Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izzy, ale ten ból to mniejszy niż na okres. Nie męczy mnie w ogóle.
Więc nie łykam.
Ale magnez biorę
Teraz mam wkręt na pozamaciczną. Zastanawiam się czy nie iść w tym tygodniu aby sprawdzić skoro bety nie robie. Ale wiem że gówno będzie widać...
-
nick nieaktualnydziewczyny tak się Wam wtrącę w wątek odn nospy - można ją brać, ale z rozwagą, bo jak się ją bierze za często, za dużo albo bez wyraźnej potrzeby to niestety ale później maluszek może mieć problemy z napięciem mięśniowym. Bóle jak na @ są normą, jeszcze tydzień dwa i powinny przejść a wskazaniem do brania nospy są skurcze i twardniejący brzuszek. Ja kończę właśnie 13tc i jak się przemęczę to właśnie brzuch robi mi się twardy. Jeśli w takich wypadkach nie pomaga leżenie - albo na lewym boku albo z nogami wyżej, to wtedy sięgam po nospę dbajcie o siebie, jak czujecie potrzebę to odpoczywajcie, śpijcie i słuchajcie organizmu on najlepiej wie czego potrzebuje
pozdrawiam cieplutkoIzzy, Aga_502 lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane!
Też chciałabym do was dołączyć
Ja mam termin na 1 listopada. Zrobiłam dopiero jeden test i już jestem podekscytowana, ale mam nadzieję, że z wami zostanę do końca i każdy kolejny teścik będzie z piękną grubą krechą Zastanawiam się czy iść na betę. A jak już pójdę to chciałabym przez NFZ. Do kogo idzie się po skierowanie? Można do rodzinnego? Bo do gina się nie dostanę tak szybko.
Viki wrote:Ja mam ból cycków przy chodzeniu i jeżdżeniu autem nawet. Czasem daje spokój co mnie stresuje, ale potem atakuje z 2x większą siłą. Ból brzucha jak na okres. Takie ćmienie i kłucia. Okrutna nerwowość i wybuchowość. Płaczliwość Jak domestos się skończył to też płacz, bo przecież tak ładnie pachniał
Brak mdłości. Ale ciągle mi się chce pić. Nie mam ochoty na kawę i alkohol. Po prostu.
I zmęczenie... Produkcja dzieci jest męcząca
Viki! Ale się uśmiałam z tym domestosem
Co do moich objawów to mam podobnie. Z tym, że piersi mnie nie bolą, ale sutki są bardzo wrażliwe. Też mam kilkusekundowe ćmienie i kłucia w podbrzuszu. Czasem się denerwuje i też ciągle chce mi się pić.Galaretka, Aga_502 lubią tę wiadomość
-
U mnie pojawiają się lekkie mdłości, ból brzucha od czasu do czasu - pomaga krótkie polegiwanie, czasami kłucie w pachwinie. Bardzo smakuje mi kawa a odrzuciło mnie od Coca-Coli - nie ma dla mnie smaku. Tak ogólnie mam bardzo mały apetyt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 21:46
-
skabarka wrote:dziewczyny tak się Wam wtrącę w wątek odn nospy - można ją brać, ale z rozwagą, bo jak się ją bierze za często, za dużo albo bez wyraźnej potrzeby to niestety ale później maluszek może mieć problemy z napięciem mięśniowym. Bóle jak na @ są normą, jeszcze tydzień dwa i powinny przejść a wskazaniem do brania nospy są skurcze i twardniejący brzuszek. Ja kończę właśnie 13tc i jak się przemęczę to właśnie brzuch robi mi się twardy. Jeśli w takich wypadkach nie pomaga leżenie - albo na lewym boku albo z nogami wyżej, to wtedy sięgam po nospę dbajcie o siebie, jak czujecie potrzebę to odpoczywajcie, śpijcie i słuchajcie organizmu on najlepiej wie czego potrzebuje
pozdrawiam cieplutko
Cześć dziewczyny! Spokojnych ciąż i szczęśliwych rozwiązań !
Ja jestem listopadówką 2014, ale mam pytanie. Skabarka napisałaś,że nospa może mieć wpływ na napięcie mięśniowe u dziecka. Znaczy, że może być wyższe niż powinno czy niższe? Bo Ja brałam no-spę od 20 tc 2x1 i urosept 3x2, ponieważ miałam kolkę nerkową. Macica mi naciskała na moczowód. I tak do końca ciąży. Teraz maluszek ma troszeczkę zwiększone napięcie mięśniowe. Czy to mogło być przyczyną? -
nick nieaktualnywow! Listopadowki 2015!
Spokojnej nudnej ciazy Wam zycze bez zadnych ekscesow,bezbolesnego porodu i noworodka ktory z marszu spi cale noce
no i zycze Wam byscie sie ze soba zwiazały tak bardzo jak Listopadowki 2014
Powodzenia!
Listopadówka 2014(5.11.2014)Aga_502, Agusia ;) lubią tę wiadomość