Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViki wrote:Finlandia to na bliźniaki!!!!
Witam nowe listopadówki!
Buffy witam:)
Wydawało mi się, że Ci dużo wcześniej wyszedł test niż mi a masz młodszą ciąże na suwaczku.
Jak się czujesz?
No mi wyszedł wcześnie po owulce bo raptem 9 dni po Stąd pewnie wydawała ci się "starszą" ciążą Okres ostatni zaczął się 28.01 a kalendarz ciąży pokazuje termin na około 4 listopada
Ogólnie ok, piersi pobolewają od zewnętrznej strony, sutki dość wrażliwe, podbrzusze też czasem zaboli, ale lekko. Raz apetyt mam a innym razem nie, najbardziej doskwiera mi "coś bym zjadła, ale nie wiem co" A przez ostatnie kilka dni odczuwam dość szybkie przemęczenie (np. jak ze spaceru z psami wrócę) albo chęć spania cały dzień
A ty? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMAIA czasem jest potrzebna taka niespodzianka;) jak nie teraz to kiedy:) ja tak sobie mysle zeby strzelić jedno po drugim;)
A jeśli chodzi o objawy to zaczęłam sobie wkręcać ze pewnie nic z tego bo zawsze miałam jakieś objawy a teraz nic ale dały o sobIe wreszcie znać.. wcześniej nie piłam gazowaneggogk z teraz poprostu muszę się napić chociaż raz dziennie coli. Wieczorem mdłości i zawroty głowy, piersi i senność.. Musiałam wrócić do pracy do poniedziałku.. ale już bym chciała leżec pod kołderka smacznie:)
DZIEŃ DOBRY!!maia1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam kolejne listopadówki
Ja jeszcze w ciąży z córcią myślałam aby jedno po drugim mieć..ale..życie zweryfikowało moje plany.. córcia dała nieźle popalić więc stwierdziliśmy że poczekamy aż podrośnie teraz był idealny czas,różnica między dziećmi będzie 5,5 roku .
Mi też test szybko pokazał plusik,bo 8dpo (tak wyznaczył mi ovu) jednak rzeczywiście temperatura skoczyła później więc wychodzi 6dpo jakiś wyjątkowo silny maluch się zadomowił ))
-
Viki wrote:Finlandia to na bliźniaki!!!
Hih ale by było Ale podobno niekoniecznie bo są osoby które miały niski przyrost i były bliźniaki.
18 marca idę do lekarza i wszystko będzie jasne.
Bałam się tylko ze taki duży przyrost może oznaczać coś złego. -
Izby - nie stresuj się. Piersi raz bolą, raz nie. To podobno nic niepokojącego. Niektóre dziewczyny czasem w ogóle nie mają takich objawów i jest wszystko dobrze. Najgorsze co możemy zrobić to denerwować się na zapas. Wiem ze trudno wyluzować bo sama mam z tym problem ale trzeba próbować.
-
Ale jest różnica jak piersi nie bolą a jak bolały i przestały. Staram się być spokojna ale poprzednia ciąża niby rozwijała się wzorowo a z dnia na dzień przeszły wszystkie objawy i okazało się, że serduszko nie bije. Dlatego jestem taka zeschizowana.. Najlepiej byłoby przespać ten czas. Chciaż nie powiem, miewam i lepsze momenty
-
nick nieaktualnyIzzy wrote:Ale jak tu wrzucić na luz Dziewczyny. Mnie od wczoraj mniej bolą piersi i już piszę czarne scenariusze..
jesli moge sie wtracic ... ja mialam zupelnie tak samo,w 8 tygodniu przestalam miec jakiekolwiek objawy ,piersi przestaly bolec,zero mdlosci ogolnie to co bylo z objawow przestalo istniec,odchodzilam od zmyslow ze cos jest zle,nie martw sie! nic nie jest zle,raz masz objawy raz nie,zobaczysz bedzie wszytsko dobrze,stres tylko szkodzi,nie przejmuj sie,moje objawy i bolace piersi maja juz 4 miesiace po tej stronie i jedza marchewke wiec wszytsko zakonczylo sie skucesem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 14:10
Finlandia, Izzy lubią tę wiadomość