LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaNl wrote:Nie wiem ile ma się do czego ale mnie bolały kilka dni i tyle różnicy w nich jakoś specjalnie tez nie widzę 🤪
Ja to dzisiaj w końcu kupiłam staniki sportowe bo w normalnych cycki mi się nie mieszczą i wypadają. Ogólnie niewygodnie strasznie. Tak wiec pierwszy ciążowy zakup już za mną 😳
-
Joanne wrote:Ja to dzisiaj w końcu kupiłam staniki sportowe bo w normalnych cycki mi się nie mieszczą i wypadają. Ogólnie niewygodnie strasznie. Tak wiec pierwszy ciążowy zakup już za mną 😳
Ja po domu chodzę bez bo tak mi najwygodniej a do pracy mam z hema fajny Ala sportowy bez żadnych drutów itp -
😂😂😂😂😂
Właśnie coś takiego wyskoczyło mi na Insta:
Najlepszy tekst:
- Kto tu zapraszał to dziecko?
- Ja ale wtedy było takie malutkie...
😆Kalli95, Angelaaaa, Joanne, Strata, Olo323, Scandi-B, Rossetia lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Joanne wrote:Ja to dzisiaj w końcu kupiłam staniki sportowe bo w normalnych cycki mi się nie mieszczą i wypadają. Ogólnie niewygodnie strasznie. Tak wiec pierwszy ciążowy zakup już za mną 😳
Ja kupiłam stanik stąd https://francisandhenry.com/
Bardzo polecam. Nie czuje go w ciągu dnia. Jednak obawiam się ze będę musiała kupić jeszcze jeden bo ten co mam jest na styk a i tak wybierałam rozmiar z zapasem🙈 -
Mam nadzieje ze tak bedzi u nas niedługo nie mogę się doczekać wręcz 😂😂😂
-
dzięki dziewczyny
ja na prawdę dopiero chyba teraz czuję że na prawdę jestem w ciąży, w środę powiem wszystkim w pracy.
Jak wróciłam to najadłam się i poszłam spać chyba musiałam odreagować ten cały stressmoothie, Angelaaaa, Ultra-Dżasta, Olo323, Scandi-B, Rossetia lubią tę wiadomość
Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
Wombi super ze wszystko w porządku 🙂Zazdroszcze juz prenatalnych, ja musze czekac jeszcze 1,5 tygodnia 😊
Ja dzisiaj powiedziałam w pracy i od jutra będę chwilowo na zwolnieniu bo co rano mam walkę z żołądkiem do południa a później mogłabym wziąć slub z lodówka po czym znowu walczę z żołądkiem 🤡 przed jedzeniem niedobrze, po jedzeniu niedobrze... nie dogodzisz 😂 -
U mnie dziś niby spoko z jedzeniem ale zjadłam na kolacje płatki z mlekiem i tak jednak średnio 🤡. Podchodzi do gardła wszystko, aktualnie leżę i walczę 😵.
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
O matko i córko. Trochę mnie nie było i tutaj 30 stron nieprzeczytane 🤣
My dzisiaj po badaniu 12+1 ale wg wzrostu 12+6 - ma 6,5 cm. Jutro mamy badania prenatalne 1 trymestru i mam nadzieję, że szkrab będzie chciał współpracować, a nie tak jak dzisiaj wypiął się na tatusia i pokazać się nie chciał. Na płeć niestety jeszcze jest za wcześnie, ale według teorii ginekologów jak wypustka narządów płciowych stoi to chłopiec, a jak leży to dziewczynka. Według tego będzie chłopiec 😀. Normalnie wszystko się zgadza według moich teorii.
https://naforum.zapodaj.net/b6e0ee7b48e0.jpg.html
Macie mojego maluszka z dzisiaj. Do tego mam nagranie jak ten szkrab się rusza i wierci. 😊MamaTrójki, Angelaaaa, MamaNl, Ultra-Dżasta, Susie, Scandi-B, Kalli95, olanowak90x, Rossetia, smoothie lubią tę wiadomość
-
Strata wrote:
Widzę! Coś tam STOI! 😂
Lepsze takie bezwstydne, niż moje z dupą do głowicy 😂.MamaNl lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Strata wrote:
Ale już piękny duży człowiek! 🥰😍
Gratuluje, ze wszystko w porządku 😊👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Strata wrote:A może miała któraś z was takie zdjęcie i okazało się że jednak dziewczynka ?
Łudzę się że to może pępowina albo pozostałość ogonka 😅
U męża brata była sytuacja, ze ich córka bardzo długo chłopcem 😅
Chyba wręcz do jakieś koncowki, tylko dobrze tak nie pamietam, bo były to takie nasze początki z mężem, to tak bardzo jeszcze w szczegóły się nie wsłuchiwałam 🙈😂
Ale pamietam tą radość i opijanie szwagra ze będzie syn, a później małe rozczarowanie, ze jednak córa 😂
Teraz oczywiście to księżniczka tatusia 😊Strata lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Whisperise wrote:O matko i córko. Trochę mnie nie było i tutaj 30 stron nieprzeczytane 🤣
My dzisiaj po badaniu 12+1 ale wg wzrostu 12+6 - ma 6,5 cm. Jutro mamy badania prenatalne 1 trymestru i mam nadzieję, że szkrab będzie chciał współpracować, a nie tak jak dzisiaj wypiął się na tatusia i pokazać się nie chciał. Na płeć niestety jeszcze jest za wcześnie, ale według teorii ginekologów jak wypustka narządów płciowych stoi to chłopiec, a jak leży to dziewczynka. Według tego będzie chłopiec 😀. Normalnie wszystko się zgadza według moich teorii.
https://naforum.zapodaj.net/b6e0ee7b48e0.jpg.html
Macie mojego maluszka z dzisiaj. Do tego mam nagranie jak ten szkrab się rusza i wierci. 😊
Faktycznie pleckami sie troche ustawil maluch 😊 super ze i u was wszystko wyglada dobrze!
Ciekawe czy dasz rade nadrobic te 30 stron… czy wogole bedzie ci sie chcialo 🤪 powodzenia na prenatalnych 🤞 -
Wombi gratulacje ! Strata,Whisperise cudne dzieciaki !! Ja idę w czwartek na USG i z wynikami moczu i morfologii. Jak czułam się dobrze tak teraz walczę wieczorami z migrenami już dwa razy wzięłam paracetamol w najmniejszej dawce bo niestety ból ogromny.
Byłam zapisana na prenatalne 18.05 czyli rowny 13 TC przepisałam się na 11.05 dzisiaj bo zwolniło się miejsce na czyli równy 12 TC co sądzicie dobra decyzja czy nie ma to znaczenia ? To moja pierwsza ciąża nie wiem czy lepiej później czy wcześniej czy nie ma znaczenia ? Lecę spać bo głowa mi wybuchnie po prostu o innych objawach nawet nie mam siły pisać bo już chyba każdy na moim miejscu by się zorientował że jest w ciąży 😂
Luty/marzec 22
3x1 lametta- 3-6 DC. - 2 pęcherzyki -
11 dpo 12.03 beta 14,2 💗
13 dpo beta 71,5 ❤️
4.04 mamy bijące serduszko 💗
11.05 chyba córeczka 💓
Pcos, niedoczynność tarczycy, hipoglikemia reaktywna
6 cykli stymulowanych lametta