Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To już rok...
zaczynacie jak my rok temu
ale leci ten czas
Życzę Wam szczęśliwego rozwiązania i jeszcze szczęśliwszego życia z maluszkami
Agata, ChciałabymJuż nie straszcie dziewczyn
Chyba tak AŻ źle z tymi skokami nie jest co?
Pozdrawiam Listopadówka 2014
AgataP, Aga_502, mada_lena, Izzy, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaju wrote:To już rok...
zaczynacie jak my rok temu
ale leci ten czas
Życzę Wam szczęśliwego rozwiązania i jeszcze szczęśliwszego życia z maluszkami
Agata, ChciałabymJuż nie straszcie dziewczyn
Chyba tak AŻ źle z tymi skokami nie jest co?
Pozdrawiam Listopadówka 2014
w ogole Paju wibijamy im sie na forum jak jakies nagabywaczki
ale lezka sie w oku kreci bo rok temu o tej porze robilam test ciazowy a te moje dwie kreski maja juz 4 miesiace i beda jadly marchewke..ech...
Powodzenia dziewczyny! trzymam za Was mocno kciuki
mada_lena, Lavendula lubią tę wiadomość
-
Galaretka wrote:Viki ja ogólnie mdłości nie mam ale wczoraj było mi niedobrze jak leżałam w łóżku i bolał mnie brzuch a jednocześnie chciałam coś zjeść
dodatkowo zamiast mdłości ma wzdęcia i póki jestem na zwolnieniu tj do dziś to nie ma problemu ale w pracy hmmm...
I jestem uzależniona od pomidorów koktajlowych , zjadam je tonami do tego sok pomidorowy, zupa pomidorowa , sos pomidorowy lub chociaż ketchup musi być coś pomidorowego i oczywiście ja na to nie zwróciłam uwagi tylko mąż
Ciekawe czy to już jakaś pierwsza zachcianka...
Cała ciaze jadłam pomidory, musowo jeden dziennie musiał byc
dobry znak
Galaretka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdack3 wrote:Bhcg urosło, kalendarz belly pokazuje że w normie huraaa

Super fajnie
Moja beta też wzrosła i też kalendarz belly pokazuje, że w normie ale jakoś tak dużo przyrosła. Wygląda jakby mi się podwajała każdego dnia. Nie wiem, trochę mnie to martwi a wizyta dopiero w połowie marca. -
Dzien dobry przyszłe mamy
przyszłam się przywitać - 2 testy pozytywne dzisiaj. Sprawdzam regularnie czy kreseczki jeszcze nie poznikały bo jeszcze nie za mocne są
ale już cieszę się niesamowicie
Belly pokazuje przewidywany termin na 8 listopada
Aga_502 lubi tę wiadomość
-
witam dzis zrobilam sobie test ciazowy i wyszedl pozytywnie mam 23 lata i zostana po raz drugi mama i po raz drugi w listopadzie 1 corka ur 10.11.2013 druga ciaza wd miesiaczki to 4.11.15r ale musi to potwierdzic lekarz nie chcialam tak szybko zostac mama po raz drugi ale trudno sie mowi
Aga_502 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześc dziewczyny
czy mogę do was dołączyć? Wprawdzie moj tp 28.10 ale tam większość dziewczyn jest już dużo dalej niż ja, niektóre nawet 10 tydzień.. także myślę że tu z wami będę się czuła lepiej:)
Może coś o sobie..
Magda, 23 lata, okolice Szczecina. To moja 3 ciąża, poprzednie pporonione.. w 11 i 8 tyg. Ostatnia poroniona w wigilię. ;( po tym poronieniu stwierdzili dwurożność macicy. Po pierwszej @ mialam wykonaną histeroskopie i powiem szczerze ze zupełnie teraz tego nie planowaliśmy:) byłam pewna że ominelismy TE DNI.. nie wiedziałam co się dzieje, czekałam na @ zrobiłam dla pewności betę ktora wyniosła 0.001 i zapisałam się do lekarza na jakieś wywołanie @.. któregoś dnia zemdlilo mnie przy śniadaniu i coś mnie tknelo zeby zrobić test i łzy w oczach:) poleciałam na bete i dkolekarza po lutka i acard.. Moja radość nie trwała długo bo w zeszłązeszłaą środę zobaczyłam jasnoczerwona krew i płacz i telefony do lekarza.. mam leżeć i odpoczywać i tyle.. krwawienie nie powtórzyło się więc jestem dobrej myśli.
jutro wizyta i usg, zobaczymy czy ktoś się zadomowił
przeczytałam cały wątek:) i mam nadzieję że nikt z nnnas nie odpadnie i dotrwamy do konca:))
Izzy lubi tę wiadomość
-
witaj madziu ja tez mam 23lata a to moja druga ciaza pierwsza donoszona porod sn w 40tyg ciazy 3 dni przed terminem corcia urodzona 10.11.2013r ma 16msc dzis wykonalam tc poniewaz mam identyczne objawy co w 1 ciazy mdlosci wymioty brak apetytu sennosc nerwy itp ale szczerze zadowolona z wyniku nie jestem uwazalismy zabezpieczalismy sie a jednak stalo sie jeszcze nie moge dojsc do siebie ale czasu nie cofne za 247dni zostane ponownie mama i po tym zamkne swoj etap z ciazami a zajme wychowaniem sie dzieci i zyciem codziennym ps moj narzeczony bardzo sie cieszy ze bd tata po raz kolejny i ma nadzieje ze rosnie tam synus