Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Listopadowe Mamy
Życzymy Wam wszystkim spokojnych, pełnych radosnych chwil ciąż i powitania na świecie najwspanialszych cudów na świecie-Waszych dzieci
Dużo zdrówka i cierpliwości :*
Pozdrawiamy, majóweczka - Magic z córeczką LilianąAga_502 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
pomimo tego, że nieplanowana ciąża i tatuś może być nie zadowolony to już powoli oswajam się z faktem, że jestem w ciąży. Fajnie, że już coraz więcej nas w listopadzie planowane czy nie ważne żeby nasze dzieciaczki były zdrowe i ciąże bezproblemowe
-
Pomimo ciąży jakoś nie potrafię się cieszyć. Mam 17 dpo a test z bobo test stumieniowy jasna kreseczka a płytkowy wyraźna. Mam wrażenie, że kreski na teście nie ciemnieją. Że jast taka sama jak 2 dni temu. Boję się czy beta dobrze przyrasta a mam zakaz chodzenia na bete od lekarza. panikuje strasznie...
Zrobiłam już chyba z tysiąc testów.
Mam obsesję testową.
Ratunku!Izzy lubi tę wiadomość
-
Kochana wiem co czujesz. Poroniłam trzy razy i do kompletu brakuje mi tylko pustego jaja i tego się właśnie boję. Bo podobno w tym przypadku nawet beta dobrze rośnie.
A czy Twój partner ma dobre wyniki nasienia? Chyba, że znasz przyczynę poronień? -
Izzy lekarz mówił że nie trzeba badań. Bo raz zaszłam przez przypadek podczas okresu, raz na przerywanym:) i powiedział że raczej ok mamy wszystko. a teraz pierwszy cykl sie wstrzeliliśmy:)
Że te puste jaja to genetyka i przypadek ponoć. Miałam dobrą bete za każdym razem.
Potem zaczyna spadać...
izzy ale ty masz wszystko ok.piekna beta i testy. a jak sie czujesz?