Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Mmagda389 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak u nas też pobudka 6/6.30
    U nas występuje kręcenie na boku głową jak jest zmęczony ale starszak też tak robił więc unas to w ramach regulacji
    U nas ma być 15+ ☀️ więc spanie będzie na spacerze
    O i mamy przytulamy kanalik bo po masażach jestwpiej ale nie idealnie miała któraś z was z tym doświadczenia ?

• Bećka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj znowu ok. 5-tej pobudka, wiercenie (że bałam się dłużej nosić na rękach) i gadanie. Znowu cyc nie dał rady uśpić, w końcu marudził leżąc między nami i tak usnął.
    Całe szczęście, jeszcze usypia, nie lubię tak wcześnie wstawać.

86' 👩🏼
    endometrioza III/IV stopnia, wąskie endometrium, hashimoto, niedoczynność tarczycy

event.png

17.02 FET 🌞
    Beta 26.02-157 03.03-1861 11.03-17053 🥹
    15.10 37+0 Przemek 2730 g 54 cm 🥳🥰💕
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabregasowa- jak Antoś idzie spać na noc, to ja leże obok w łóżku i oglądam jego zdjęcia z dnia 🤣🤣 on idzie spać o 20:00 a ja zamiast iść z nim, to o 22:30 jeszcze sobie go oglądam jak jakaś świruska 🤣

Fabregasowa lubi tę wiadomość

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵

age.png
  • Foxy96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak robie 🤡 Czesto juz czekam na te 19, zeby zasnela na nocny sen, a gdy zasnie, przegladam jej zdjecia 🤡
    Ania, moja wstaje praktycznie zawsze o 6, jak w zegarku.

Fabregasowa lubi tę wiadomość

10.03 – ⏸️
    👩‍🦰 ’96 & 👨‍🦲 ’89 = 💖👶 ’25
    age.png
  • wellwellwell Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmagda389 wrote:
    U nas występuje kręcenie na boku głową jak jest zmęczony ale starszak też tak robił więc unas to w ramach regulacji
    O i mamy przytulamy kanalik bo po masażach jestwpiej ale nie idealnie miała któraś z was z tym doświadczenia ?

A co wam sie dzieje z okiem?
    Adzie spuchlo jedno oczko, tzn. gorna powieka i zaczerwieniona mocno miala. Z tym, ze pediatra uznala, ze nie wie co to i ze wyglada jakby je sie jeczmien robil i dostala masc. A tez podejrzewalam po prostu zatkany kanalik. W kazdym razie poza mascia mamy rozgrzewac jej to (mocze gazik w goracej wodzie i przykladam) i wlasnie masowac.

Mmagda389 lubi tę wiadomość

2023 👧

💖20.11.2025💖
    age.png
  • 🐻 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super się dziewczyny do Was wraca i podczytuje. Jakoś ta raźniej jest jak wiem, że macie te same problemy.
    W czwartek miałam korektę po nacięciu krocza do tego wycięcie ziarniny, która wyrosła na bliźnie po nacięciu. Ginekolog wyraził się, że byłam zszyta jak kiełbasa. Tym razem 4 szwy. Naprawdę powiem wam, że zapomina się tego bólu po porodzie. Nie byłam na to gotowa ponownie. Oby zagoiło się już prawidłowo, bo się pochlastam chyba.

Nasza mała rośnie, jakieś 6400 ma. Zaśmiała się ostatnio po raz pierwszy. I mam tak jak wy. Jak jestem z nią to chciałabym, żeby ktoś ją chociaż na chwilę wziął. A jak dzisiaj moja mama z nią jeździ, żeby mnie odciążyć to cały czas myślę o niej i wychodzę przed dom patrzeć czy śpi. Takie to matki zakręcone jesteśmy 😂

I jutro minie rok, gdy zobaczyłam najbledsza kreskę na teście i gnałam na betę 🥺

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:25

08.03. ⏸️

20.11.2026 - Łucja 🥰
    3322 g, 49 cm
  • Mmagda389 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wellwellwell wrote:
    A co wam sie dzieje z okiem?
    Adzie spuchlo jedno oczko, tzn. gorna powieka i zaczerwieniona mocno miala. Z tym, ze pediatra uznala, ze nie wie co to i ze wyglada jakby je sie jeczmien robil i dostala masc. A tez podejrzewalam po prostu zatkany kanalik. W kazdym razie poza mascia mamy rozgrzewac jej to (mocze gazik w goracej wodzie i przykladam) i wlasnie masowac.

U nas ropieje i łzawi raz było napuchnięte i mocno sklejone ale po masażu jest ropa ale nie zakleja mu tego oczka i po prostu to przecieram

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Ja też nie cierpię rano wstawać.. jeszcze jelitowke mam :( Ale dzieci Melusia się zajęły i spałam półtorej godzinki a Ona grzecznie się z Nimi bawiła :) a tak się cieszy i uśmiechy posyła że szok :) w ogóle jest bardzo radosnym dzieckiem:)

Test pozytywny 12 marca❤️
    16 maja prenatalne wizyta ❤️🍀 wszystko dobrze☺️
    06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    08.07 połówkowe Zdrowa dziewczynka ☺️🩷
    16 września 3 prenatalne:)
    event.png

MELANIA URODZONA 12.11.2025 CC☺️
  • Fabregasowa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmagda389 wrote:

My mamy przytkany- niestety nie przykladam sie mocno do masażu 🫣 mam wrażenie ze to oczko jej czerwienieie i podrażnia sie od mojego masażu. Ale tak, jak to robiłam wzorowo 2-3 razy dziennie to oczko nie ropialo, tylko lekko łzawiło. Planuje soe umowic do okulisty, moja osteopatka tez to kontroluje

👩‍🦰1990🧔1986

Ja: niedoczynność tarczycy, po LEEP. PAI homo, MTHFR

10.2024 19t 🩷💔
    01.2025 cb
    12.2025 🩷🌈 41+1

age.png
‹‹ 1097 1098 1099 1100 1101
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ