas problemu niz to warte

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2022, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale od rana już mam stresa malego bo od poniedziałku wydzwaniają do mnie spamy i dziś odebrałam bo ze szczecińskiego numeru ktoś dzwonił i jakas nachalna kobieta, że dzwoni w imieniu Alior Banku z poufnymi info dla mnie, ale musi mnie zweryfikować 🤣
    Ja do niej, że nic jej nie podam bo nawet konta w tym banku nie mam, a ta dalej naciska, że ma dla mnie informacje. Rozlaczylam się. Weszłam na internet i niby jakaś firma windykacyjna Creditexpress Incasso Poland - jak ja nic w tym banku nie brałam 🤷

I teraz się stresuję. Wracam do Pl w pt to zajadę na Szczecin i się dowiem

• meggie94 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2022, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sóweczka wrote:
    Co do okradzionego auta to zabrali tylko Mikołaja portfelik i tam na nasze było ok 4 zł w monetach, więc się nie wzbogacili 🤣

Nie było zadnych uszkodzeń auta, więc nie zgłaszaliśmy sprawy bo to wiecej dla nas problemu niz to warte

Serio? 🙈 A może gdzieś zgubiliscie? Mieliście ślady włamania do auta? 🙈

age.png

age.png
  • meggie94 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2022, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sóweczka wrote:
    Ale od rana już mam stresa malego bo od poniedziałku wydzwaniają do mnie spamy i dziś odebrałam bo ze szczecińskiego numeru ktoś dzwonił i jakas nachalna kobieta, że dzwoni w imieniu Alior Banku z poufnymi info dla mnie, ale musi mnie zweryfikować 🤣
    Ja do niej, że nic jej nie podam bo nawet konta w tym banku nie mam, a ta dalej naciska, że ma dla mnie informacje. Rozlaczylam się. Weszłam na internet i niby jakaś firma windykacyjna Creditexpress Incasso Poland - jak ja nic w tym banku nie brałam 🤷

I teraz się stresuję. Wracam do Pl w pt to zajadę na Szczecin i się dowiem

Masakra trzeba uważać z takimi rzeczami… Ale to weryfikowanie ich przez telefon. Do mnie raz dzwonili z IKANO, to bank IKEI, miałam tam raty 0%, ale już się skończyły i któregoś razu babka dzwoni, że z tego banku ale najpierw musi mnie zweryfikować i poprosi o datę urodzenia i nazwisko panieńskie matki, to jej mówię, że chyba sobie żarty ze mnie robi i to ona do mnie dzwoni i coś ode mnie chce a nie ja, więc chyba kpi jak myśli, że podam jej tak poufne dane jak nazwisko panieńskie matki. Podziękowała, rozłączyła się i więcej nie zadzwoniła.

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2022, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meggie94 wrote:
    Serio? 🙈 A może gdzieś zgubiliscie? Mieliście ślady włamania do auta? 🙈

Tak, pootwierane schowki, uchylone drzwi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2022, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meggie94 wrote:
    Masakra trzeba uważać z takimi rzeczami… Ale to weryfikowanie ich przez telefon. Do mnie raz dzwonili z IKANO, to bank IKEI, miałam tam raty 0%, ale już się skończyły i któregoś razu babka dzwoni, że z tego banku ale najpierw musi mnie zweryfikować i poprosi o datę urodzenia i nazwisko panieńskie matki, to jej mówię, że chyba sobie żarty ze mnie robi i to ona do mnie dzwoni i coś ode mnie chce a nie ja, więc chyba kpi jak myśli, że podam jej tak poufne dane jak nazwisko panieńskie matki. Podziękowała, rozłączyła się i więcej nie zadzwoniła.

To podobna sytuacja. Poczytałam o nich na necie. Ponoć naciagacze

• Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2022, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie historie 😳. Do mnie nikt nie dzwoni, bo mam ustawione blokowanie spamów 😅. Widzę je dopiero jak wejdę na nieodebrane połączenia, przy okazji jak ktoś do mnie zadzwoni a ja nie odbiorę.

Żeby mi tak dobrze szło kompletowanie wyprawki, jak kupowanie książeczek dla dziecka 😂🤣. Polecacie coś? Poluję na promocję, na Pucia. Jest dużo Kici Koć ale kotka jedząca warzywa i kumplująca się z człowiekiem nie dla mnie 🙈.

11.2022r., Karol ❤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2022, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta, q jak ustawiłaś tę blokadę??

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2022, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sóweczka wrote:
    Dżasta, q jak ustawiłaś tę blokadę??

Chyba już mi się udało. Weszłam w ustawienia telefonu

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2022, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżasta ja pamiętam, że chlopcy uwielbiali ksiazeczki z serii "Mały chłopiec" i tam jest ok 50 tytułów na "męskie" tematy. Później sprzedałam je za 5-9 zł za szt na olx, w zależności od stanu. Teraz będę takie kupowała Marlenie tylko z serii "Mała dziewczynka"

Ultra-Dżasta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2022, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na piątek jestem umówiona na odbiór łóżeczka 😁
    Z olx, sliczne, białe do lekkiego odświeżenia za 250 zł ze zdejmowanym bokiem i później jest lozeczko dla starszaka

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2022, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a może zróbmy sobie grupę np na Watssap, albo Messenger??
    Będzie łatwiej nam wrzucać zdjęcia i będziemy na bieżąco 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2022, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalli daj znać jak po usg

• Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2022, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sóweczka wrote:
    Chyba już mi się udało. Weszłam w ustawienia telefonu

W ustawieniach, na spam bodajże 😅.

A tak, kojarzę te bajki, moja chrześnica ma takie, po starszych braciach 😂. Ostatnio jak u niej byłam, to mówię do niej, że ma ciekawą literaturę a ta (podając mi je): ciocia masz i obejrzyj, jak Ci się spodobają, to sobie kupisz. 😅🤣😂 Widziałam właśnie na OLX używki, kupię całą serię 😂.

11.2022r., Karol ❤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ