Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Idę na betę! Odważna bedę!
Byłam u gina bo w piątek wyjeżdżam i chciałam się upewnić że ok.
Ona 89 ładnie!
Pocieszyłaś mnie bo masz ten sam dzień a przy takiej becie nie widać nic właśnie:)Izzy, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Izzy widze, ze tez jest kochana po pozamacicznej pwoiedz mi czy mials jakies badania robione pod tym katem ? bo mi nigdy nie zalecili..
Dziewczyny zgodze sie z Izyy, ze nie ma sensu za wczesnie bo po pirwsze duzo zalezy od sprzetu i lekarza ktory wykonuje badania a na poczatku moze sie okazac ze ciaza jest wczesnijsza od wyliyczen i co wtedy bedziemy wraiowac i sie denerwoawac
Ja ide 16 i boje sie troche do Was pisac, mimo ze czuje jakis dziwny spokuj to troche siedze jak na szpilkach mam nadzieje ze wszytskie tutaj jak jestesmy wtrwamy do konca z zdrowymi maluhcami zakonczymy 9 miesiecy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 03:59
Izzy, Aga_502, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
viki powiem Ci ze za to usg pownnas lanie dostac, w tak wczesnej ciazy nic nie widac, 6 tydzien skonczony to minimum do usg zeby zobaczyc serduszko ...jak robilam z synem to byl 6t1d dopiero co serce zaczelo bic
a jak beta bedzie nie taka, po co sie nakrecasz ? odpusc. Wiem ze sie stresujesz normalne, jak kazda kobieta po przejsciach. Mialm dokladnie to samo jak zszlam z synem i pozniej dopiero cyrki wyszly jak sie okazalo ze ma wady, .. a mialo byc tak pieknie. takze zycie zaskakuje a twoj stres nie pomoze groszkowi idz lepiej pospaceruj ,..umow sie z przykaciolka zamij sie czymkolwiek tylko nie panikuj prosze, mysl pozytywnie Bedzie dobrze.
Nie badz na mnie zla za te wywody i posluchaj rady starszej kolezankiIzzy lubi tę wiadomość
-
Jej ale produkujecie postów
Viki-myślę że lekarz jak nie jest pewien to nie powinien cię straszyć,5tc to bardzo wcześnie i dzidzia ma jeszcze czas by się ujawnić.
Z córcią serduszko zobaczyłam dopiero w 7tc i teraz też idę dopiero w tym okresie by nie przeżywać stresuIzzy lubi tę wiadomość
-
Veoh, Agnike bardzo dobrze piszecie Dziewczyny Ciężko jest cierpliwie czekać koedy chodzi o życie naszego dziecka ale dla jego dobra musimy.
Veoh po ciąży pozamacicznej nie miałam żadnych badań. Generalnie powinno się robić hsg drożność jajowodów. Ale tyle się o tym nasłuchałam, że dzięki. Ja zawsze wiem z której strony mam owu i lekarz kazał się starać kiedy mam owu z drugiej (zdrowej).
Viki daj znać jaka decyzja Trzymam kciuki, żeby było dobrze.
Miłego dnia Kochane
-
Bry
Mam termin na 7 listopada. To moja 4 ciąża. Poprzednie zakończyły się poronieniem samoistnym lub łyżeczkowaniem. Jestem jednak dobrej myśli, mimo że nie nastawiałam się zupełnie na ten cykl.
Co do usg - Izzy ma rację, nie ma co robić za wcześnie i się niepotrzebnie nakręcać.
Porównywanie bety między sobą też nie ma sensu. U jednej będzie się podwajać co 53 godziny, u innej co 24 i wszystko jest w normie.Izzy, Aga_502 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi gratuluję!
Możemy sobie podać ręce bo u mnie też czwarta ciąża. Zupełnie inaczej już do niek podchodze niż do poprzednich. Po prostu się nie nastawiam. Tym bardziej, że moje objawy raczej się nie powiększają. A jak u Ciebie?moremi lubi tę wiadomość
-
Izzy wrote:Moremi gratuluję!
Możemy sobie podać ręce bo u mnie też czwarta ciąża. Zupełnie inaczej już do niek podchodze niż do poprzednich. Po prostu się nie nastawiam. Tym bardziej, że moje objawy raczej się nie powiększają. A jak u Ciebie?
Moje endometrium ma tylko 7 mm, ale beta przyrasta prawidlowo, progesteron 25, czyli dobrze. Jedynie cycki mnie bolą, innych objawów brak. Nie ma sennosci, zmęczenia, głodu.
A do lekarza pójdę najwczesniej za dwa tygodnie. Co będzie, to będzie-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Moremi wiem, ze u kazdego inaczej przyrasta To tak zartobliwie napisalam-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyIzzy, dzięki Już nie mogę doczekać się tych ubranek i rozwieszania ich po praniu też :p
Moremi a to chyba że :p Tzn jak dostanę wyniki to pewnie napiszę jakie mi wyszły żeby zapytać co sądzicie Właśnie po pobraniu krwi jestem i powiem wam, że nie lubię tego jak cholera, niech mój Mikrusek doceni stawienie czoła swojej fobii Nawet specjalnie opanowywałam stres -
Buffy wrote:Izzy, dzięki Już nie mogę doczekać się tych ubranek i rozwieszania ich po praniu też :p
Moremi a to chyba że :p Tzn jak dostanę wyniki to pewnie napiszę jakie mi wyszły żeby zapytać co sądzicie Właśnie po pobraniu krwi jestem i powiem wam, że nie lubię tego jak cholera, niech mój Mikrusek doceni stawienie czoła swojej fobii Nawet specjalnie opanowywałam stres-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Moremi pierwsza
Ja miałam teraz minitoring, to byłam kłuta czasami co drugi dzień. Dodatkowo mam niedoczynnosć tarczycy, więc muszę co jakis czas badac tsh, a żylki cieniutkie
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Wg belly mam termin na 8 listopada, brałam duphaston przez 10 dni, zrobiłam betę, wyszła negatywnie więc odstawiłam po 2 dniach dostałam plamienia brązowe po następnych 2 test z moczu już pozytywny. Beta w 15 dpo 96. Wczoraj byłam u lekarza z powodu brązowych upławów ale podobno wszystko jest ok, na USG jeszcze nic nie widać tylko endometrium 17 mm. Także mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze u nas wszystkich
Aga_502 lubi tę wiadomość