Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie, chyba dołączę i ja test pozytywny w kategorii cień cienia w 10 dpo, wczoraj czyli 11 dpo test ewidentnie pozytywny. Termin wg BBF mam na 10 listopada na pierwsza wizytę do ginekologa pójdę 11 marca. Jutro muszę pójść i zrobić badania tarczycowe i na wizytę do endokrynologa w piątek. Może trzeba będzie zmienić dawkę euthuroxu. Ma ktoras z Was juz jakies doświadczenia w tej materii?
Dużo nas tu wszystkim dziewczynom gratuluję i życzę spokojnych ciążAga_502 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFeśka wrote:Witajcie, chyba dołączę i ja test pozytywny w kategorii cień cienia w 10 dpo, wczoraj czyli 11 dpo test ewidentnie pozytywny. Termin wg BBF mam na 10 listopada na pierwsza wizytę do ginekologa pójdę 11 marca. Jutro muszę pójść i zrobić badania tarczycowe i na wizytę do endokrynologa w piątek. Może trzeba będzie zmienić dawkę euthuroxu. Ma ktoras z Was juz jakies doświadczenia w tej materii?
Dużo nas tu wszystkim dziewczynom gratuluję i życzę spokojnych ciąż
Gratuluję.
Ja też jestem pod kontrolą, mi lekarz podniósł dawkę jak mu powiedziałam ,że staram się o dzidziusia a teraz przypadkowa gin w luxmedzie jak pytałam czy mam szybko iść do endokrynologa powiedziała,że nie dopiero na planowaną wizytę ( 21.04) co wydaje mi się strasznie odległe ale na szczęście 11.03 mam wizytę u mojej Pani doktor gin-endo. więc może ona mi coś wyjaśni. Ale moja tarczyca powoduje ,ze martwię się o to moje dziecie 100x bardziej.
I chyba wariuję bo zawsze jak idę rano do łazienki to sprawdzam czy nie mam okresu ;(
Dzień dobry przy niedzieli -
nick nieaktualny
-
Ja wiem i maż wie:) Tak strasznie się boje. W pierwszej ciąż beztrosko rozgadałam.
I było jak było.
Jezu, ale mam historie. Mam koleżankę, która jest w ciąży. W listopadzie była w 7 tygodniu. A mi się śnił piękny sierpień i słońce i ona z małym chłopcem na rękach z czarnymi włoskami:)A ja byłam w ciąży z widocznym brzuszkiem.
W styczniu się okazało, że ma chłopca. A ja teraz jestem w ciąży.
Co więcej sms-a o ty śnie napisałam jej rano 3 listopada a ja mam termin na ten dzień, ale następnego roku:) -
Feśka wrote:Witajcie, chyba dołączę i ja test pozytywny w kategorii cień cienia w 10 dpo, wczoraj czyli 11 dpo test ewidentnie pozytywny. Termin wg BBF mam na 10 listopada na pierwsza wizytę do ginekologa pójdę 11 marca. Jutro muszę pójść i zrobić badania tarczycowe i na wizytę do endokrynologa w piątek. Może trzeba będzie zmienić dawkę euthuroxu. Ma ktoras z Was juz jakies doświadczenia w tej materii?
Dużo nas tu wszystkim dziewczynom gratuluję i życzę spokojnych ciąż
Zmiana ze względu na TSH 2,3
Za dwa tygodnie kontrola. -
nick nieaktualnyJa powiedziałam mamusi ( tata jeszcze nie wtajemniczony bo ze szczęścia by rozgadał ) i przyjaciółce przed którą nie miałam siły udawać ,ze mam okres bo ona znała chyba mój każdy cykl. A i mąż który jest zwolennikiem nie mówienia nikomu o dziecku,aż do chrztu ,żeby nie zapeszyć.
Viki sen niczego sobie
Chyba wszystkie jesteśmy przewrażliwione i tak nam zostanie do szczęśliwych narodzin bo nie wierze ,że w II trymestrze przestaniemy się martwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 13:31
-
nick nieaktualnyAga_502 wrote:Chyba wszystkie z niecierpliwością czekamy na dźwięk bijącego serduszka Ja mam nadzieje usłyszeć je 12 marca - ale czy nie za wcześnie?
Ja jestem z Lublina.
Ja mam 9 i marze tylko o tym ,żeby było tam gdzie trzeba na serducho jestem zdolna poczekać jeszcze chwilkę. -
nick nieaktualny