Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesteście przekochane! Od razu mam lepszy humor i myślę pozytywnie.
AgataP dobrze czytać takie historie z happy endem
Finlandia - czasami robi mi się głupio, że tak negatywnie myśle. Mój mąż mówi już do fasolki i opowiada jak będzie miała z nami dobrze bo twierdzi, że ją tym przekona, żeby z nami została. Nigdy wcześniej tak nie robił (zawsze było tylko 'jak ja się boję) więc może i inne sprawy inaczej niż wcześniej się ułożą.
Basik122, witam nową listopadówkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 15:30
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa za to dziś padam ze zmęczenia, oj prawie na stojąco w autobusie zasnęłam.
Ale powiem wam, że wkurza mnie jak młodzi faceci rozsadzają swoje tyłki na krzesełkach a nad nimi stoją kobiety. Wygląda to tragikomicznie. :p
Izzy nie martw się. Bądźmy dobrej myśli.
Choć łatwiej powiedzieć niż zrobić, bo sama stresuję się niezmiernie. W czwartek idę do lekarza i zobaczymy co mi powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 16:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBuffy wrote:Ja za to dziś padam ze zmęczenia, oj prawie na stojąco w autobusie zasnęłam.
Ale powiem wam, że wkurza mnie jak młodzi faceci rozsadzają swoje tyłki na krzesełkach a nad nimi stoją kobiety. Wygląda to tragikomicznie. :p
A mnie jak wracałam z pracy bolał brzuch i stały mi nad głową starsze Panie a ja siedziałam i serio nie miałam siły wstać z tymi torbami i się zastanawiałam co myśla....gówniara się rozsiadła a one stoją i fakt z brzuchem kobietę w ciąży widać i jeszcze siądzie a teraz co mam się tłumaczyć ,ze jak wstanę to puszczę pawia na cały tramwaj ?
Jestem zmęczona przeokropnie a muszę jeszcze popracować w domu . Jest wtorek a ja myśle o weekendzie !
Witam nasze nowości -
nick nieaktualnyDokładnie, te babciny czasem bywają irytujące. Jeżdżą na targ przez pół miasta po siateczkę pomidorów i zawsze siądą na krześle z brzegu, a obok położą tę swoją siateczkę ;p
Teraz po powrocie do domu położyłam się w końcu na łóżko I mi błooogo
Choć uprzednio odkurzyłam, psy na spacer i zrobiłąm pranie. Ciężko być pedantem
Ale postanowiłam, że w tym roku na wiosnę do umycia okien zagonię lubego, a ja sobie z drinkiem bez % posiedzę i popatrzę czy robi to dokładnie -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie listopadówki Nie spodziewałam się, że będzie Was aż tyle Ja mam termin na 13go listopada. Ciąża na razie potwierdzona tylko przez test, czekam na wynik z krwi, ale i tak już nie potrafię opanować radości
Życzę wszystkim zdrówka i bezproblemowego przebiegu ciążyAga_502 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to nie za wcześnie na to by było coś widać? Czytałam o tym, że w 5 mało co jest widoczne na USG.
Kurczę teraz sama się przed czwartkiem stresuję
http://fajnamama.pl/forum/temat/w-5-tygodniu-ciazy-nie-widac-zarodka-na-usg-normalne/
tu znalazłąm forum na ten tematWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 19:27
-
nick nieaktualny