Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To już rok...
zaczynacie jak my rok temu
ale leci ten czas
Życzę Wam szczęśliwego rozwiązania i jeszcze szczęśliwszego życia z maluszkami
Agata, ChciałabymJuż nie straszcie dziewczyn
Chyba tak AŻ źle z tymi skokami nie jest co?
Pozdrawiam Listopadówka 2014AgataP, Aga_502, mada_lena, Izzy, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaju wrote:To już rok...
zaczynacie jak my rok temu
ale leci ten czas
Życzę Wam szczęśliwego rozwiązania i jeszcze szczęśliwszego życia z maluszkami
Agata, ChciałabymJuż nie straszcie dziewczyn
Chyba tak AŻ źle z tymi skokami nie jest co?
Pozdrawiam Listopadówka 2014
w ogole Paju wibijamy im sie na forum jak jakies nagabywaczki ale lezka sie w oku kreci bo rok temu o tej porze robilam test ciazowy a te moje dwie kreski maja juz 4 miesiace i beda jadly marchewke..ech...
Powodzenia dziewczyny! trzymam za Was mocno kciukimada_lena, Lavendula lubią tę wiadomość
-
Galaretka wrote:Viki ja ogólnie mdłości nie mam ale wczoraj było mi niedobrze jak leżałam w łóżku i bolał mnie brzuch a jednocześnie chciałam coś zjeść dodatkowo zamiast mdłości ma wzdęcia i póki jestem na zwolnieniu tj do dziś to nie ma problemu ale w pracy hmmm...
I jestem uzależniona od pomidorów koktajlowych , zjadam je tonami do tego sok pomidorowy, zupa pomidorowa , sos pomidorowy lub chociaż ketchup musi być coś pomidorowego i oczywiście ja na to nie zwróciłam uwagi tylko mąż Ciekawe czy to już jakaś pierwsza zachcianka...
Cała ciaze jadłam pomidory, musowo jeden dziennie musiał byc dobry znakGalaretka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdack3 wrote:Bhcg urosło, kalendarz belly pokazuje że w normie huraaa
Super fajnie
Moja beta też wzrosła i też kalendarz belly pokazuje, że w normie ale jakoś tak dużo przyrosła. Wygląda jakby mi się podwajała każdego dnia. Nie wiem, trochę mnie to martwi a wizyta dopiero w połowie marca. -
Dzien dobry przyszłe mamy przyszłam się przywitać - 2 testy pozytywne dzisiaj. Sprawdzam regularnie czy kreseczki jeszcze nie poznikały bo jeszcze nie za mocne są ale już cieszę się niesamowicie Belly pokazuje przewidywany termin na 8 listopada
Aga_502 lubi tę wiadomość
-
witam dzis zrobilam sobie test ciazowy i wyszedl pozytywnie mam 23 lata i zostana po raz drugi mama i po raz drugi w listopadzie 1 corka ur 10.11.2013 druga ciaza wd miesiaczki to 4.11.15r ale musi to potwierdzic lekarz nie chcialam tak szybko zostac mama po raz drugi ale trudno sie mowi
Aga_502 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześc dziewczyny czy mogę do was dołączyć? Wprawdzie moj tp 28.10 ale tam większość dziewczyn jest już dużo dalej niż ja, niektóre nawet 10 tydzień.. także myślę że tu z wami będę się czuła lepiej:)
Może coś o sobie..
Magda, 23 lata, okolice Szczecina. To moja 3 ciąża, poprzednie pporonione.. w 11 i 8 tyg. Ostatnia poroniona w wigilię. ;( po tym poronieniu stwierdzili dwurożność macicy. Po pierwszej @ mialam wykonaną histeroskopie i powiem szczerze ze zupełnie teraz tego nie planowaliśmy:) byłam pewna że ominelismy TE DNI.. nie wiedziałam co się dzieje, czekałam na @ zrobiłam dla pewności betę ktora wyniosła 0.001 i zapisałam się do lekarza na jakieś wywołanie @.. któregoś dnia zemdlilo mnie przy śniadaniu i coś mnie tknelo zeby zrobić test i łzy w oczach:) poleciałam na bete i dkolekarza po lutka i acard.. Moja radość nie trwała długo bo w zeszłązeszłaą środę zobaczyłam jasnoczerwona krew i płacz i telefony do lekarza.. mam leżeć i odpoczywać i tyle.. krwawienie nie powtórzyło się więc jestem dobrej myśli. jutro wizyta i usg, zobaczymy czy ktoś się zadomowił
przeczytałam cały wątek:) i mam nadzieję że nikt z nnnas nie odpadnie i dotrwamy do konca:))Izzy lubi tę wiadomość
-
witaj madziu ja tez mam 23lata a to moja druga ciaza pierwsza donoszona porod sn w 40tyg ciazy 3 dni przed terminem corcia urodzona 10.11.2013r ma 16msc dzis wykonalam tc poniewaz mam identyczne objawy co w 1 ciazy mdlosci wymioty brak apetytu sennosc nerwy itp ale szczerze zadowolona z wyniku nie jestem uwazalismy zabezpieczalismy sie a jednak stalo sie jeszcze nie moge dojsc do siebie ale czasu nie cofne za 247dni zostane ponownie mama i po tym zamkne swoj etap z ciazami a zajme wychowaniem sie dzieci i zyciem codziennym ps moj narzeczony bardzo sie cieszy ze bd tata po raz kolejny i ma nadzieje ze rosnie tam synus