Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja z okolic Rzeszowa.
Agnike dzięki za odpowiedź. Trudno...pójdę prywatnie...
Dziewczynki, ja jestem przerażona tym, że to ciąża pozamaciczna, albo puste jajo...nasłuchałam się tyle historii, że teraz sama nie wiem co o tym myśleć. Jutro zrobię dopiero drugi test...
-
nick nieaktualnyOna_89' wrote:Ja z okolic Rzeszowa.
Agnike dzięki za odpowiedź. Trudno...pójdę prywatnie...
Dziewczynki, ja jestem przerażona tym, że to ciąża pozamaciczna, albo puste jajo...nasłuchałam się tyle historii, że teraz sama nie wiem co o tym myśleć. Jutro zrobię dopiero drugi test...
Ona_89 znam to dokładnie, też mam same złe myśli, ale to przez moją sąsiadkę która straciła dwie ciąże a teraz jest w trzeciej zdrowej ale tak mi zryła banie swoimi problemami,że boje się kichnięcia a dochodzi fakt z moją niedoczynnością i szaleję z nerwów. -
Galaretka ja też w przeszłości leczyłam przez trzy lata niedoczynność tarczycy. Rok temu byłam się skontrolować, bo wiedziałam, że będziemy się starać o dzidzię i niby było wszystko w porządku. Jednak dopóki nie zobaczę serduszka to będę w stresie,a właściwie nie uwierzę,że w ogóle jestem w ciąży.
Nawet się boję ustawić suwaczek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 20:09
-
nick nieaktualnyViki ja ogólnie mdłości nie mam ale wczoraj było mi niedobrze jak leżałam w łóżku i bolał mnie brzuch a jednocześnie chciałam coś zjeść dodatkowo zamiast mdłości ma wzdęcia i póki jestem na zwolnieniu tj do dziś to nie ma problemu ale w pracy hmmm...
I jestem uzależniona od pomidorów koktajlowych , zjadam je tonami do tego sok pomidorowy, zupa pomidorowa , sos pomidorowy lub chociaż ketchup musi być coś pomidorowego i oczywiście ja na to nie zwróciłam uwagi tylko mąż Ciekawe czy to już jakaś pierwsza zachcianka...
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam takie wzdęcia, że wyglądam spokojnie na 4 miesiąc haha wczoraj obudziłam się o 1 w nocy i przez dwie godziny płakałam, nawet nie wiem dlaczego. Musiałyście już zmienić stanik? Bo ja wczoraj kupiłam 70D a normalnie mam 70B :)szkoda, że po porodzie tak nie zostaje na zawsze
Jestem z Łodzi -
A ja tam już założyłam nieco większy. Mam w domu jeden niby też 75C jak inne ale jest jakiś większy i zawsze w ciąży jak mi piersi rosły to go zakładałam Ale głównie też dlatego, że mam mega wrażliwe sutki i najchętniej chodziłabym bez stanika..
Odliczam dni do piątkowej wizyty. Chociaż i tak maluszka nie zobaczę to może chociaż się trochę uspokoję..